X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia jak to 10 godzin nie jeść? Nie dobrze! Chociaż ja w pracy też nie za bardzo mogę jeść. Piję jedynie jakiś koktajl i bardzo dużo wody :D ale 10 h nie pracuje. Uważam że najważniejsze jest śniadanie. Trzeba zrobić dobry rozruch organizmu :D a jaką masz infekcje? Jak sobie z nià radzisz? Ja nie chcę żadnycb globulek itp. Nigdu nie wiadomo czy coś się tam nie dzieje :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulcia ja pewnie jutro będę plakac jak przyjdzie @, ale dobrze ze jestem w pracy, tam zawsze muszę trzymać fason ;)
    Tule Cię mocno i nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie. Nie rozumiem tego wszystkiego, e wierze w jedno. Bóg ma dla nas plan i jeśli On tak decyduje to ja się na to godzę. On wie najlepiej i Jemu ufam.

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • beatum Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka oby Bóg był łaskawy,a jutrzejsza i kolejne tempki w górze :)

Forumkowa epidemia ;)

Makowa,Magdullina żyjecie po zajęciach. Jeszcze jutro i weekend majowy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 23:23

nadzieja_86 lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija u mnie z tymi śniadaniami to też niestety bywa różnie. Biorę się za siebie. Mało tego jestem w miarę szczupła A cholesterol mam powyżej normy przez slodycze :(
    Wczoraj na noc wzielam tabletki doustne urofuraginum i dzisiaj już jest ok. Ale na infekcje robiłam też nasiadowki.

Aurelka co Ty za bzdury piszesz? Nic tam jutro u Ciebie nie przyjdzie :) w pracy też trzymałam fason Ale w domu przy mężu rozkleilam się :(

Teraz się martwię, ze nie mogę zajść. Zajde będę martwila się czy wszystko dobrze się rozwija, po porodzie będę się martwila czy sobie poradze :) Dzisiaj oddalabym wiele za mdłości, a kiedy się pojawia będę narzekala :)

Aurellka lubi tę wiadomość

• borsuk Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadzieja_86 wrote:
    Aj a Borsuk Beatum jak tam :D? kiedy?
    Aurellka jeszcze w pracy ? hehe zauważyłam, że jesteś tydzień dalej ode mnie na suwaczku :D super
    30 kwietnia nasikam na patyk i zobaczymy co będzie.

Dziewczyny też bym zjadła arbuza, ale takiego ,,prawdziwego,,!! Słodkiego, soczystego...mmmm...:) :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 02:17

beatum, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk, a nie 30 kwietnia ? :) będzie zielono :)

beatum, borsuk lubią tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk wrote:
    30 maja nasikam na patyk i zobaczymy co będzie.

Dziewczyny też bym zjadła arbuza, ale takiego ,,prawdziwego,,!! Słodkiego, soczystego...mmmm...:) :) :)
    30 kwietnia?

beatum lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • beatum Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co będzie? Jak to co,zielono :)

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    30 kwietnia będzie zielono, a nie 30 maja :) 30 maja to Ty już mdłości będziesz miała :):)

• borsuk Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 02:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czujne kobiety ;) Oczywiście że 30 kwietnia. Już poprawiłam :*

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny. Ja już spać nie mogę ;) nie ma to jak wstawanie o 6 w niedziele :D hahaha!

Aurellka czy ja mam Cię zabić? Co to za gadanie? W poniedziałek testujesz bo jesteś w ciąży i trzeba tylko potwierdzić. Nie ma myślenia inaczej! Nie obchodzi mnie to! :)

Borsuk o dziwo ten arbuz był soczysty i słodki. Był przepyszny! <3

Aurellka, borsuk lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym jeszcze pospala chętnie :) ale praca wzywa...

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc ;)
    Jak sie spalo?

Nadzieja piekny przyrost bety!
    Ukija apetytu na arbuza narobilas a dzis wszystko zamkniete :( a tak go wczoraj obczajalam aby kupic no i nie kipilam.. :(

U wszyyyystkich bedzie zielono!

A ja mialam dzis sen :D szlam daleko gdzies by kupic polski test pink ;D wrocilam do domu bylo pelno gosci, tak mocno mi sie siki chvialo i nasikac juz na ten test a caly czas bylo zajete wiec w ogrodku sikalam i pipetka mocz sciagalam ;D pojawily sie dwie wyrazne kreski a jak chvialam dla was zdjecie zrobic by wam pokauac to w kolko byla jedna.. Wiec zrobilam ovulacyjny ktory mial testowa bardzo mocna ;D o tak caly czas te oba pozytywy vhvialam sfotografowac i wrzucic ale nic nie wychodzilo.. ;D ile ja sie w tym snie nalazilam ile ciemnosci bylo strachu i ile ja ciast zjadlam.. ;D

Aurellka, borsuk, nadzieja_86 lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka jaka piękna temperatura! Już nie mogę się jutra doczekać :D ja też bym pospała ale nie mogę :(

Aurellka, beatum lubią tę wiadomość

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax co za sen :) i jakie poświęcenie dla nas, żeby zrobić zdjęcie :*

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • beatum Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka i jest pięknie w górze. Ale zaskoczysz giną, jak mu powiesz o II :)

Ukija mnie pies dziś obudził o 5:46 cudownie. Przebija piątkę :)

Rosax a publiczność miałaś jak sikanca robiłaś :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 07:48

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax już widzę że Cię korci do testowania. Ach ta podświadomość :D to będzie proroczy sen. Mówię Ci :D

Beatum mnie kot zaatakował. Zupełnie jakby wiedziała że muszę zmierzyć temp :P

beatum lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz zwierzęta wyczuwają co trzeba :D Moja to najpierw mnie wylizała, później wtulila w szyje i pomimo potrzeby z mężem nie chciała wyjść,wiec musiałam wstać i do drzwi ją zaprowadzić :P

szczęśliwa łac. beatum
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja się martwię, bo podbrzusze mnie cały czas boli :/ tak jakby zaraz @ miał przyjść a nie przychodzi...nie wiem czy nie jest coś ze mną nie tak...jutro zrobię test, ale jak wyjdzie negatyw chyba pójdę do gin. żeby zobaczył co ten dziwny cykl kombinuje..

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • beatum Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, miłego dnia kochane, uciekam na uczelnię.

Magdullina wszystko w porządku?

Aurellka, bo to termin miesiączki to często tak boli. Mnie do 3 mc bolało non stop i na nospie leciałam. Rozciąga się ;) A jaki to jest ból? Pulsacyjny ciągły, jakby szyjka, czy raczej jajniki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 08:13

Ukija lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
‹‹ 486 487 488 489 490 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ