Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiem, ze jest ciężko ale uwierz mi, ten cykl szybko zleci a w następnym daj sobie trochę czasu, odpoczynku psychicznego i powróć do starań ze zdwojoną siłą. Zawsze jest tak, ze jak się o tym najmniej myśli to zaskakuje- ja jestem tego najlepszym przykładem
nadzieja_86, Ukija lubią tę wiadomość
-
Ukija tylko wiara może pomóc! Nie poddawaj się
kazda jest z nas inna, inną ma historię i doświadczenia ale jeden cel
szarlotka popieram ja też zmieniłam podejście a na wyjeździe cieszyliśmy się sobą i planowaliśmy dalsza budowę domu nie myśląc o dzieckuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 22:02
Szarlotka123, madziara0080, Ukija lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Szkrabiecie tyle że zanim kończę czytać ostatni post to już niewiem co było na początku
Ech no ja też 31 kończę za 3 miesiące i dalej uprawnionej cionszy ni widu ni słychu...
Ale napięcie przed @ gdzieś się ulotnilo i mimo kiepskiej pogody mam pozytywne nastawienie do życia nie koniecznie do pozytywnego testu w sobotę bądź niedzielę ale czas pokażeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 22:10
nadzieja_86, Aurellka, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUkija wrote:Szarlotka ten pos anrybiotykach będzie stracony na 100% już patrzę na mój dziwaczny śluz to wiem
Nadzieja moja przyjaciółka która wyleczyła na jakiś czas pco zaszła w pierwszym miesiàcu starańa ja już 4 cykl. Niby żadnych chorób stwierdzonych a jednak coś jest nie tak
druga wpadła koleżanka wpadła. Wszędzie brzuchy
cały czas wszyscy temat dzieci
Naprawdę pakać mi się chce ;(
Ukija za mną tych cykli starań jest ponad 40 !! A mam już 33 lata i tylko psa na stanieWięc nie możesz tak się załamywać i doszukiwać się niesprawiedliwości losu. Masz gorszy czas to wszystko, minie a i ciąża się pojawi lada moment
Ja na początku wątku udzielałam się intensywniej ale stwierdziłam, że wszystkie zajdziecie w ciążę prędzej czy później, a ja zostanę tutaj sama... bo dlaczego miałoby się coś u mnie zmienić?! Dlatego też wycofałam się.Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj Ukija kochana, dziewczyny pewnie, że jest ciężko jak wszyscy wkoło mają dzieci, a tu wiecznie rozczarowanie. Uda się każdej, uda się Tobie Ukija, uda się mi, mocno w to wierzę. Ja juz mam 34 lata, takze Elaria dinozaurem nie jestes.
My najpierw nie chielismy dziecka, a nagle się pojawiło, za co dziękuję Bogu. Później perypetie małżeńskie sprawiły, że odwlekalam starania. Teraz juz czas nagli, ale mam przeczucie i wiarę, że się uda/udało.Dzięki Wam tej wiary mam więcej za co Wam ogromnie dziękuję
Wiecie przez dlugi czas nie przyznawalam sie, ze chce kolejne dziecko i to byl błąd. To tak jakbym nie zapraszała Maleństwa do siebie i wydaje mi się, że psychicznie blokowałam swoją płodność. Ale koniec, jestem w ciąży, będę miała kolejne dziecko i tego się trzymam. Tego Wam życzę.
Makowa ja też miałam jedynie poczucie ze śluz jest wodnisty, nie czułam, że się jest go dużo, a gin mi powiedział, że właśnie leje. Także głową do góry, działajcieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 23:29
nadzieja_86, Ukija, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
A właśnie mam pytanie, jak to jest u Was. Przeczytałam wskazówki Ojca Sroki, że po owulacji nie powinno się współżyć przez 8 dni. Slyszalyscie o tym, robilyscie przerwę? Nadzieja widziałam u Ciebie kilka dni przerwy, było to celowe, czy po prostu tak wyszło? Przepraszam, że tak pytam, ale wg mnie jesteście skarbnica wiedzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 23:28
szczęśliwa łac. beatum -
Dzien dobry;)
Rosax o takkrólowa lodu
sle o innej godz. Mierzylas moze dlatego
Beatum nie ma problemu nie slyszalam o tych wskazowkach o. Sorki u nas tak wyszło po prosfu mąż dużo pracował i był zmęczony a że było już po owu to co nie naciskalam musi być przyjemność.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 06:29
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Hej Dziewczyny :* dzięki wczoraj za wsparcie
wracam dziś już z o wiele wiele lepszym humorem
Rosax ja od kilku dni pobijam rekordy niskich temperaturm zamarzam. Pewnie jutro będzie niższa niż najniższaale to fakt mierzyłaś o godzinę wcześniej więc to dlatego jest jeszcze niższa niż zawsze
Magduullina, Aurellka, nadzieja_86, borsuk, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja co do przeznaczenia czy zbieżności liczb to mnie poprostu rozumiesza tylko jedno ze nasza rodzina tzn ja mąż syn nasze dni urodzin 22.02,24.05,25.01- a teraz niby termin na 21.12. Wszystko powyżej 20. to jest takie fajne
ja nie mogę się doczekać 6 mają!!! Normalnie aż bym poszła spać i chciałabym się 6 rano obudzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 07:27
Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina same dwudziestki
szczęśliwe
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Witam się i ja
Nie chciało mi się dziś wstać do pracy... tak dobrze mi się spało
Wczoraj troszkę porobiłam porządków na ogrodzie i od razu spało się lepiej
Męża coś łamie, głos ma jakby mutacje przechodził
Miałam jakiś głupi sen, pamiętam, że zbliżał mi się okres, że brzuch mnie bolał itd... no w sumie termin małpy się zbliża, coraz częściej zaczynam myśleć czy przyjdzie czy nie, więc pewnie stąd te sny... ogólnie objawów ciąży nie mam, więc pewnie sen się spełni...Teraz kończę 19 cykl starań, powiem Wam dziewczynki, że jestem już tym dobita... takie czekanie w nieskończoność działa bardzo źle na moją psyche... ale jak tu NIE myśleć...
-
nick nieaktualnyTak tak ukija kochana
Madziu co wy tak smutno? Kochana uda wam się nie teraz to za jakiś czas nie załamuj się popatrz w lustro w swoje oczy i powiedz ze musi wam się udać za wszelką cenę kochana naprawdę wiem co Czujesz ale musi być dobrze. Kto będzie walczył jąk nie Ty! Przecież to ty będziesz nosić w sobie mała istotke ale organizm podlamany smutny tez poddaje się razem z tobą kochana dlatego trzeba WIEŻYC!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 07:42
madziara0080, nadzieja_86, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoskonale cie rozumiem ale staracie się rok i najwyższy czas żeby nabrać oddechu i pełna para się starać żeby było ok dzidziuś wkoncu w tobie zamieszka wierze w to. Ja teraz w tym cyklu tez juz myślałam kurde Pms się zbliża nerwy mdłości źle samopoczucie a tu niespodzianka może i u was jest podobnie trzymam kciuki żeby się udało.
a musi być dobrze!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 07:48
beatum lubi tę wiadomość