Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Od rana wpierniczam orzechy. Zostal tydzien a endomettum musi sie krztalcic
a wieczorem lampka winka. Samo dotarcie plemniczka do jajeczka to nie trudne. Gorzej zeby wlazlo w dobra sciane endo
beatum, Aurellka lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Wlasnie dlatego jutro pojadę do laboratorium gdzie będzie 35zl tylko musze do 9 tam być, wiec dziś nie dałabym rady.
Rosax tak jest dbaj o endometrium, żeby było mięciutko
Jak tylko dwie bety zrobię, będę Was zarazac
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Ja też bym chciała wiruski bo tak zbieram i zbieram i kumuluje
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Okej już wyrzucam
jakie orzechy wcinasz? Ale bym zjadła takie włoskie
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Aurelko gratuluję
Jak to jest, że kogoś się nawet osobiście nie zna, a na takie wiadomości reaguje się wzruszeniem?!
Rewelacyjna wiadomość :* :*
Ja testuję 30 kwietnia. Proszę o wiruski :* :*Ukija, Aurellka, beatum, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulcia83 wrote:Zaspalam !! Aurelkaaa wiedziałam !! Piękna wiadomość!! Gratuluję
Poza tym to dzisiaj mi się śniło, że miałaś dwie kreski na teście
cudnie !
Ulcia wysnilas mi jemasz prorocze sny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 10:06
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
Aurelka co za cudowne wieści! Patrząc na Twój wykres nie było innej opcji
GRATUKACJE! Też poproszę o wirusiki! Będę zbierać na czerwiec
Beatum, Borsuczku teraz Wasza kolej na IIAurellka, beatum lubią tę wiadomość
-
Ukija wrote:Ja mam termin @ na 4 maja
A tak a propo snów mi też się dziś śniło że zrobilam test i był pozytywny. Hehe pewnie wyczuwałam wieści od AutelkiAurellka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Ale do dzis przez to znieczulenie w kregoslup cuasem mam nagle dretwienia nog no i kregoslup nie najlepiej.. Cos w kolko mi dolega
Potrafie isc i sie przewrocic bo nogi nie funkcjonuja albo nie wstac jak sie pochylam bo kregoslup nie daje rady.. A to juz 3 lata po cc.
O matko! Ty to się masz...
Po operacji na jajniku ponad pół roku uda nie czułam. Choć minęło 13 lat dalej jestem wyczulona na dotyk w tym miejscu.
-
Nieprzyjemne doświadczenia miałyście. Ja jako dziecko miałam robione zastrzyki w pupe, bo byłam chora. Niestety jeden został źle podany i sparalizowało mi noge. Dwa tygodnie zajęło zanim zaczęłam chodzić
Dziewczyny, które miałyście cc jak długo Wam kazali lekarze czekać z zajęciem w kolejną ciążę. -
nick nieaktualny
-
Rosax nie strasz
ja będę miała cc bo mam duża wadę wzroku.. kiedyś miałam znieczulenie w kręgosłup jak mi operowania nogę, ale oprócz siniaka nic nie było. ..mam nadzieje ze będzie ok.
Szukam dobrego ginekologa, bo moja stała na nfz to taka babinka, że na prowadzenie ciąży sie nie pisze i nie ma usg...
Nie wiem komu się oddać w ręce hehe
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤