Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mona24 wrote:No niestety... u mnie raczej nic z tego...
beta hcg : 36dc - 39,7
38dc - 55,6
40dc - 69,7
43dc - 61,4 także już zaczęło spadać..
Chociaż wiem z doświadczenia co znaczy zobaczyć spadającą betę....... to mam nadzieję, że u Ciebie zacznie ona wzrastać.......i wszystko będzie ok...
-
smerfetka_k wrote:Brr usunelo mi post.
Pisałam ze betę mam zrobic jutro zeby wykluczyć cp z poprzedniego cyklu (choć to raczej odpada bo @ była). Pytanie czy beta w 24 dc moze juz wykazać ciąże?
Wydaje mi się, że tak. Ja robiłam betę w 27 dc i wynosiła ona 1677:)
-
Mona24 :*
Magduullina współczuję. Kurde ja z zębami mam często problem. Oby Ciebie przyjęli!
smerfetka_k czekamy na radosne wieści
Wy zaciążacie, a ja się odchudzam przed ciążą Po 4 dniach diety, waga spadła o 0,9kg!!!!!! JUPI!!!!!!
Kurcze tak uwielbiam z moim, a tak mało czasu mamy dla siebie Nie lubię tych jego delegacji... Jak mamy zrobić dzidziusia, jak czasem sil na nie ma!!
Miłego piąteczku :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 09:08
Magduullina, magroz26 lubią tę wiadomość
-
A bo ja do pracy na 6 szlam
Piatek 13 mija nawet fajnie nic jeszcze sie nie dzieje zlego.. No chyba ze plamka jakas na gaciach byla.. Taka brazowo bezowa wiec @ sie rozkreca pewnieMagduullina, magroz26 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyNo kurcze tez mam czeste problemy z zębami w 1 ciąży zaczęły się psuć a po ciąży poprostu zaczęły się kruszyc i psują się od korzeni... Plomby wylatuja szybko itd a zęby same z siebie poprostu się rozsypuja.... Katastrofa poprostu.... Człowiek dba a i tak się męczy...
-
Magduullina no właśnie. Gdybym nie dbała, nie myła, nitkowała i płukała płynami, to ok. A tu kurde walczysz a i tak za każdym razem coś do leczenia jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 09:28
-
Anka to nie dobrze.A kiedy ma byc termin @???u mnie obu wielkimi krokami sie zbliża jajnik lewy dal wczoraj znac a dzis juz śluz rozciagliwy test owulacyjny pokazał jedna kreskę w tym druga lekko widoczna co według moich testów wykazuje ze jeszcze negatywny wiec mysle ze na dniach bedzie obu.Tylko troche szybko jakos teraz.
-
Borsuk witaj w klubie tez ćwiczę sobie i dietę w miare trzymam nawet jak 2kreseczki sie nie pojawią to przynajmniej będę jakos wyglądać na plaży a nie jak "uwolic orkę" gratuluje utraconych kg i trzymam kciuki żeby jeszcze wiecej kg poszlo;)
borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
-
magroz26 dzięki To dopiero początek, aż się doczekać nie mogę ważenia w poniedziałek Zostało mi 7,2kg do zgubienia Ale do wesela koleżanki które jest w sierpniu dam rade
magroz26, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Magdzlina wspolczuje zeba.. Ja ostatni raz cos mialam robione rok temu ratowal mi dentysta jedynke a i tak nic nie dalo. Korzen mam pokruszony i mialam operacyjnie robione. Zab mam swoj nadal ale sie minimalnie obnizyl i czasem rusza i w kazdej chwili moge go stracic.. A tak to raz na rok kontrola dentystyczna i dopiero 4 blomby wlozone jak mialm lat 8 hihi a przyznam ze czasem nawet zdarzy sie ze nie umyje jakis dzien zebow tzn wieczorem przewaznie zdarzy mi sie zapomiec a rano to co dzien ciesze sie ze nawet ciaza mi ich nie zepsola a ta jedynka bo pilka w szczenke dostalam
Smerfetka nie martw sie. Moze urosnie w koncu @ jeszcze nie masz.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp