Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Beatum tak to jest jak się trafi na niekompetentna ginekolog która nie mówi tyle ile powinna. Więcej się od Was o dupku dowiedziałam niż od niej
W Polsce chyba trzeba prywatnie chodzić aby móc wymagać zaangażowania od lekarza.
Magduullina, beatum, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBorsuk i tu się z Tobą zgadzam choć nie powiem bo mój lekarz na NFZ jest dobry ale w ciąży! Ostrożnie, mówi wszystko itd a jeżeli chodzi o inne rzeczy to masakra. A znowu ta prywatna mówi opowie wszystko ale znowu kieruje na bada nawet z blachęgo powodu i wszystko trzeba płacić
beatum lubi tę wiadomość
-
Tak na urodziny hehe impreza zrobie sobie na 30 ste na poroddowce hehe
Kochana niestety prywatnie to jest inne zabgazowanieehh a tyle składek sie płaci na NFZ
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyNo tak no ale akurat ja mam zdanie ze jednorazowe wizyty prywatne są ok ale jeżeli chodzi o ciążę tyle badań itd no nie mogłabym sobie pozwolić na taki wydatek ale napewno gdybym nie udała swojej doktorce to pewnie i bym się zawziela na prywatne wizyty. Nie narzekam na nią bo prowadziła moja 1 ciąże i było ok tylko w szpitalu gdy czułam ze nie jest tak jak powinno to powiedzieli mi ze zdziwiam co ja wiem jak to moje 1 dziecko no i urodził się niedotlenionya później winnego nie było.
-
No wiesz Borsuczku, masz rację, byle nie trafić na takiego, który jest łasy na kasę. Ale ok w tym cyklu weźmiesz leki jak ovu wyznaczy Ci owu. Nadzieja tak robiła i jest w dwupaku, Ty też bedziesz
Magdullina a jak Ci suwaczek nie przeskoczył? Mi pokazuje, że jesteś w 6.tc, chyba tak jak powinno być?
Nadzieja cóż za prezent urodzinowy i taka Gwiazdka rozjmświetli Wasz domnadzieja_86 lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Już Wam kiedyś pisałam, że 16 maja idę do innego lekarza do którego zapisywałam się w lutym. Koleżanki były zadowolone z niego. Ale do niego jak już to będę musiała się raz zapisywać na nfz a raz prywatnie, bo na nfz to 4 miesiące trzeba na wolny termin czekać.
Zamówiłam sobie zioła o Sroki. Warto spróbować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 09:01
-
nick nieaktualny
-
Tak pisałaś, ale data mi nie utkwiła w głowie, już się poprawiam
Też chodzę prywatnie i na nfz, teraz to już wręcz norma. Jak juz masz sprawdzonego to pewno,nie ma co się zastanawiać.
Magdullina,czyli Twój suwaczek chciał się do wyniku usg dostosować, skąd on wiedział
Aurellka całą ciążęAle w witaminach prenatalnych jest wszystko co powinno być, przynajmniej tak mi się wydaje. Czasem lekarz zleca badania,żeby właściwie je dobrać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 09:18
Magduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
beatum wrote:No wiesz Borsuczku, masz rację, byle nie trafić na takiego, który jest łasy na kasę. Ale ok w tym cyklu weźmiesz leki jak ovu wyznaczy Ci owu. Nadzieja tak robiła i jest w dwupaku, Ty też bedziesz
-
O kurcze,ale może masz ucisk kręgosłupa na pęcherz albo neurologiczne powiązania, robiłaś badania pod tym katem? No ale jak ovu Ci nie wyznaczy to test owulacyjny Ci pokaże i możesz ręcznie ja ustawić, a po 3 dniach zacząć brać lek
szczęśliwa łac. beatum -
beatum badań nie robiłam, bo wiem, że to w głowie siedzi
zanim zaczęliśmy się starać o dzidziusia to się okazało, że ma infekcję i muszę brać tabletki dopochwowo i najlepiej przed snem włożyć i już nie wstawać, no i nie wstawałam
Mój się śmiał, że jak wiem, że nie powinnam wstawać to nie wstaje w nocy
Masz rację BeatumZapomniałam, że sama mogę ustawić owu. Dziewczyny, a może Wy będziecie moimi ginekologami:)?! :* :*
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBorsuk no to mamy ten sam problem tylko widzisz ja tak czy inaczej mierzylam temp i skok był tak poprostu jest i nic nikt na to nie poradzi. Ja również mam problem ( urodziłam się z niedorozwojem nerek) częste zapalenia później pęcherz zaczął swirowac jakoś sobie radzę brałam leki ale to poprostu trzeba zaakceptować i mam tak ze co chwile latam do WC a jak się zechce to musze lecieć do toalety ale lekarze twierdzą że wszystko ok. A po porodzie jest jeszcze gorzej no ale jest jak jest a właśnie masz rację z tym ze jak człowiek się nastawia na pewne rzeczy to i cala noc przespi. Ja teraz to nie wiem czemu ale nie mogę spać co chwile się budzę w nocy wstaje o 5 przed zegarkiem itd. W ciąży z synkiem mogłam spać 24 h
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 09:43
-
Magduullina ja w tym cyklu tez miałam skok, ale owu nie zostało zaznaczone, a wiem, że owulacja była:)
Ja to zaakceptowałam, i dla mnie to już problem nie jest.
Zdrówka życzę :*Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tyle piszecie, ze nie nadążam Was czytać i pisać
apropo wizyt czy któraś z Was moze polecić jakiegoś ginekologa ze slaska? Czy któraś z Was leczy sie w klinice niepodlodnosci czy po prostu działacie ze swoim ginekologiem?
wiek ’89, początek starań ’15, AMH ’17 - 0,3
03.2018 IMSI cb
07.2018 IMSI09.2018 crio
10.2018 crio
12.2018 IMSI
03.2019 IMSI brak komórek
10.2019 IMSI -> 2 blastocysty
02.2020 crio
10.11.2020 urodziła się Maja
04.2022 crio
07.2022 IMSI -> 3 blastocysty