Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulcia jak to 10 godzin nie jeść? Nie dobrze! Chociaż ja w pracy też nie za bardzo mogę jeść. Piję jedynie jakiś koktajl i bardzo dużo wody
ale 10 h nie pracuje. Uważam że najważniejsze jest śniadanie. Trzeba zrobić dobry rozruch organizmu
a jaką masz infekcje? Jak sobie z nià radzisz? Ja nie chcę żadnycb globulek itp. Nigdu nie wiadomo czy coś się tam nie dzieje
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ulcia ja pewnie jutro będę plakac jak przyjdzie @, ale dobrze ze jestem w pracy, tam zawsze muszę trzymać fason
Tule Cię mocno i nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie. Nie rozumiem tego wszystkiego, e wierze w jedno. Bóg ma dla nas plan i jeśli On tak decyduje to ja się na to godzę. On wie najlepiej i Jemu ufam.
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurellka oby Bóg był łaskawy,a jutrzejsza i kolejne tempki w górze
Forumkowa epidemia
Makowa,Magdullina żyjecie po zajęciach. Jeszcze jutro i weekend majowyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2016, 23:23
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnyUkija u mnie z tymi śniadaniami to też niestety bywa różnie. Biorę się za siebie. Mało tego jestem w miarę szczupła A cholesterol mam powyżej normy przez slodycze
Wczoraj na noc wzielam tabletki doustne urofuraginum i dzisiaj już jest ok. Ale na infekcje robiłam też nasiadowki.
Aurelka co Ty za bzdury piszesz? Nic tam jutro u Ciebie nie przyjdziew pracy też trzymałam fason Ale w domu przy mężu rozkleilam się
Teraz się martwię, ze nie mogę zajść. Zajde będę martwila się czy wszystko dobrze się rozwija, po porodzie będę się martwila czy sobie poradzeDzisiaj oddalabym wiele za mdłości, a kiedy się pojawia będę narzekala
Aurellka lubi tę wiadomość
-
nadzieja_86 wrote:Aj a Borsuk Beatum jak tam
? kiedy?
Aurellka jeszcze w pracy ? hehe zauważyłam, że jesteś tydzień dalej ode mnie na suwaczkusuper
Dziewczyny też bym zjadła arbuza, ale takiego ,,prawdziwego,,!! Słodkiego, soczystego...mmmm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 02:17
beatum, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny. Ja już spać nie mogę
nie ma to jak wstawanie o 6 w niedziele
hahaha!
Aurellka czy ja mam Cię zabić? Co to za gadanie? W poniedziałek testujesz bo jesteś w ciąży i trzeba tylko potwierdzić. Nie ma myślenia inaczej! Nie obchodzi mnie to!
Borsuk o dziwo ten arbuz był soczysty i słodki. Był przepyszny!Aurellka, borsuk lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Czesc
Jak sie spalo?
Nadzieja piekny przyrost bety!
Ukija apetytu na arbuza narobilas a dzis wszystko zamknietea tak go wczoraj obczajalam aby kupic no i nie kipilam..
U wszyyyystkich bedzie zielono!
A ja mialam dzis senszlam daleko gdzies by kupic polski test pink
wrocilam do domu bylo pelno gosci, tak mocno mi sie siki chvialo i nasikac juz na ten test a caly czas bylo zajete wiec w ogrodku sikalam i pipetka mocz sciagalam
pojawily sie dwie wyrazne kreski a jak chvialam dla was zdjecie zrobic by wam pokauac to w kolko byla jedna.. Wiec zrobilam ovulacyjny ktory mial testowa bardzo mocna
o tak caly czas te oba pozytywy vhvialam sfotografowac i wrzucic ale nic nie wychodzilo..
ile ja sie w tym snie nalazilam ile ciemnosci bylo strachu i ile ja ciast zjadlam..
Aurellka, borsuk, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Aurellka jaka piękna temperatura! Już nie mogę się jutra doczekać
ja też bym pospała ale nie mogę
Aurellka, beatum lubią tę wiadomość
Aurellka i jest pięknie w górze. Ale zaskoczysz giną, jak mu powiesz o II
Ukija mnie pies dziś obudził o 5:46 cudownie. Przebija piątkę
Rosax a publiczność miałaś jak sikanca robiłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 07:48
szczęśliwa łac. beatum -
Rosax już widzę że Cię korci do testowania. Ach ta podświadomość
to będzie proroczy sen. Mówię Ci
Beatum mnie kot zaatakował. Zupełnie jakby wiedziała że muszę zmierzyć tempbeatum lubi tę wiadomość
Dziewczynki ja się martwię, bo podbrzusze mnie cały czas boli
tak jakby zaraz @ miał przyjść a nie przychodzi...nie wiem czy nie jest coś ze mną nie tak...jutro zrobię test, ale jak wyjdzie negatyw chyba pójdę do gin. żeby zobaczył co ten dziwny cykl kombinuje..
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Dobra, miłego dnia kochane, uciekam na uczelnię.
Magdullina wszystko w porządku?
Aurellka, bo to termin miesiączki to często tak boli. Mnie do 3 mc bolało non stop i na nospie leciałam. Rozciąga sięA jaki to jest ból? Pulsacyjny ciągły, jakby szyjka, czy raczej jajniki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 08:13
Ukija lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum