Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Co to za humory? Ale juz rozegnac te chmury nad Wami!! Radosc radosc i sex!
A u nas leje i wieje jak noe wiem co.. Miby wiatr z predkoscia 80km/h w radio mowili.. Pizdziawa normalnie.
I slychac grzmoty... Wrrrr... Misia nie ma a ja burzy sie boje.. Oby tu nie nadeszla....
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ulcia83 wrote:MMM w wolnej chwili wyślij nam swój rosnący brzuszek
czy juz wiesz może kogo masz w środku? Maleńki chłopczyk czy dziewczynka?? ( chyba o tym nie pisałaś, a ja też nie orientuję się w którym tygodniu można poznać płeć)
Jeszcze nie mam doświadczenia w dołączaniu zdjęć na forumale jak się skuszę to na pewno podeślę
Jeszcze nie wiem kto mieszka w brzuchu
W poprzedniej ciąży w 13 tygodniu wiedziałam, że syna tym razem lekarz w 14 ledwo co podejrzewał że chyba drugi syn
ale to jeszcze się nie nastawiamy, czekamy do najbliższego usg 6 maja
-
Borsuk może betę zrób, bo w 10. dc to różnie może być, a pić ciężarnej ... no
Co do wróżek, to porownalabym je do psychologów. Każda może powiedzieć, że się rozstaniecie z mężem, będziecie mieć lub nie dziecko. Ale wg mnie to jest strasznie ograniczające, ktoś mi może coś zasugerowac i to może być coś złego np zdradę małżonka i ja później mam się doszukiwać dowodów zdrady? Przecież to zżera i uzależnia. Bo jak już się dopatrzy dziwnego zachowania, to trzeba lecieć na konsultacje, czy to juz toNie wierze. Ale wierzę Ulcia, że dostałaś nadzieję. Tylko skoro ja pielęgnujesz, tzn ze miałaś ja w sobie
Będziesz mamusia, w końcu teraz to Twój drugi cykl, to TEN
U mnie też humor szwankuje. Oby jutro był lepszy dzień. Także Ukija, Ulcia niech mężowie Was dzisiaj rozbroja
Magdullina, miałaś owulację 20dc, czyli niby tydzień później, bo nie w 14dc. I wiek ciąży tez wychodzi Ci dokładnie tydzień mniej. Jest idealnie, bądź spokojna dla siebie i KropkaMagduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Rosax a sama nie wiem co mam taki humor. Cycki mnie naparzają jak szalone mam negatywne nastawienie do wszystkiego"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyUkija wiem co czujesz ale nie ma co się załamywać. Z jednej strony cieszymy się ze szczęścia innych a z drugiej nam przykro że nam się nie udało.. zobaczysz niedługo i my dołączymy.. więc głowa do góry.. wierze że nam też się uda
Ukija, Aurellka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Co to za humory? Ale juz rozegnac te chmury nad Wami!! Radosc radosc i sex!
A u nas leje i wieje jak noe wiem co.. Miby wiatr z predkoscia 80km/h w radio mowili.. Pizdziawa normalnie.
I slychac grzmoty... Wrrrr... Misia nie ma a ja burzy sie boje.. Oby tu nie nadeszla....
Przytul się do synka Rosax zawsze to raźniejNie spisz dzisiaj u rodziców? Tez boje się burzy. Mój mąż jak przez kilka lat był kierowcą to musiałam sama spać w taką pogodę. Na szczęście teraz każdą noc jest ze mną.
Już mąż mnie skrzyczał za te czarne chmury nade mną. Mam myśleć pozytywnie, a dzisiaj kurcze nie chce mi się.
Ukija jutro budzimy się z optymizmem
Madziara, a Twoja klatka już skończona? ?? To jak już macie wprawę to wpadnijcie do mnie ścianę przemalowac
-
Dorotka trafiłaś w samo setno. Cieszę się ogromnie że Dziewuszkom się udało a z drugiej tak mi przykro że mi się nie udało
#Dorotka#, borsuk lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyMMM prawodpodobnie drugi syn? Będzie wesoło
Ja mam ciuchy tylko na chłopca, wszystko czeka
Niedawno siostra urodziła syna
Ukija dobrze, niech boląpewnie nastaw się negatywnie by Cię miło zaskoczyło
Beatum ja podczas @ nie dopuszczam męża do siebiea tym bardziej, że moje libido jest zerowe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorota od 2 cykli robie testy owu i nic
w pierwszym cyklu po odstawieniu antyków miałam 3 dni przed @ takie skurze w macicy. Może doszło do samoistnego poronienia?
Ulcia coś w tym jest. Codziennie pierwszą kładę na ziemi lewą nogę, bo tak stoi nasze łóżko
Dziewczynki postaram się jutro mieć lepszy humor. Ale wiecie koniec miesiąca. Gonitwa w pracy nadrabianie. Jednak jedziemy na majówkę więc odpocznę 3 dni a w czwarty testuje albo w piąty"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyNo kochane moje tak i tęz o tym myślałam i byłam w takich sytuacjach ktoś jest w ciąży no i takie szczęście przez złość no super i wogole ale dlaczego nie ja a gdy już jestem w ciąży myślę sobie wiem co czują te kobiety które czują to co ja tak nie dawno temu ale myślę tak ONE TEZ BEDA TAK MYSLEC NIEDŁUGO JAK JA TERAZ!!! Wszystkie zaslygujecie na szczęście bez wyjątku, każda ma swoją historię a scenariusz jest gdzieś zapisany życie kopie nas po tyłku każda z nas jest silna bo musi być. Każda wierzy źe będzie dobrze czasem zastanawiamy się co robimy nie tak są momenty ze mamy wszystko co sprawia że jest to szczęście ale i tak zaraz wyskakuje coś co potrafi z szczytu stoczyć na dno.. Ja mam syna, jestem w ciąży ale zaczynam mieć obawy przed tym co będzie kiedy się wkoncu zdecydujesz na krok postawienia warunków mężowi on jest typem człowieka który się nie podporzadkowuje czasem czuje się poprostu zdeptana nie kochana i ograniczana postawiona pod ścianą poprostu czuje jak po mnie depta. to takie szczęście w nieszczęściu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 22:20
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co dziewczyny, wpiszcie sobie w wyszukiwarkę ruchome gify bocian, wejdźcie w pierwszego i dajcie komórkę nad siebie
Dzieciaczki wpadną pod nasze serca raz dwa
Dobranoc i dobrych tempek rano :*
Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Dziewczynki wiem, że Wam się uda juz w najbliższym cyklu!
Ukija ja też myślę, że w grudniu się samo usunęlo. Miałam kilka dni plamien, a później okres. A progesteron w porządku.
Widocznie teraz jest lepszy czas i taki był plan...
Wiecie co jeszcze mi pomoglo? To że skreslilam ten cykl jako bezowulacyjny i raczej chciałam żeby sir skończył i zaczął nowy. I to ze Pani dr mnie ochrzanila i powiedziała żeby sobie chorób nie wymyślać. Mąż mi tez dziś się przyznał, że po tym jak mu to powiedziałam, wyluzowal...i wyszlooby teraz wszystko było dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 22:39
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualnyEhh...u mnie zawalenie robotą, nie mam czasu po tyłku się podrapać. Marzę o majówce!!
Mam problem z córeczką i jej szkołą (pisałam w pamiętniku). Zmieniła się nauczycielka - na gorszą!! i mała płacze, nie chce chodzić na jej lekcje, zaczęła się moczyć! Jutro matki idą z babą porozmawiać, a mój m. do dyrektora. Miałam takie szczęśliwe dziecko, same 6 i 5, przez wszystkich nauczycieli lubiane, grzeczna, jak anioł. A ta nowa siksa czepia się jej. Wiem, że brzmi to mało wiarygodnie (ot kolejna, przewrażliwiona mamuśka) ale ja w tej szkole też pracuję i znam tę dziewczynę.Za bardzo nawet nie wypada mi pyszczyć, dlatego wysyłam męża. On się dziś wkurzył na maksa, a ja się rozryczałam, jak mi się dziecko rozpłakało po powrocie do domu.
Zerknijcie na mój wykres - trochę trąci paranoją.
Aurelka! Gratulacje!!Aurellka, beatum lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór ja po wizycie jestem kropek jest tam gdzie trzeba za chwilke wrzucę zdjęcie
ale tak właściwie to nie wiem czy chciałabyście obejrzeć wiem jaka to sytuacja co Ukija pisze nie chciałabym was zasmucać......ja tez byłam w takiej sytuacji jak my wszystkie!!! az do teraz jak sie udało wiec wiem jak można się czuć.
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2184c762bf2.jpg
beatum, Magduullina, Ukija, borsuk, madziara0080, Aurellka, #Dorotka#, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”