X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu kochana u mnie też tak było przerwałam to luteina- różowy sluz gdybym nie zrobiła wcześniej testu nie wiedzialabym ze to ciąża! Albo poczekaj albo zrób test

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jutro musze was nadrobić ja się czuje fatalnie i piersi to wielkie dwa bolace i normalnie wszystko mnie wyprowadza z równowagi!!!

beatum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax te nasze psy to udane :) o matko 62 kg ??? Jaka wielka :):) To Twój synuś może na niej jeździć jak na kucyku :):) ba ! Pewnie i Ciebie by przewiozla ;)

Oszz kurna, ale przeboje z samochodem chociaż podobny przypadek miał mój mąż. Pojechał na Litwę kupić samochód, 80 km przed domem samochód przestał działać. Nowa głowica kupiona na allegro - okazało się, że jest niedobra. Na szczęście było można zwrócić. Kupił drugą I tfu tfu działa !! Od poniedziałku juz jeździ swoim autem :)

Ale ludzie są okropni. Za wszelką cenę nawet spusci sporo by upchnąć samochód i pozbyć się problemu. Nie mają żadnych zahamowań. I jeszcze ten mechanik " nic nie widzę, nic nie mówię, nic nie słyszę"

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Dziewczyny jutro musze was nadrobić ja się czuje fatalnie i piersi to wielkie dwa bolace i normalnie wszystko mnie wyprowadza z równowagi!!!

Magduullina gdybym mogła to bym chętnie przejęła Twoje dolegliwości :) Na rzecz dziecka w brzuchu :) Mój mąż zawsze się cieszy kiedy mówię jak źle się czuje - dobrze, dobrze może to ciążowe objawy - czubek - tak mnie wspiera :):)

Magduullina, rosax3, beatum lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No czasem na nia siada ale ona wtedy tez siada :D za ciezki dla niej ;D jak byl maly to jej sie podobalo a teraz juz ucieka ;D

Magduullina, Ulcia83 lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój mnie wkurza bo stwierdził że jak usłyszy zobaczy wtedy uwierzy. Bo w tamtym roku mieliśmy przykra historie nie mówiłam o tym było to dla nas wielkie rozczarowanie lekarz starszy pan - doświadczony juz nie żyje ale człowiek mu ufał brałam tabletki poszłam do niego bo coś mi nie pasowało a on mówi no ciąża pogodzilismy się z tym _ karta ciąży założona itd 7 tydzień plamienia 5 dni spoko leki usg wszystko w porządku stwierdził niby myśląc że jestem w 12 tygodniu ciąży dostałam krwawienie pojechałam na IP po czym lekarz inny oznajmił mi ze to poprostu miesiaczka żadnej ciąży nie było!!! A więc poszłam do tego lekarza który stwierdził ciążę itd ze tak się stało i co to wogole ma znaczyć na co on do mnie no ze przeprasza i ze musiał się pomylić dziewczyny byłam tak załamana ze nic z tym nie zrobiłam ale wszystko skserowalam itd ja wogole do tej pory jakoś próbuje ten czas Wymazać z pamięci. On był chory ten lekarz i stary no spoko ale jak tak można i po tym odsuneli go od wyk zawodu do pół roku zmarł ale to była trauma dla nas.

beatum lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dlatego on musi mieć czarno na białym ze dzidziuś jest trochę mnie to denerwuje chociaż rozumiem go dobrze chociaż wiecie ja się tak hujowo czuje a on tak się czasem zachowuje ze wyprowadza mnie totalnie z równowagi. No do 6 mają trochę czasu jest więc sama czekam na usg z niecierpliwością ale jak trzeba to trzeba ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia doczekacie się wszystkie ;) mocno w to wierzę!

Ulcia83 lubi tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze kilka dni do 6tego i bedzie wierzyl i cieszyl sie mocno! Nie wkurzaj sie na niego! Ci nie wolno!

Magduullina, Ulcia83 lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka, jak na razie jest tego mało. Zobaczymy jak się sytuacja potoczy.

Magduullina lubi tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak wiem rosax ale ciężko mi z tym ze czasem tak się zachowuje. ;( czasem czuje się bardzo samotnie w tym wszystkim!

• beatum Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdullina,co Ty mówisz, co za historia. Nie no rozumiem, ale beta go nie przekonuje, dziwne. Ale ja i dziewczyny z Tobą poczekamy i to z przyjemnością :)

Magduullina lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja to wtorek będzie super dniem, dla Was i dla nas tutaj :) :)
    Rosax nareszcie fura będzie Twoja. Ja pierdziele, pierwszy raz słyszę aby tyle auto naprawiać ;) heh
    Ulcia labradory są śliczne. Na pewno bym miała czekoladowego *.* Ale mieszkanie 45m2, praca po 8 godzin i delegacje mojego o nie jest najlepszy dom dla psiny :(
    madziara trzymam kciuki aby fasolek się wgryzał i to dlatego te plamienia.I pamiętaj plamienia to nie @!!!!!!!!!!!
    Magduullina to 6 będzie miał wszystko jasne i przejrzyste :D Szybko ten czas zleci :)
    Szarlotko nie musiałam się sexownie ubierać :) Podkoszulka i dres też podziałały :)
    Mam nadzieję, że będzie owocnie!!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b64a8949897.jpg

Szarlotka123, Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już jeśli chodzi o seks, nawet nie mam z tego przyjemności..
    Dziewczyny, nie wiem co się ze mną dzieje ale jak to zawsze ja byłam tą osobą, która prowokowała miłosne igraszki tak teraz się ich boje.. Myślę tylko o maleństwie, czy nic mu się nie dzieje, czy nie robimy mu krzywdy, czy nie daj boże nie zacznę po tym krwawić.. wpadłam w jakąś paranoję, seks kojarzy mi się ze strachem już a nie z przyjemnością.. Już zaraz po tym dzisiaj zaczęłam ryczeć ze względu na to, potem jeszcze doszedł brak pracy, że nikt się nie odzywa a mam coraz mniej czasu, że nie mamy tyle pieniędzy ile trzeba, że sobie nie poradzimy.. Bardzo się boje co to będzie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 20:18

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara ja też mam troszeczkę takiego lekko rozowatego sluzu tzn rano było. Brzuch pobolewa co jakiś czas jak na @

1usaio4p21hbw2ds.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szarlotka poradzicie sobie! Dacie rade! Ale to czeste u kobiet w ciazy ze brak checi na sex.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, mnie delikatnie rano brzuch bolał tak okresowo, ale dosłownie przez chwilkę. Teraz już nie. Teraz widzę, że tego śluzu jest malutko i jest taki lekko brązowawy.. masakra jakaś, ja się wykończę..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 21:04

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina faktycznie przeżycia straszne. Ale faktycznie beta powinna uspokoić Twojego męża i upewnić Go w przekonaniu, że będziecie mieli dziecko.

Ja mając 20 lat wezwałam karetkę do mieszkania bo po stosunku strasznie zaczął boleć mnie lewy jajnik. Jak ja cierpiałam. Zabrali mnie do szpitala i powiedzieli - ciąża pozamaciczna. Byłam w szoku. Od razu zaczęłam płakać. Po jakimś czasie kolejna diagnoza, a raczej jej brak - przyszedł pan doktor i powiedział, że nie wiedzą co mi jest ale jutro otworzą i sprawdza. Okazało się, że miałam pękniety jajnik, który został odratowany :)

borsuk mój mąż kupił mi biszkoptowego jak mieszkałam na 21mkw :) Spał pod stołem bo miejsca nie było na jego legowisko :) Ja pracowałam 8 - 12 godzin, mąż był kierowcą międzynarodowym. A ten wariat co On mi wyprawial w mieszkaniu jak się nudził :) Zrobiłam generalny remont przed sprzedażą, a ten listwy przypodłogowe mi powyrywal :) tapetę zerwał. Teraz kiedy mieszkamy w domu to dalej woli być w domu niż na działce. Załatwi swoje potrzeby i piszczy pod drzwiami :) Taki z niego domator jak z panci :)

Szarlotka mój mąż mówi, że jak zajde w ciążę to on już się kochać ze mną nie będzie bo będzie się bal :) Nie zamartwiaj się tak Szarlotka to nic nie da. Z pracą ciężko to fakt ale bądź dobrej myśli. Ja tez martwię się czy stać mnie na dziecko bo kredyty bo lekarz kosztuje - ja robie wszystko prywatnie u niego - pierwsza wizyta kosztowała 1000zł, testy alergiczne kolejny tysiąc wizyta teraz 260zl razem usg i hormony 70zł - leki 150zl. Wiec co drugi miesiąc musze prawie 500zl wydawać. Wiadomo co dwie wypłaty to nie jedna. Bedzie dobrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    No czasem na nia siada ale ona wtedy tez siada :D za ciezki dla niej ;D jak byl maly to jej sie podobalo a teraz juz ucieka ;D

Biedna hahaha

• borsuk Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia ok, zagięłaś mnie :) Dobry ten Twój mąż. Mój T absolutnie nie chce psa na mieszkaniu :( Ale już się z tym pogodziłam ;)

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
‹‹ 466 467 468 469 470 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ