Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Beatum tak to jest jak się trafi na niekompetentna ginekolog która nie mówi tyle ile powinna. Więcej się od Was o dupku dowiedziałam niż od niej
W Polsce chyba trzeba prywatnie chodzić aby móc wymagać zaangażowania od lekarza.
Magduullina, beatum, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBorsuk i tu się z Tobą zgadzam choć nie powiem bo mój lekarz na NFZ jest dobry ale w ciąży! Ostrożnie, mówi wszystko itd a jeżeli chodzi o inne rzeczy to masakra. A znowu ta prywatna mówi opowie wszystko ale znowu kieruje na bada nawet z blachęgo powodu i wszystko trzeba płacić
beatum lubi tę wiadomość
-
Tak na urodziny hehe impreza zrobie sobie na 30 ste na poroddowce hehe
Kochana niestety prywatnie to jest inne zabgazowanie
ehh a tyle składek sie płaci na NFZ
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”

-
nick nieaktualnyNo tak no ale akurat ja mam zdanie ze jednorazowe wizyty prywatne są ok ale jeżeli chodzi o ciążę tyle badań itd no nie mogłabym sobie pozwolić na taki wydatek ale napewno gdybym nie udała swojej doktorce to pewnie i bym się zawziela na prywatne wizyty. Nie narzekam na nią bo prowadziła moja 1 ciąże i było ok tylko w szpitalu gdy czułam ze nie jest tak jak powinno to powiedzieli mi ze zdziwiam co ja wiem jak to moje 1 dziecko no i urodził się niedotlenionya później winnego nie było.
-
No wiesz Borsuczku, masz rację, byle nie trafić na takiego, który jest łasy na kasę. Ale ok w tym cyklu weźmiesz leki jak ovu wyznaczy Ci owu. Nadzieja tak robiła i jest w dwupaku, Ty też bedziesz

Magdullina a jak Ci suwaczek nie przeskoczył? Mi pokazuje, że jesteś w 6.tc, chyba tak jak powinno być?
Nadzieja cóż za prezent urodzinowy i taka Gwiazdka rozjmświetli Wasz dom
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Już Wam kiedyś pisałam, że 16 maja idę do innego lekarza do którego zapisywałam się w lutym. Koleżanki były zadowolone z niego. Ale do niego jak już to będę musiała się raz zapisywać na nfz a raz prywatnie, bo na nfz to 4 miesiące trzeba na wolny termin czekać.
Zamówiłam sobie zioła o Sroki. Warto spróbować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 09:01
-
nick nieaktualny
-
Tak pisałaś, ale data mi nie utkwiła w głowie, już się poprawiam
Też chodzę prywatnie i na nfz, teraz to już wręcz norma. Jak juz masz sprawdzonego to pewno,nie ma co się zastanawiać.
Magdullina,czyli Twój suwaczek chciał się do wyniku usg dostosować, skąd on wiedział
Aurellka całą ciążę
Ale w witaminach prenatalnych jest wszystko co powinno być, przynajmniej tak mi się wydaje. Czasem lekarz zleca badania,żeby właściwie je dobrać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 09:18
Magduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
U mnie jest problem z mierzeniem temperatury. Nie do końca jej wierzę, bo ja źle sypiam . Odkąd kilka lat temu przeszłam zapalenie pęcherza, to się w nocy budzę po kilka razy, czasem chodzę do toalety. Mnie owu ani razu jeszcze nie zostało wyznaczone na wykresie.beatum wrote:No wiesz Borsuczku, masz rację, byle nie trafić na takiego, który jest łasy na kasę. Ale ok w tym cyklu weźmiesz leki jak ovu wyznaczy Ci owu. Nadzieja tak robiła i jest w dwupaku, Ty też bedziesz

-
O kurcze,ale może masz ucisk kręgosłupa na pęcherz albo neurologiczne powiązania, robiłaś badania pod tym katem? No ale jak ovu Ci nie wyznaczy to test owulacyjny Ci pokaże i możesz ręcznie ja ustawić, a po 3 dniach zacząć brać lek
szczęśliwa łac. beatum -
beatum badań nie robiłam, bo wiem, że to w głowie siedzi
zanim zaczęliśmy się starać o dzidziusia to się okazało, że ma infekcję i muszę brać tabletki dopochwowo i najlepiej przed snem włożyć i już nie wstawać, no i nie wstawałam
Mój się śmiał, że jak wiem, że nie powinnam wstawać to nie wstaje w nocy 
Masz rację Beatum
Zapomniałam, że sama mogę ustawić owu. Dziewczyny, a może Wy będziecie moimi ginekologami:)?! :* :*
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBorsuk no to mamy ten sam problem tylko widzisz ja tak czy inaczej mierzylam temp i skok był tak poprostu jest i nic nikt na to nie poradzi. Ja również mam problem ( urodziłam się z niedorozwojem nerek) częste zapalenia później pęcherz zaczął swirowac jakoś sobie radzę brałam leki ale to poprostu trzeba zaakceptować i mam tak ze co chwile latam do WC a jak się zechce to musze lecieć do toalety ale lekarze twierdzą że wszystko ok. A po porodzie jest jeszcze gorzej no ale jest jak jest a właśnie masz rację z tym ze jak człowiek się nastawia na pewne rzeczy to i cala noc przespi. Ja teraz to nie wiem czemu ale nie mogę spać co chwile się budzę w nocy wstaje o 5 przed zegarkiem itd. W ciąży z synkiem mogłam spać 24 h
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 09:43
-
Magduullina ja w tym cyklu tez miałam skok, ale owu nie zostało zaznaczone, a wiem, że owulacja była:)
Ja to zaakceptowałam, i dla mnie to już problem nie jest.
Zdrówka życzę :*
-
nick nieaktualny
-
Tyle piszecie, ze nie nadążam Was czytać i pisać
apropo wizyt czy któraś z Was moze polecić jakiegoś ginekologa ze slaska? Czy któraś z Was leczy sie w klinice niepodlodnosci czy po prostu działacie ze swoim ginekologiem?
wiek ’89, początek starań ’15, AMH ’17 - 0,3
03.2018 IMSI cb
07.2018 IMSI
09.2018 crio
10.2018 crio 
12.2018 IMSI
03.2019 IMSI brak komórek
10.2019 IMSI -> 2 blastocysty
02.2020 crio
10.11.2020 urodziła się Maja
04.2022 crio