Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Borsuk trzeba poszaleć na koniec kwietnia
Magduullina, borsuk, beatum lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Ja nie lubie jak przy półkach stoi pełno bab i ja nie mam jak się dopchać więc aż rakich wielkich nie zrobiłam ale loreal poszedł w ruch więc stąd taki rachunek
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Tulipanowa gin mi mówiła ze tak 16-18 tc można płeć ocenić. Mozna i wczesniej jak dobry sprzet ma i dzidzia się ułoży
Aurellka kibicuje mocno po wizycie koniecznie pisz! a jak Twoja beta czy coś ominęłam?
Ukija co znów kupiłaśhehe jak uzaleznienie
Ukija, Tulipanowa lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Tulipanowa wrote:Nadzieje gratulacje kropka :-******
Ja wizyte mam jutro rano na 10:-)
Mdlosci mijaja jest ich coraz mniej, ale zmeczenie daje mi w kosc. W dzien Jestem senna chce mi sie spac. A w nocy znowu budze sie co chwile....
Narazie kg stoja w miejscu. W pt zaczne 14 tydzien. Dziewczyny w ktorym tyg dowiedzialyscie sie o plci? Kurcze z Olka nie pamietam w ktorym wiem ze jakos wczesnie.A wy kiedy?
Jak ciezaroweczki sie czujecie?
Staraczki 3mam mocno kciuki! i Czekam na otwarcie wspolnego watku ciezaroweczek:-)
W 14 tygodniu sie dowiedzialam
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija nie zabije Cie
Chce piekna zonke to niech placi hihi
Ja mojemu zawsze powtarzam "happy wife happy life" kiedy wracam z zakupowmadziara0080, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Aurellka, loreal
ja mam teraz false lash architect. Dla mnie super
ale to zleży jakie masz rzęsy. Bo ja umiem każdym pomalować tak że mam gęste i grube
Rosax święta prawda ale chyba skoczę jutro jeszcze raz bo Mążu był dziś głownym sponsoremAurellka lubi tę wiadomość
Nadzieja ja kocham kosmetyki. Kupuje na każdej promocji
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
Kosmetykocholiczka
A wiecie jaka ja gapa? Robie testy a nie daje fotek.. Brzydka ja. Ale juz nadrabiamnadal negatywy ale w weekend powinno sciemiec
na pewno sciemnieje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebcae654144d.jpg
Nie chcialo mi sie tasmy przezroczystej szukacUkija, nadzieja_86, Aurellka lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosax taśma izolacyjna?
ściemnieją testy na 100%
Ja na to nie pacze bo i tak negatyw.
Pik lh jest raz mniejszy raz wiekszy taka fala jakby a tylko ten szczyt uwzglednia sie do ovulki
I w szczycie tez test wychodzi pozytywny.
Zalamalam sie!!!!!!
W listopadzie wazylam 52, w styczniu po tej cp wazylam 54 ale ok rozumiem moglam przytyc te 2 kg bo swieta i ciaza byla i ja zarlam jak glupia a dzis? Dzis sie zalamalam... Waga pokazala 59,9!!! Z tych staran i pragnienia dziecka zupelnie zapomialam o swoim ciele! Zre po nocach, jadam nieregularnie i to co chce.. ;/ depresja po stratach chyba i nieudanych prubach... To moj rekord wagi ;( miesiac po ciazy nawet 48 wazylam... Spadlam sie. Normalnie sie spaslam. Nie dosc ze mala to gruba.. 158 cm.
07.11.2012 Julian
Rosax bo zaraz Ci wleje, Ty chudzinka jesteś ! Ja mam 164 cm i waga 90kg
ja to dopiero mam problem. Z tym, że ja nigdy szczupła nie byłam. Niestety, cały czas trzymam fason
Nawet myślałam, że właśnie moja waga to przeszkoda w zajściu w ciążę, ale lekarz uświadomił mnie, że anorektyczki tak samo mogą mieć utrudnienia jak kobiety masywne więc trochę się uspokoiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 20:37
-
Kiedys ktos mi powiedzial ze kobieta powinna trzymac linie a linia musi byc gruba i wyrazna.
Moj zawsze mowi ze kochanego ciala nigdy za malo albo wiecej do kochania.
Ale jakos sie zmartwilam ze w tym calym ciagu cykli, temperatur, testow zupelnie sie zaniedbalam... Makijaz? Kupuje kosmetyki a juz od jakis 3 miesiecy malowalam sie moze z 10 razy... Wydaje mi sie ze chyba serio wplyw ma na to te ciaze nieudane. Jakos trace sens sama w sobie. Obwiniam sie chyba za wszystko i brak mi sil.. Mam w sobie pozytywna enerhie wierze ze sie uda. Ale mam to tylko wewnatrz. Na wierzchu normalnie sie zaniedbalam..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp