Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUkija no raczej to jest taka rzepka moja no nie dziwi mnie to bo dzień na dzień wszędzie ze mną ale dobrze ze jak coś musze załatwić zostaje np z sąsiadka czy moja mama... No ale to może też dlatego ze sąsiadka ma 2 cory to się bawią a znowu u mamy moje rodzeństwo a mają 9lat brat i 11 lat siostra... i też potrafią go zabawić ja powtarzam siostrze ze jak miałam tyle lat co ona to ja przewijalam chodziłam na spacery a ona widzę też lubi dzieci wiec się nim tam trochę zajmie przebierze pampersa itd...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 07:44
-
nick nieaktualnyDziewczyny tak apropo bo próbuje młodego oduczyć od pampersow i mam problem bo nie wysika się do WC ani do nocnika juz mu kupiliśmy taki jak toaletę grający a on nie załatwi potrzeby... Nie wiem już bo zmuszać go nie ma co bo się zrazi co mam robić bo już mnie to martwi ze ma 2 lata a siura do pampera
-
nick nieaktualny
-
Hej. Jestem tu nowa a że w planach mam zajść w upragnioną ciąże w 2016r... to postanowiłam dołączyć do Was... jeśli oczywiście przyjmiecie mnie do swojego grona
Mam na imię Agata, mam 29 lat i 5 letnią córkę Olę dla której pragniemy i Ona pragnie rodzeństwa. Staramy się 3 cykl.
Miłej niedzieliMagduullina, Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualny
-
Magduullina - jeśli chodzi o naukę sikania to ja robiłam tak - na pewno zwykły najzwyklejszy nocnik... i codziennie po przebudzeniu sadzałam na nocnik przed bajką.. i tak siedziała aż zrobiła siusiu i tak codziennie - wiem bajka może nie pedagogicznie... ale po jakimś miesiącu zaczęła sama wołać nocnik.
Magduullina lubi tę wiadomość
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualny
-
Magduullina taki cudowny przylepiec
ja Ci nie pomoge z nocnikiem bo dzieci nie mam ale z chęcią na przyszłość poczytam rozwiązania
Hej Agatkaprzyłączaj do nas
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Musisz być konsekwentna. Trudno zasika wszystko, trudno - nauczy się. Wiem łatwo się mówi ... dacie rady. Po prostu na każdego przychodzi odpowiednia pora.
Widzę że synek... a ile dokładnie ma ?? mały cwanaik rośnieoj dzieci w dzisiejszych czasach są takie cwane i mądre. Moja 5 latka jak coś powie to czasem się zastanawiam czy z dorosłym nie rozmawiam
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualnyW styczniu skończył 2 latka
No i upartek okropny takie cyrki nie raz odstawia jak nie jest tak jak on chce ze szoka mnie czasem krew zalewa.... Charakter i wygląd po tatusiu mam nadzieje ze drugie będzie spokojniejsze bo wyląduje za torami haha
2 upartych dzieciaczków + uparty tatuś = kaftan i czubki hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 08:47
-
nick nieaktualny
-
Skorpionek a Ty testowałaś? Być może przeoczyłam gdzieś wzmiankę
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dzień dobry
Witaj Agatka
Ukija jaki ranny ptaszek z Ciebie.
Ja już po sniadanku mąż robil kawa i herbata nie wchodzą ale kakao owszemMagduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Hejka Nadzieja
jak się czujesz?
Hej kochane!
My jeszcze w łóżkuTaki dziś leń.
Haha moja temperatura szaleje. Of też, bo przesunął mi owu na 25 dc. W pierwotnej wersji @ powinna byc 4 a ja w ogóle nie czuję, że się zbliża. Sobie troche na nią poczekam...
Ukija Twój wykres wygląda co raz piękniej.
Magdulina słodkiego masz synusiaMagduullina lubi tę wiadomość