Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mnie w lewej pachwinie ciagnie. Czyżby owu się szykowała.
Mój ma maxvit 100 taletek i bierze jak my się przypomni. Nie sa to typowo witaminy na polepszenie nasienia, ale też maja składniki, które wpywaja na plemniki.
Jedyny problem, którym andlogo kazał się nie przejmować, to gorsza ruchliwość. I teraz juz mamy przyczyne, bo ureaplasma może to właśnie powodować. Jak się z niej wyleczyn to chopaki już w ogóle beda szalećnadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Hehe Ukija zabawne to było nic się nie stało
A progesteron pozniej jakoś rosnie czy jak? Wynik taki bo dupka biorę
Makowa to pomyśleć o tym to dopiero jakie szaleństwo będzie się działopo leczeniu wszystko dobrze rokuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 17:07
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja duphaston nie jest wykrywany we krwi. Czyli wynik wykazuje poziom progesteronu jaki wytwarza Twój organizm. Jedynie luteina fałszuje wynik.
DokładnieMagduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo tam laseczki u was? Jak ciezaroweczki wasze samopoczucia? U mnie dziwne sny, juz ciezko mi sie spi w nocy, miejsca sobie znalezc nie moge a co dopiero bedzie pozniej.
U mnie mdlosci jakby mijaly , choc rano mam jeszcze ale juz w dzien mniej o wiele:-) Narazie kg stoja w miejscu ale cos czuje ze jak mdlosci mina to i kg poleca
hihii
ja wizyte mam 28 kwietnia.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymakowa tez bym se loda zjadla... aa jeszcze kebab za mna chodzi... hehe... a pozniej ""eee nie moge sie obzerac "nie bede wygladac jak ciezarowka tylko jak słonikowaty TIR! hhahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 17:20
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Dzieuje Makowa a to nie wiedziałam a dupek to też progesteron to na co to biorę bo już zbladzilam
Tulipanowa na razie bez zmian bez objawów ;)A ktory to twoj tc? To po wizycie odezwij sie koniecznieJuz wszyscy u Ciebie wiedza o tak radosnej nowinie?
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
Hehe Tulipanowa suwaczka nie zauwaxylam 12 tc a do pracy chodzisz?
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja duphaston to syntetyczny progesteron nie majacy wpływu na wynik z krwi, ale swoje zadanie spełnia. Czyli nie wychodzi w badaniach, ale zwieksza poziom progesteronu
Zakręcone to trochę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 17:24
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Hej Tulipanowa. Widzę, że już 12 tc rozpoczęłaś
To teraz bedziesz mieć to usg genetyczne tak? A brzuszek już coś widać?
Brzuszek? ciazowego nie ale oponke tluszczowa hahha bo ja mialam i tak mi zostala i bardziej widac jakbym przytyla niz w ciazy;p;pMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynadzieja_86 wrote:Dzieuje Makowa a to nie wiedziałam a dupek to też progesteron to na co to biorę bo już zbladzilam
Tulipanowa na razie bez zmian bez objawów ;)A ktory to twoj tc? To po wizycie odezwij sie koniecznieJuz wszyscy u Ciebie wiedza o tak radosnej nowinie?
Tak najblizsza rodzina wie. Wszyscy szczesliwi. Co chwile pytaja jak sie czuje it:p spelniaja moje zachcianki;pnadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Tulipanowa lekkie mdlosci , zgaga czasem wieczorem i okropna sennosc az mi czasem wiruje przed oczami ...
Sennosc....tez mialam okropna do 10 tygodnia potem minela na szczescie. Ale moglam spac na stojaco. Obudzilam sie rano a po 2 godz moglam isc spac dalej;pMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A to dobrze
odpoczynek najwaznieszy. Bardzo miło jak tak dogadzaja Tobie
A w pracy jak zareagowali?
Oj tak Makowa ale zrozumiałamWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 17:50
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Dzien dobry po raz drugi. Lekture poczytalam ale nie pamietam co chcialm odpisac.. Skleroza to moja siostra rodzona..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax ano zastanawiam się czy coś kombinować czy liczyć na traf głupiego
a Ty nie robisz?
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"