X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 1 maja 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria wydaje mi się że nie wiadomo. To są bardziej nasze domysły. Chyba 100% potwierdzeniem że do owulacji doszło jest ciąża. A tak poza tym lepiej nie porównywać swoich wykresów z innymi bo każda z nas jest inna :P Swoją drogą myślałam wczoraj co tam u Ciebie :P

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 1 maja 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba pamiętać ze o ci to tylko system

• Ukija Autorytet

Wysłany: 1 maja 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka jakie temp wysokie w tym cyklu :P

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Ukija Autorytet

Wysłany: 1 maja 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina co Ty się tutaj tak czaisz? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny byłam u babci... Mówi juz lepiej, ale lekarz mówił ze na badania ogólne usg gastroskopia itd trzeba czekać do końca tygodnia... No wiadomo wolne świeta.... Ma jakiś wewnętrzny wylew i trzeba go zlokalizować gdzie jest anemia okropna osłabienie itd. Ale podniosła się przy mnie sama chce chodzić ale jej nie wolno utlumaczylam się jej żeby nie wstawała bo jeszcze gorsza krzywdę może sobie zrobić... Pytała tylko o mojego Danielka... Kochane wierze ze ona jeszcze wyzdrowieje...

Rosax kochana no to się tam teraz nie zmartwiaj bo żołnierzyki sobie dadzą radę.. :)
    Ja się czuje przeokropnie spać to już bym poszła najchętniej...

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija czytam co naskrobalyscie bo teraz dopiero jestem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa_Panna wrote:
    Byliśmy z mężem na rowerach i trzy bociany nad nami krążyły przez chwilę ;) Mam nadzieję, że coś nam w końcu przyniosą ;)

Bociany ostatnio to na szczęście i przynoszą także wieże ze i tobie coś tam podrzucil :)

Makowa_Panna lubi tę wiadomość

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 1 maja 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria też sobie dziś przeglądałam wykresy żeby zobaczyć czy ktoś miał tak dziwny jak ja. Widziałam właśnie te gdzie nie było wyznaczonej owu a na końcu zielona kropka albo takie gdzie było tylko jedno <3 a na koncu zielony +. Nie ma reguły na to niestety. Ile kobiet tyle przypadków :)
    Magdulina cieszę się, że z babcia już trochę lepiej. Trzymam za Nią kciuki :)

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 1 maja 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina widzisz, będzie dobrze. Trzeba pozytywnie myśleć bo przyciąga się wtedy do siebie pozytywne rzeczy :)

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Hahaha :D jasne jasne :D ale rozumiem wszystko :P aczkolwiek nóg w górze nie trzymam nigdy :D co ma dotrzeć to i tak dotrze :D
    Kiedys moj gdzies wyczytal i w dni plodne po sexie mowi dawaj nogi ;D trzyma w gorze i masuje ;D ja jestem za ;D

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Magduullina widzisz, będzie dobrze. Trzeba pozytywnie myśleć bo przyciąga się wtedy do siebie pozytywne rzeczy :)
    Ukija gadasz jak moj maz ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za dobre słowo... Wierzę w to bardzo mocno ze będzie ok. Wiem że babcia zrozumiała jak jej wytłumaczylam żeby leżała...ona panicznie się boi szpitali...

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 1 maja 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax też kiedyś trzymała nogi w górze :) Teraz czasami poduszkę pod tyłek kładę :)

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 1 maja 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija tak moja temperatura zwariowala :d mam nadzieję ze nie oznacza to choroby :(

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tatus auto naprawil ;)
    Rozrusznik sie zepsol a raczej szczotki w nim sie starly. Przelozyl szczotki z innego i puki nowa czesc nie przyjdzie to moge na takim jezdzic ;D caly dzien dzis byl przy naprawianiu auta. Ja brudna bo oczywiscie kocham grzebac w autach i musialam pomagac, moj tylko raczki pobrudzil a tata zalozyl nowa biala koszulke ;D tak sie wybrudzil i za chwile tekst "o kurde nowa koszulka.. No nic zapne bluze to mama nie zauwazy ;D"

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa_Panna wrote:
    Rosax też kiedyś trzymała nogi w górze :) Teraz czasami poduszkę pod tyłek kładę :)
    Poduszke to mi podklada po 10 minutach trzymania nog. ;D bo mam pol godzinki lezec chociaz ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka moze w tym cyklu masz wyzsze temperatury po prostu. Po ovu beda pewnie 37,4-5, tak sie zdarza czasem. Nawet nie mysl o chorobie! Zdrowa masz byc i serduszkowac duzo co na koniec nam tu piekna krope zielona zaprezentujesz!

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 1 maja 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax :*
    Miejmy nadzieję że to taki cykl tylko a nie to czego się boję (cierpię na łuszczycowe zapalenie stawów, od roku bylo bezobjawowo i nie musialam brać leków), Nawrot nie jest przewidziany w moich planach ;) ale nie zamartwiam się a atakuje męża od wczoraj :d

Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane :* Ja już po komunii. W kościele wytrzymałam z 10 minut, zaczęło mi się robić słabo i zachciało mi się wymiotować więc wyszliśmy z moim i posiedzieliśmy trochę w samochodzie, dopóki mi nie przeszło a potem staliśmy na dworze (niedaleko samochodu ;))
    Potem się tak najadłam, że wydęło mi brzuch jakbym była już co najmniej w 15 tygodniu:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4efe82eabe5.jpg

Nalatałam się trochę za synem siostry mojego- ma dwa latka i jest tak pełen energii, ze wszędzie go pełno a tu teściowa i ona miały co robić więc z moim się nim trochę zajmowaliśmy.
    Ogólnie jestem najedzona i mega zmęczona więc właśnie weszłam do łóżka ;)

Ukija, a wysoki brzuszek na co?
    Witam Agatka ;)
    rosax, dziwne to, ale jak wczoraj były przytulanki to na pewno starczy, dzisiaj można powtórzyć :D
    Makowa, u Ciebie to ja już ciąże widzę :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 20:50

Magduullina, Aurellka, Ukija lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No rosax kochana widzisz jak się troszczy ;) Szarlotka piękny brzuszek :) na chłopca taki brzusio :) tak się mówi choć nie koniecznie ;)

Szarlotka123 lubi tę wiadomość

‹‹ 524 525 526 527 528 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ