Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc kochane :*
Szarlotka zobaczymy co to będzie, ale ja raczej na nic w tym cyklu nie liczę.
Jestem ciekawa jaką to niespodziankę mi znowu jutro zrobi temperatura ;PSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Szarlotka pieknie rosniecie! Te przytulanki to sie dzis w sumie zaczely dopiero bo po 3 w nocy
Dobranoc magdulina ;*
A my wlasnie wrocilosmy ze spaceru maz zabral mnie na spacer po jeziorze, pieknie ptaszki spiewaly usiedlismy na laweczke i sie tak wtulilam ze przysypialam juz normalnie. Uwielbiam nature. Ale czas isc juz spac bo rano do pracy tu majowki to nie ma.. ;/ w czwartek mamy dopiero wolne i w piatek znow praca
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Makowa jutro to bedzie piekny skok bo dzis sie dzidzia zagniezdza, wije sobie nowy domek na kolejne 9 mscy!
Szarlotka123, Aurellka lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Szarlotka cudny brzusio
Rosax tez stosowałam nogi w górze hihi
Ukija juz tylko dwa dni od jutrzejszego poranka :*
Makowa będzie zielono u Ciebie jak nic...
Ja tez padam. Szorowalismy jeszcze łazienkę a teraz czas odpocząć, bo kręgosłup daje w kość
Buziaczki i tempki w górę ! :*
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Witam z rana ja nie śpię od 5:30 córa też. Mąż pojechał do pracy a mu się dzisiaj obijamy. Do pracy i przedszkola w środę. Zaczęłam od jakiegoś czasu mierzyć tempkę. w tym cyklu dość niereguralnie... chce się nauczyć i wdrożyć. Teraz mam ten czas podwyższonych - jak ciży nie będzie to dzień przed okresem powinna spaść tak?? jestem jeszcze nie doedukowana w temacie....
Zaczynam się od dzisiaj zdrowo odżywiać.. bo mam trochę nadwagi... jajeczko na miękko się gotuje wraz z pomidrokami bazylią świeżą i octem balsamicznym
Jak M wróci z pracy idę pobiegać...
Szarlotka nie wkurzaj sie facet czasem jak się zrelaksuje to potem luz a ty się denerwować nie możesz nu nu nu
Makowa trzymam kciuki za ten cykl oby się udało. Ja też w tym cyklu na nic nie licze ale gdzies w podświadomosci mam nadzieje
Szarlotka super brzusioMATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Moze spasc dzien przed w dniu lub kilka dni pozniej
Noe ma reguly.
Czesc kobietki ja juz od 5 nie spie no i juz w pracy ale mi sie nie chce..
07.11.2012 Julian
Hej Dziewczyny. Ja też spać nie mogę. Zestresowałam się moją temp. Różnica przed owu a ponto prawie 1 stopień. Temp mi szleje bo ciągle rośnie zamiast się ustabilizować. Zaczynam się stresować
Szarlotka jak Cię pięknie wydęło szkoda że musieliścid wyjść :(wysoki brzuch na chłopca. A swoim się nie martw. Wyszedł bo też musi posiedzieć z kumplem aby się odstresować
Rosax jaki Twój kochany. Romantyczny spacer i kolacja w Maku żartuje. Ja czasami też lubie iść do Maka coś zjeść
Makowa Ty już tutaj nam nie wróżkuj poczekamy i zobaczymy. Ma być zielona kropa@
Aurellka ja zaczęłam się stresować jakoś temp moją
Agata, Ty też ranny ptaszek jesteś? jeźeli chodzi o spadek przed @ nie ma reguły. Jednym spada a drugim w trakcie @. Musisz sama u siebie się zorientować a dobrze że się wdraźasz do mierzenia. Pamiętaj zawsze ta sama pora, tym samym termomeyrem i conajmniej po 4 godzinnym nieprzerwanym spoczynku"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija zasady znam - mierze mniej więcej o tej samej porze , tym samym termometrem tylko z co najmniej 4 godzinnym spoczynkiem mam problem - bo wstaje do psa 4 razy w nocy żeby go przykryć - wiem śmieszne ale kiedyś spał z nami w łóżku ( amstaff) a teraz jak mieszkamy na nowym to śpi w przedpokoju a nauczony pod kołdrą i jak się odkryje to wyje w nocy ... kurde i to jest u mnie problem.No i czasem do Oli - bóle nóg wzrostowe - muszę masować. A i jeszcze conajmniej 2 razy w nocy siku robię.
Ranny ptaszek jestem ale spać chodzimy o 20 max 21
Trzymam kciuki za twój test
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2016, 06:51
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
A jeśli są podwyższone tempki to znaczy że owulacja się odbyła? - tak gdzieś kiedyś wyczytałam?? Że właśnie na podstawie temp. można określić czy była owu czy nie ... bo monitoring daje 100 procent pewności.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Rosax no czekamy do 4. Obiecałam sobie nie robić testu przed dniem wyznaczonym na @ ale się zestresowałam ta temp. Naprawdę
Agatka no tak szczerze to według mnie od wstawania do pieska musisz się odzwyczaić. Ja wiem wiem to Twoje drugie dziecko ale trzeba coś poświęcić dla trzeciego. Wstawanie do córeczki na pewno nie jest codzienną czynnością więc to można zaakceptować. Zresztą i tak nie ma wyjścia"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Agatka jak temp wzrasta o conajmniej 0.3 stopnia to doszło do pęknięcia i owu powinna być tylko teraz jest taki mały szkopuł. Czy plemnikom się udało i czy zarodek się zagnieździł. Temp wzrasta kiedy zaczyna się wytwarzać progesteron po pęknięciu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"