Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro mam zamiar w pracy powiedzieć bo napięta atmosfera się robi.... Hehe tylko nie wiem jak zacząć.
Facet nie wytrzymał musiał się pochwalić tak męska duma pewnie bo rozpieramagroz26, Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja u mnie są mile stosunki w salonie, nie wiem tylko co szef na to...ale jakoś się nie martwię tym. Oby wszystko było tylko dobrze.
Tak Mąż z dumy pekal i musiał się pochwalić...ale wkurzyl mnie tym bardzo.Magduullina lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
Elaria ja też chcę jak najdłużej, tyle że nie wiem czy dam radę dalej tak pracować...a jak zmienię grafik to będą od razu pytania co i jak i czemu i po co? A ba to nie ma innego wytłumaczenia w które uwierzą współpracownicy...
Dlatego byłam zła na Męża po co od razu gada, jak tyle przed nami...Magduullina lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
Ja w przesady nie wierzę tylko w Boga co ma być to będzie ja całemu światu jeszcze nie powiem o ciąży ale rodzica i pracodawcy tak bo w pracy mam sytuację różne także niech wiedzą czego mogą się spodziewać.
DobranocMagduullina, beatum lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Kobitki.Ja niestety pobudka o 5nad ranem no moje dziecię postanowili wstac i tak jest codziennie.Skad ona ma tyle sily wstawać o 5i caly dzien brykać.Jak Wasze nastroje????moje do niczego jakas taka nie do zycia jestem.Madziulka witaj w klubie ja tez ostatnio mam podły humor.Uciekam szykować pannę moja do przedszkola.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo takie to jest wszystko pokręcone ja się ostatnio budzę w nocy z 10 razy wstaje do toalety i synuś coś nie dobrze śpi przychodzi w nocy do nas na łóżko i się tuli do mnie i dopiero tak spokojnie śpi kocham kiedy tak się przytula... moze ten katarek tak go męczy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 06:44
magroz26, beatum lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki! Ja też miałam marna noc. Brzuch mnie strasznie bolał. Wzięłam 2 no słychać, bo nie mogłam wytrzymać...a dzis brozowe plamienie było. Nie wiem o co chodzi ale zaczynam się martwić
Jadę na usg. Mam nadzieje ze mnie przyjmą.
Nadzieja z tym mowieniem to nie przesady, tylko wiesz do 3 miesiąca jest większe ryzyko...mówić a potem odkręcić nie jest przyjemnieMagduullina lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
nick nieaktualny
-
Kochane moje przyniosłyście mi szczęście, chociaż dalej nie dowierzam, bo ta kreseczka jest bardzo blada, drugi zrobiony później wyszedł jeszcze mniej widoczny ale jest 2 kreseczka:)
Jeśli jestem w ciąży jestem najszczęśliwsza na świecie!
Tyle starań.. i w końcu się udało!
Oby to nie był sen.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d95c7fe2ce9.jpgMagduullina, magroz26, beatum, borsuk, Szarlotka123, madziara0080 lubią tę wiadomość
Malinowa90
ttp://ovufriend.pl/thumb/1cb855d7de88fb8fbd403215f4c33047.png[/img][/url] -
nick nieaktualny