Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhehehe
no z ttym cycem jest bomba
no ja powiem tak ze najgorzej bylo w szkole jak kolezanki czy inne dziewczyny podlatywaly do mnie a moge a moge dotknac niektore nawet nie pytaly tak w 5 miesiacu zalatwilam sobie indywidualne nauczanie bo przeciez zaczelam sie bac poprostu .. ale sama tez lubie ale nie zeby jakos sama czy cos tylko nie raz kolezanka mowi czy ktos z rodziny ooo kopie teraz no daj reke np takie sytuacje ale tak sama z siebie to nie moze dlatego ze jak moja mama byla w ciazy z rodzenstwem siostra 11lat mlodsza brat 13 to wtedy mialam to na codzien i co chwile.
-
Hahaha Szarlorka jakie memy
nie przejmuj się Swoim przejdzie mu a Wy w 4 miesiącu będziesz miała taką ochotkę jak nigdy
Ja miałam dziś bardzo dziwny sen. Śniło mi się że mogłam cofać się do przeszłości i chciałam naprawiać różne rzeczy w życiu swoim i innych ludzi. Dopiero kiedy cofałam się do alternatywnej przeszłości i tam Mój zawsze gdzieś był w moim życiu, że kiedyś mieliśmy wspólnych znajomych, że chodziliśmy do klasy razem, że tańczyłam z nim na dyskotece szkolnej i był pierwszym chłopakiem z którym się pocałowałam. Tak przykro mi było że nie mogę nic zmienić bo nie pokochamy się. Dziwna sprawaSzarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Kobiety w ciąży głaszcze się po brzuchu aby mieć szczęście. Taki zabobon
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Sprzątałam przed chwilą szafkę i miałam tam testy owu i powiem Wam że te z apteki są o wiele lepsze niż z allegro
mocniejsze kreski i dłużej się utrzymują
borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewuszki
Ulcia - tak, wracam do żywych w końcu... przed wczoraj się wyryczałam ile się dało a od wczoraj jest już lepiej. wczoraj też z moim mężem wzięliśmy się za remont klatki schodowej, bo już czas, miała już swoje 19 lat... czas odświeżyćZdarliśmy całą boazerię którą była obłożona
Kurzu w cholerę ale najważniejsze, że zaczęliśmy, teraz nie ma odwrotu, trzeba skończyć
A mój mąż to złota rączka, wszystko sam umie zrobić, na takiego faceta trafiłam
A tak poza tym kupiłam zestaw testów owulacyjnych na allegro... co prawda nie jestem w 100% do nich przekonana bo do tej pory nigdy nie wychodziły mi pozytywne ale kupiłam. Do tego monitoring i 10000% pewności, może w końcu się wstrzelimy
Szarlotka - faceci tacy są niestety, czasami ich kochamy a czasami nienawidzimy, tak to już jest z samcami. Ale jestem pewna, że przemyśli i Cię przeprosi. A Ty się nie martw i nie denerwuj, szkoda twojego zdrowia. Będzie dobrze, na pewno :* (Trzymam kciuki, żeby była dziewczynka:))Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
-
Madziara no i dobrze. Lepiej zająć głowę czymś innym niż zamartwianie się. Będzie ok i w końcu Wam się uda
Szarlotka o wiele wiele lepsze są i chyba w przyszłym cyklu zainwetuje właśnie w niea co się będę
madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
O uesz w mordw jeza!!!! Ominela mnie 500 setna strona!!!
Nadzieja piekny ten twoj test!
Madziara tylko sie nie zameczaj i nie wciagaj tego kutzu za duzo. Bo wiesz nigdy nie wiadomo kiedy kropek bedzie
Ukija racja testy z apteki lepsze. Ale ja kupuje czulosc 25 zawsze bo w 10 to ovu ciagle mama w 25 od czasu do czasu. Tych z allegro ale. Bo w aptece o czulosci 10 byly idealne.
madziara0080, Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Magduullina wrote:A tu cos co mnie rozwaliło hahaha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/45fd01ecbbec.jpginni nie musua juz
Ej ale smoeszne by bylo. Idziesz miastem spotykasz kolezanke ona glaska cie o gratuluje a za chwile siup jej reka w majtkach twojego meza glaska i mowi dobra robota hahanie wiem co bym zrobila
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 12:39
Magduullina, madziara0080, borsuk lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax chciała bym ale chyba po owu żeśmy
może jeden dotrze. Zobaczymy
nie nastawiam się
a gdzie Ty z rana byłaś? Zaspałaś do pracy?
hahaha to by było śmieszne ale nie dla partnerek facetów
Ja od 6 w pracy. Ale juz w domku
cale szczescie. Meczy mnie to wstawanie.. Dzis krew z nosa az poszla... Miesiace na pelnych obrotach bo piekna pogoda. Ale od poniedzialku bedzie spokojnie bo deszcze maja byc
07.11.2012 Julian
Ha, ha mój wczoraj taki zmęczony chyba nie był bo chciał mnie bzyknąć, ale ja pierwszy dzień małpy to mu odpowiedziałam, że chyba zgupiał
a prężył się jak nigdy..
powiedziałam, że poczekamy jak małpisko sobie pójdzie to go zgwałce, stwierdził, że to nie będzie gwałt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rosax ja też
mam nadzieję że osłabione chłopaki sobie poradzą
a w ogóle suty mnie tak bolą! Lekko otre a te już wariują
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"