Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRosax te nasze psy to udane
o matko 62 kg ??? Jaka wielka
To Twój synuś może na niej jeździć jak na kucyku
ba ! Pewnie i Ciebie by przewiozla
Oszz kurna, ale przeboje z samochodem chociaż podobny przypadek miał mój mąż. Pojechał na Litwę kupić samochód, 80 km przed domem samochód przestał działać. Nowa głowica kupiona na allegro - okazało się, że jest niedobra. Na szczęście było można zwrócić. Kupił drugą I tfu tfu działa !! Od poniedziałku juz jeździ swoim autem
Ale ludzie są okropni. Za wszelką cenę nawet spusci sporo by upchnąć samochód i pozbyć się problemu. Nie mają żadnych zahamowań. I jeszcze ten mechanik " nic nie widzę, nic nie mówię, nic nie słyszę" -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:Dziewczyny jutro musze was nadrobić ja się czuje fatalnie i piersi to wielkie dwa bolace i normalnie wszystko mnie wyprowadza z równowagi!!!
Magduullina gdybym mogła to bym chętnie przejęła Twoje dolegliwościNa rzecz dziecka w brzuchu
Mój mąż zawsze się cieszy kiedy mówię jak źle się czuje - dobrze, dobrze może to ciążowe objawy - czubek - tak mnie wspiera
Magduullina, rosax3, beatum lubią tę wiadomość
-
No czasem na nia siada ale ona wtedy tez siada
za ciezki dla niej
jak byl maly to jej sie podobalo a teraz juz ucieka
Magduullina, Ulcia83 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyTo mój mnie wkurza bo stwierdził że jak usłyszy zobaczy wtedy uwierzy. Bo w tamtym roku mieliśmy przykra historie nie mówiłam o tym było to dla nas wielkie rozczarowanie lekarz starszy pan - doświadczony juz nie żyje ale człowiek mu ufał brałam tabletki poszłam do niego bo coś mi nie pasowało a on mówi no ciąża pogodzilismy się z tym _ karta ciąży założona itd 7 tydzień plamienia 5 dni spoko leki usg wszystko w porządku stwierdził niby myśląc że jestem w 12 tygodniu ciąży dostałam krwawienie pojechałam na IP po czym lekarz inny oznajmił mi ze to poprostu miesiaczka żadnej ciąży nie było!!! A więc poszłam do tego lekarza który stwierdził ciążę itd ze tak się stało i co to wogole ma znaczyć na co on do mnie no ze przeprasza i ze musiał się pomylić dziewczyny byłam tak załamana ze nic z tym nie zrobiłam ale wszystko skserowalam itd ja wogole do tej pory jakoś próbuje ten czas Wymazać z pamięci. On był chory ten lekarz i stary no spoko ale jak tak można i po tym odsuneli go od wyk zawodu do pół roku zmarł ale to była trauma dla nas.
beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoże dlatego on musi mieć czarno na białym ze dzidziuś jest trochę mnie to denerwuje chociaż rozumiem go dobrze chociaż wiecie ja się tak hujowo czuje a on tak się czasem zachowuje ze wyprowadza mnie totalnie z równowagi. No do 6 mają trochę czasu jest więc sama czekam na usg z niecierpliwością ale jak trzeba to trzeba
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze kilka dni do 6tego i bedzie wierzyl i cieszyl sie mocno! Nie wkurzaj sie na niego! Ci nie wolno!
Magduullina, Ulcia83 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Nadzieja to wtorek będzie super dniem, dla Was i dla nas tutaj
Rosax nareszcie fura będzie Twoja. Ja pierdziele, pierwszy raz słyszę aby tyle auto naprawiaćheh
Ulcia labradory są śliczne. Na pewno bym miała czekoladowego *.* Ale mieszkanie 45m2, praca po 8 godzin i delegacje mojego o nie jest najlepszy dom dla psiny
madziara trzymam kciuki aby fasolek się wgryzał i to dlatego te plamienia.I pamiętaj plamienia to nie @!!!!!!!!!!!
Magduullina to 6 będzie miał wszystko jasne i przejrzysteSzybko ten czas zleci
Szarlotko nie musiałam się sexownie ubieraćPodkoszulka i dres też podziałały
Mam nadzieję, że będzie owocnie!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b64a8949897.jpg
Szarlotka123, Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa już jeśli chodzi o seks, nawet nie mam z tego przyjemności..
Dziewczyny, nie wiem co się ze mną dzieje ale jak to zawsze ja byłam tą osobą, która prowokowała miłosne igraszki tak teraz się ich boje.. Myślę tylko o maleństwie, czy nic mu się nie dzieje, czy nie robimy mu krzywdy, czy nie daj boże nie zacznę po tym krwawić.. wpadłam w jakąś paranoję, seks kojarzy mi się ze strachem już a nie z przyjemnością.. Już zaraz po tym dzisiaj zaczęłam ryczeć ze względu na to, potem jeszcze doszedł brak pracy, że nikt się nie odzywa a mam coraz mniej czasu, że nie mamy tyle pieniędzy ile trzeba, że sobie nie poradzimy.. Bardzo się boje co to będzie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 20:18
-
Anka, mnie delikatnie rano brzuch bolał tak okresowo, ale dosłownie przez chwilkę. Teraz już nie. Teraz widzę, że tego śluzu jest malutko i jest taki lekko brązowawy.. masakra jakaś, ja się wykończę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 21:04
-
nick nieaktualnyMagduullina faktycznie przeżycia straszne. Ale faktycznie beta powinna uspokoić Twojego męża i upewnić Go w przekonaniu, że będziecie mieli dziecko.
Ja mając 20 lat wezwałam karetkę do mieszkania bo po stosunku strasznie zaczął boleć mnie lewy jajnik. Jak ja cierpiałam. Zabrali mnie do szpitala i powiedzieli - ciąża pozamaciczna. Byłam w szoku. Od razu zaczęłam płakać. Po jakimś czasie kolejna diagnoza, a raczej jej brak - przyszedł pan doktor i powiedział, że nie wiedzą co mi jest ale jutro otworzą i sprawdza. Okazało się, że miałam pękniety jajnik, który został odratowany
borsuk mój mąż kupił mi biszkoptowego jak mieszkałam na 21mkwSpał pod stołem bo miejsca nie było na jego legowisko
Ja pracowałam 8 - 12 godzin, mąż był kierowcą międzynarodowym. A ten wariat co On mi wyprawial w mieszkaniu jak się nudził
Zrobiłam generalny remont przed sprzedażą, a ten listwy przypodłogowe mi powyrywal
tapetę zerwał. Teraz kiedy mieszkamy w domu to dalej woli być w domu niż na działce. Załatwi swoje potrzeby i piszczy pod drzwiami
Taki z niego domator jak z panci
Szarlotka mój mąż mówi, że jak zajde w ciążę to on już się kochać ze mną nie będzie bo będzie się balNie zamartwiaj się tak Szarlotka to nic nie da. Z pracą ciężko to fakt ale bądź dobrej myśli. Ja tez martwię się czy stać mnie na dziecko bo kredyty bo lekarz kosztuje - ja robie wszystko prywatnie u niego - pierwsza wizyta kosztowała 1000zł, testy alergiczne kolejny tysiąc wizyta teraz 260zl razem usg i hormony 70zł - leki 150zl. Wiec co drugi miesiąc musze prawie 500zl wydawać. Wiadomo co dwie wypłaty to nie jedna. Bedzie dobrze.
-
nick nieaktualny