Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć kochane długo mnie nie było ale przychodzę z dobrymi wieściami :)sama nie dowierzam jeszcze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76f67c421781.jpg
beta wyszła 99,77 to dobrze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2016, 14:30
magroz26, borsuk, Basia90, nadzieja_86, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorotka ogromne gratulacje.Idzie jak burza-nastepna przyszla mamusia o ja cie.Jeszcze troche i kazda z nas bedzie w ciazy;*Madziara lepiej bym tego nie ujęła.Ciekawe gdzie reszta dziewczyn sie podziewa a w szczególności co z Aurelka bo zaczynam sie martwić;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki nie mogłam się dostać na stronę nie dostałam się na usg. Miałam iść na ostry dyżur, ale wszystko odeszło jak ręką odjąl, wiec czekam na czwartek i usg planowane. Chyba ze cokolwiek się wydarzy to biegne na ostry dyżur.
Dorotka gratuluję!
Szarlotka cudne fotki jak fajnie stoi na głowie Twoje Maleństwo.
Mąż mówi ze trochę go wykorzystuje, ale lata mi po lody i co tylko zechce
W pracy mam rewolucję i nie wiem kiedy powiem. Może po czwartkowym USG.
Fajnie ze kolejne Mamusie wśród nas
Trzymam kciuki za kolejne testy dwukreskowe
Szarlotka123, beatum lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Dorotka witaj w klubie U mnie ostatnia @ tez 8 marca, a od wczoraj zrobiłam 5 testów i piekne grube krechy Wczoraj zrobiłam betę i progesteron i w tym tygodniu chce uderzyć do mojego gina, o ze mnie jest taka matka wariatka i już się boje, ze coś będzie ie tak...
#Dorotka# lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasia90 wrote:Dorotka witaj w klubie U mnie ostatnia @ tez 8 marca, a od wczoraj zrobiłam 5 testów i piekne grube krechy Wczoraj zrobiłam betę i progesteron i w tym tygodniu chce uderzyć do mojego gina, o ze mnie jest taka matka wariatka i już się boje, ze coś będzie ie tak...
-
Dorotka gratuluję!
Basia a gdzie beta?
Aurellka to jak coś Cię niepokoi to od razu na ostry dyżur nie ma co zwlekać. Pisz koniecznie może dupka potrzebujesz.
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”