Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Elaria wydaje mi się że nie wiadomo. To są bardziej nasze domysły. Chyba 100% potwierdzeniem że do owulacji doszło jest ciąża. A tak poza tym lepiej nie porównywać swoich wykresów z innymi bo każda z nas jest inna Swoją drogą myślałam wczoraj co tam u Ciebie
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Smerfetka jakie temp wysokie w tym cyklu
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Magduullina co Ty się tutaj tak czaisz?
nick nieaktualnyHej dziewczyny byłam u babci... Mówi juz lepiej, ale lekarz mówił ze na badania ogólne usg gastroskopia itd trzeba czekać do końca tygodnia... No wiadomo wolne świeta.... Ma jakiś wewnętrzny wylew i trzeba go zlokalizować gdzie jest anemia okropna osłabienie itd. Ale podniosła się przy mnie sama chce chodzić ale jej nie wolno utlumaczylam się jej żeby nie wstawała bo jeszcze gorsza krzywdę może sobie zrobić... Pytała tylko o mojego Danielka... Kochane wierze ze ona jeszcze wyzdrowieje...
Rosax kochana no to się tam teraz nie zmartwiaj bo żołnierzyki sobie dadzą radę..
Ja się czuje przeokropnie spać to już bym poszła najchętniej...Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Byliśmy z mężem na rowerach i trzy bociany nad nami krążyły przez chwilę Mam nadzieję, że coś nam w końcu przyniosą
Bociany ostatnio to na szczęście i przynoszą także wieże ze i tobie coś tam podrzucilMakowa_Panna lubi tę wiadomość
-
Elaria też sobie dziś przeglądałam wykresy żeby zobaczyć czy ktoś miał tak dziwny jak ja. Widziałam właśnie te gdzie nie było wyznaczonej owu a na końcu zielona kropka albo takie gdzie było tylko jedno a na koncu zielony +. Nie ma reguły na to niestety. Ile kobiet tyle przypadków
Magdulina cieszę się, że z babcia już trochę lepiej. Trzymam za Nią kciukiMagduullina lubi tę wiadomość
-
Magduullina widzisz, będzie dobrze. Trzeba pozytywnie myśleć bo przyciąga się wtedy do siebie pozytywne rzeczy
Ukija wrote:Hahaha jasne jasne ale rozumiem wszystko aczkolwiek nóg w górze nie trzymam nigdy co ma dotrzeć to i tak dotrze
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Magduullina widzisz, będzie dobrze. Trzeba pozytywnie myśleć bo przyciąga się wtedy do siebie pozytywne rzeczy
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Tatus auto naprawil
Rozrusznik sie zepsol a raczej szczotki w nim sie starly. Przelozyl szczotki z innego i puki nowa czesc nie przyjdzie to moge na takim jezdzic caly dzien dzis byl przy naprawianiu auta. Ja brudna bo oczywiscie kocham grzebac w autach i musialam pomagac, moj tylko raczki pobrudzil a tata zalozyl nowa biala koszulke tak sie wybrudzil i za chwile tekst "o kurde nowa koszulka.. No nic zapne bluze to mama nie zauwazy "Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Makowa_Panna wrote:Rosax też kiedyś trzymała nogi w górze Teraz czasami poduszkę pod tyłek kładę
07.11.2012 Julian
Smerfetka moze w tym cyklu masz wyzsze temperatury po prostu. Po ovu beda pewnie 37,4-5, tak sie zdarza czasem. Nawet nie mysl o chorobie! Zdrowa masz byc i serduszkowac duzo co na koniec nam tu piekna krope zielona zaprezentujesz!
07.11.2012 Julian
Rosax :*
Miejmy nadzieję że to taki cykl tylko a nie to czego się boję (cierpię na łuszczycowe zapalenie stawów, od roku bylo bezobjawowo i nie musialam brać leków), Nawrot nie jest przewidziany w moich planach ale nie zamartwiam się a atakuje męża od wczoraj :dMagduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kochane :* Ja już po komunii. W kościele wytrzymałam z 10 minut, zaczęło mi się robić słabo i zachciało mi się wymiotować więc wyszliśmy z moim i posiedzieliśmy trochę w samochodzie, dopóki mi nie przeszło a potem staliśmy na dworze (niedaleko samochodu )
Potem się tak najadłam, że wydęło mi brzuch jakbym była już co najmniej w 15 tygodniu:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4efe82eabe5.jpg
Nalatałam się trochę za synem siostry mojego- ma dwa latka i jest tak pełen energii, ze wszędzie go pełno a tu teściowa i ona miały co robić więc z moim się nim trochę zajmowaliśmy.
Ogólnie jestem najedzona i mega zmęczona więc właśnie weszłam do łóżka
Ukija, a wysoki brzuszek na co?
Witam Agatka
rosax, dziwne to, ale jak wczoraj były przytulanki to na pewno starczy, dzisiaj można powtórzyć
Makowa, u Ciebie to ja już ciąże widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 20:50
Magduullina, Aurellka, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny