Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2016, 19:59
nadzieja_86, Aurellka, Szarlotka123, Anka309 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przykro mi ;( nie nakrecaj sie najlepiej. Mysl pozytywnie. Bedzie dobrze. Ten cykl jest TWOJ! Zakonczy sie zielono
Magdulina fajny ten twoj skrabecekMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Rosax siostra ona ciene włoski Ty blond wiem makijaż ale nie jesteście podobne czy mi sie wydaję a juz miała wczesniej pytac czy całą rodziną mieszkacie w de ?
Hehe ale przygoda z autem ale jaka kobieta zaradna sama naładuje !
Szarlotka już troszkę widac alez Ty szuplutka jesteś tzn zgrabna fiu fiu a lustra nie zauważyłam
Skorpionek przykro mi że negatywny wynik siskam mocno !
Magdulina piekny ogródek a ten Twój synuś sama słodycz cudny!
Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny katastrofa!!! Rozjebalam auto meza ;( akumulator nie siadl. Dziala normalnoe cos onnego poszlo.
Pol auta rozebralam by znalesc usterke i nic.. A on? On wlasnie przyjechal.
Zdziwil sie ze siostry autem przyjechalam.. Delikatnie wytlumaczylam co sie stalo.. Balam sie jego reakcji a on? Pocalowal mnie i mowi "kochamie to tylko auto, gorzej gdybys ty w szpitalu wyladowala" kamien z serca ale nadal szukamy usterki.Szarlotka123, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyWłaśnie rosax, fru do wyra
Magdulina, pięknego masz skarba
nadzieja, taka zgrabna to ja już nie jestem, haha.
Ale niech rośnie maleństwo, żeby było zdrowe i duże, już się jakoś pomęczę przy porodzie haha
Kładę się Kochane bo jutro ta komunia
DObrej nocy
Rosax, a Ty masz spłodzić fasolkę dnia dzisiejszego i nie ma to tamto! :*Magduullina lubi tę wiadomość
-
Fiu fiu Szarlotka śliczny brzusio.
Rosax niezła stylówa
Magduullina koffanego masz tego szkraba
Rosax to znak że koniec z imprezowaniem trza Bobo strzelać
Skorpionek tule mocno...
Ja mam dzis obiecane więc leżę już i pachne...
Cały dzień gruntownego sprzątania domu... Trzeba przygotować domek na sprzedaż
Jajnik mnie nawala chyba coś się szykuje. Tempki nie zmierzylam bo zaspalamMagduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
A wiec strzelamy bobo. Imprezy nie ma a juz sie naszykowalam... Kreaka mi blednie... O 11, 15 i 18 ostatnia..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/520844e16397.jpgMagduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Hej Dziewczynki wolne a ja co? Nie śpie znowu
Rosax świetny makijaż na hallowen. Sama robiłaś? Jak rozwaliłaś auto? Co Ty tak maniakalnie testy robisz?
Magduullina ach ten Twój mały Mleczyk chyba lubi siedzieć na dworze?
Szarlotka wydaje mi się że masz wysoki brzuszek. Mój się ze mną zgadza a poza tym chudzinka jak nie wiem coWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 06:25
Magduullina, nadzieja_86, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina on to chyba z Mamusią się nie boi jeździć i najbardziej lubi
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"