Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
Ja mam dopiero teraz chwilę, dopiero co usiadłam po całym dniu.. tak to jest jak się ma remonty w domu.. Mąż ciągle coś woła "Magda podaj to, Magda podaj tamto, a proszę przynieś mi to... i tamto" i tak w kółko. Cały dzień z mopem bo kurzu wszędzie pełno i tak zleciało. Ale ja tam lubię z mężem być i mu pomagaćteraz wysłałam go pod prysznic, później ja idę, ale korzystam z chwili i zajrzałam do Was
Jutro jedziemy do Castoramy po potrzeby towar, w końcu trzeba coś zrobić, a nie tylko rozwalać
A u Was widzę, że się też dzieje
Nadzieja, piękna beta
Ulcia, Ty mnie pocieszałaś, więc tym razem ja Ci mówię, że małpisko zawitało do Ciebie ostatni raz w tym roku. Nowy cykl, nowa szansa i nowa nadzieja. Musi być dobrze :*
Aurelka, jeszcze godzinka i weekendnadzieja_86, beatum, Ukija lubią tę wiadomość
-
Aurellka współczuję ale tylko godzinka i do domu
ano możliwe że po antybiotykach bo jednak działają na organizm... czekam na Twój teścik jak na szpilkach
Nadzieja dowcipna infekcja. Ja ten cykl mam przekichanemam dosyć
niech już leci szybciej ten czas
ale na pocieszenie jem arbuzika
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Nadzieja ja to bym nawet się dołączyła do Aurellki, ale 8dpo to troszkę słabo to widzę. A poza tym śmiesznie Ci to zmieniło imię Ulci na Ulice. Mi też tak robi i szybko poprawiam
Aurellka piękna masz temperaturki. Pobolowe Cię wiec rośnieNiech kilkuje na zielono
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 21:11
nadzieja_86, Aurellka lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Dzięki Beatum już poprawiłem nie zauważyłam
a to kiedy planujesz?
Ukija lubię arbuza smaka mi narobilas;) A to jakieś tabletki na ta infecje bierzesz?
MADZIARA a co remontujecie? Super pozniej nowiutkie swiezutkie mieszkanko
Ja dziś też byłam u męża na budowie ale na nic mi nie pozwala nic nie mogę mu pomóc hehe chyba się przejął już. A ja też lubię tak razem nie nauczona jestem siedzieć na tyłku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 21:24
Ukija lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja, my remontujemy klatkę schodową, już czas najwyższy na nią. Przed ślubem robiliśmy remont pokoi, przedpokój i kuchnie i została nam właśnie klatka schodowa i łazienka. I tak prawie 5 lat po ślubie się za nią wzięliśmy
Później łazienka, i tego się najbardziej boję
No ale cóż zrobić; )
Trzeba się zająć czymś innym skoro fasolka nie wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 21:28
Ukija, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja w przyszły weekend myślę
Chociaż gin kazał po weekendzie majowym,ale co to za różnica
Maz ma w zupełności rację. Ale może chociaż miotelka pozwoli Ci pomachać
A powiedz dużo Wam jeszcze zostało?
Madziara tak pięknie piszesz o mężu, że lubisz. Skoro razem tak lubicie,to i fasolka zechce dołączyćmadziara0080 lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Madziu kochana! Dziękuję i tak bardzo bym chciała aby Twoje słowa się spełniły
a ten arbuz to pycha jest
już powoli się sezon zbliża i nie mogę się doczekać!
Nadzieja ja smaruje maścią Clotrimazolum bo niby w ciąży możnaa przecież ja jestem w cionszy!
kiedyś używałam i pomogło a teraz zobaczymy mam nadzieję że nie będę musiała antybiotyku brać bo się wścieknę
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Kocham koktajle! Macie jakieś przepisy dobre?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax gdzie jesteś?
MMM odezwij się jak wpadniesz i napisz mam co u Ciebie i Maleństwa"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka przepraszam ale musisz kupić bo to taaaakie pyszne! Osobiście uwielbiam owoce. Mango to po prostu kocham!
Aurellka lubi tę wiadomość
Beatum no my idziemy łeb w łeb
no ale u mnie nikła szansa
beatum lubi tę wiadomość
Ukija przybij piątkę. Mi też się coś przypałetało. Masakra! W podobnej sutuacji jesteśmy w tym cyklu gorączka (u mojego), antybiotyk i teraz jeszcze to. Eh... Ale Ty chociaż owulke miałaś.
Idę spać... Jutro znowu na uczelni od 8 do 16.30... Dobranoc :*Ukija lubi tę wiadomość
-
Makowa kurcze co myśmy razem robiły że obie coś złapałyśmy
no mamy baaaaardzo podobną sytuację
beatum lubi tę wiadomość
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:
Ulcia, Ty mnie pocieszałaś, więc tym razem ja Ci mówię, że małpisko zawitało do Ciebie ostatni raz w tym roku. Nowy cykl, nowa szansa i nowa nadzieja. Musi być dobrze :*
Dziękuję dziewczyny, dziękuję madziara :*
Przez chwilkę zapłakałam jak wróciłam do domu. Tak bardzo boli mnie brzuch.
A cóż to za infekcja? Wczoraj u mnie dzisiaj Was dopadła?
Oj ja to średnio za owocami, ogólnie kiepsko u mnie z jedzeniem. Potrafię iść do pracy na 10 godzin i nic nie jeść. Od tego cyklu mam zamiar to zmienić. W końcu muszę przygotować organizm na dziecko
Gdzie tkwi problem, ze nie mogę zajść w ciążę? Ręce opadają
Już się przyzwyczaiłam do ULICY
Dobranoc dziewczęta