Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny :* ale póki co nie nastawiam się testów i tak nie mam objawów brak. Chociaż mam ochotę na gofry z górą owoców w tym kiwi ale to raczej z głodu bo czekam na obiad
Makowa ale czemu masz na nią czekać? Przecież ona nie przyjdzie do Ciebie przrz 9 miesięcyMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Makowa Twój wykres bardzo przypomina mój
Ukija a nawet dobrze się mam tylko mdłości mnie dopadly nie bardzo kawę i herbata mogę pić bo ja już widzę to nawet się unosi wszystko.
Aurellka a Ty jak się masz;)?
Pozostałe kobitki to gdzie są śpią jeszcze?Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja a to ze tak to ujmę. Dobrze że dobrze to że nie chcesz czegoś to za sprawą fasoleczki
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hehe nie lubi herbatki i kawki ale kakao !
W końcu to dzidzius to mleczko hehe
Ukija jakie masz plany na majoweczkeUkija, Magduullina lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Kochane jeśli owu była tak jak pokazuje teraz of to wątpie żeby jakiś weteran przetrwał 8 dni czekając na jajeczko. Niestety w okoliach 25 dc nie było z powodu infekcji Już się pogodziła z tym że ten cykl jest stracony. Za to w następnym nie ma wyjścia i będzie zdrowa i silna fasolka
-
Nadzieja plany? Chyba się wyspać a tak napradę jesteśmy w kilka osób nad jeziorem przed chwilą mnie ścięło a Ty jakie plany?
Makowa i właśnie tego Wam życzę
Makowa_Panna lubi tę wiadomość
Ja dobrze się czuję. Przeprowadzki ciąg dalszy. Dzis rozpakowalam szafę i powiem Wam ze mam tyle rzeczy ze szok...i zaczęłam myśleć ze boje sie tycia w ciąży...na razie nie mam jak z powodu przeprowadzki, ale od następnego poniedziałku będę ćwiczyć, żeby nogi i kręgosłup później nie bolaly.
Mdlosci mam od czasu do czasu rano i w ciągu dnia, ale tylko ciut...
Wiec na razie jest fajnie. Aaaa zimno mi ciągle
Nie mogę się doczekać usg
Magduullina, Rosax jakie mialyscie takie fizyczne dolegliwości w ciazy?
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Ja zadnych. Bol zeber od 26 tc kopal tam mocno i siedzial tam w nich, az ciezko oddychac. W 7 miesiacu sama malowalam kuchnie i salon nic mi nie bylo. Jezdzilam rowerem, biegalam.
Aurellka lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Zglupialam...
Dziwne te testy albo dlugo mam pik lh.. Oby plemniczkow starczylo..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b4762de1f04.jpgMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
No podobno tak. Ale mozna dluzej. moj sie smieje ze jak kilka jajek peka to nie mam co sie dziwic ze tak dlugo sa pozytywne. Przewaznie po jednym pozytywnym na deugi dzien bylo blado.. A tymczasem zwijam sie z bolu.. Lewy jajcor od godziny daje znac ostra ovulka..
07.11.2012 Julian
Aurellka w końcu będziecue mieszkać sami no ale z drugiej strony lipa. L4 w samotności
Rosax faktycznie dziwna sprawa z tą długością u Ciebie. Ale działajcie i tyle a tak śmiałam się wczoraj że miało być bez spiny i testów owu ale jednak pokusiłaś sięMagduullina lubi tę wiadomość
Nie ma spiny byly testy ale juz 2 dzien nie zmierzylam temp. Wczoraj za pozno dzis w ogole. no i serduszko... Bylo w nocy troche i rano troche tylko i moze wieczorem troche ale spiny nie ma nogi tez w gorze maz kazal trzymac ale to dla relaksu haha
07.11.2012 Julian
Hahaha jasne jasne ale rozumiem wszystko aczkolwiek nóg w górze nie trzymam nigdy co ma dotrzeć to i tak dotrze
Aurellka zobaczymy jak się będziesz czuła. Jak fasoleczka będzie chciała aby Mamusia zwolniła to napewno da znać
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny