Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kobietki
Może któraś z Was mogłaby mi coś wytłumaczyc albo pokierować
Czy detektor pozytywnego testu w programie jest wiarygodny?
Dzis wyszlo mi 35%. Ale nie wiem kiedy moge zaczac testowanie.
Okres mam nieregularny. Miedzy 29-35dniem. Według ovufriend dzis jest 10dzien od owulacji.Magduullina lubi tę wiadomość
-
Hej Nikola. Ja w 14 dpo miałam 89% szans na pozytywny test i był pozytywny. Na Twoim miejscu poczekałabym jeszcze przynajmniej dwa dni albo idź na bete. Test z krwi jest dużo czulszy Trzymam kciuki za zielone zakończenie ;*
nikola2877 lubi tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:Hej Nikola. Ja w 14 dpo miałam 89% szans na pozytywny test i był pozytywny. Na Twoim miejscu poczekałabym jeszcze przynajmniej dwa dni albo idź na bete. Test z krwi jest dużo czulszy Trzymam kciuki za zielone zakończenie ;*
Ale mialas dwie mega widoczne kreseczki czy taka bladziutka?
Chyba racja, poczekam może do weekendu. -
Najgorsze jest w tym wszystkim, że jeśli kiedyś znowu ujrze dwie kreseczki to zmaiast mega szczęścia będzie ciągły strach. Już ostatnio miałam nadzieję, że będzie dobrze, że przecież już dość się wycierpialam i że wreszcie się doczekam zdrowej ciąży. Niestety jak zobaczyła wynik drugiej bety to serce mi pękło kolejny raz. Dobrze, że mam to forum i te kochane dziewczyny, ktore wspieraja i rozumieją jak nik inny
Tobie życzę z całego serca dwóch tłustych kresek i wysokiej bety!Magduullina, nikola2877 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinowa, gratuluję
nadzieja, zazdroszczę Ci tego, że z takim entuzjazmem mówisz swojej rodzinie o maleństwie. Ja mam jakąś blokadę przed tym.. Z jednej strony chce ale się boje. Mam takie uczucie, że jak komuś powiemy to zaraz się stanie coś złego.. Już powoli zaczęłam przełamywać ten strach i powiedzieliśmy przyjaciołom ostatnio, za tydzień po prenatalnych czas na rodzinę i już jestem pełna w strachu..
Wiem Makowa co czujesz bo na dzień dzisiejszy też żyje w ciągłym strachu.. Mam tylko nadzieję, że w tym bezpiecznym już tygodniu mi to przejdzie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 13:22
nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki! U mnie dzisiaj z rana takie cudo:
https://zapodaj.net/aa23a49098e33.jpg.html
Szok, niedowierzanie.. Po półtora roku staranek.. Jestem mega szczęśliwa, ale boje się, ze możne test był jakiś wadliwy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 13:22
Magduullina, Szarlotka123, rosax3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa poprostu czuje się przeokropnie nie wiem co się ze mną dzieje ostatnio... Czuje podbrzusze takie pełne ale po bokach i w pachwinach mnie chwyta momentami bol taki ciagnacy dziwny osłabienie okropne te mdłości jeszcze mnie m tak denerwuje ciągle pretensje i wogole.... Nic mnie nie cieszy a coraz bardziej wszystko doluje...
-
nick nieaktualnyMagduullina u mnie to samo, same wąty i pretensje.. Dzisiaj zemdlałam po badaniach, wybieram się do lekarza na 16:30. A jak się ostatnio źle poczułam w centrum handlowym to było "jak Ty się zachowujesz, wstyd z Tobą wychodzić"..
Basia, gratuluje ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 14:57
Basia90 lubi tę wiadomość