Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax - piękne kreseczki

Jedz jak najszybciej do szpitala, teraz musisz być pod stałą opieką lekarza :*
Trzymam mocno kciuki :* :*
U mnie od dwóch dni jakieś delikatnie objawy małpowe; delikatnie kłują mnie na zmianę jajniki, wrażliwe piersi i sutki i ogólnie delikatnie ból okresowy... dziwne się czuje, ale niestety nie robię sobie żadnych nadziei, zawsze tak mam przed okresem, więc to na pewno to niestety:( od nowego cyklu czeka mnie wspomaganie lekami, naturalnie już się skończyło
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Zdjecie clearblue po jednej minucie!! I facelle po 4 bo odczekalam te 3 i zrobilam zdjecie a w clearblue od razu byl!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dfc2d2b2057d.jpg
Jest jest jest!!! Ciesze sie bardzo ale to bardzo!!! Wiedzialam ze cos bedzie czulam to!!
nick nieaktualny, borsuk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po raz kolejny objawem byla kawa. Dlatego zrobilam;Dbeatum wrote:Rosax Ty to jesteś Agentka przez wielkie A. 16. odpuszczasz testowanie, bo ... zrobisz je wcześniej
Czekam na jutrzejsze sygnały od bliźniaków 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyMagroz no tak to jest już mnie też szkoda babci... Ale z drugiej strony jak ja sobie dam radę ciąża Danio i babcia wymagająca opieki 24 h
jestem zalamana tym wszystkim...
Rosax kochana czekam razem z tobą na rozwój wydarzeń i zaciskam z całych sił kciuki!
Idę spać mam dość na dziś jeszcze mój mnie wkurwil na dobranoc głową to mi pęknie zaraz.... Dobranoc dziewczyny :*
beatum lubi tę wiadomość
-
Rano powtarzam test z porannego moczu
zobacze co tam ciekawego pokaze 
A jednak testy ovu cos oznaczaly
Padam na pysk. Ostatnie 2 dni o 21 juz spalam a dzis jestesmy na urodzinach i nie fajnie byloby tak szybko wyjsc
przemecze sie ale za to niedziela moja. Misio robi obiad a ja mam zamiar spaaaaaac caly czas! Jutro dzien taty i syna. Matka bierze urlop
nick nieaktualny, borsuk lubią tę wiadomość

07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nie daj sie wkurwiac magdulina. Uwazaj na siebie! Nie przejmuj sie rodzina bo tak jak wczesniej bylo wspomiane..z Rodzina na zdjeciu. I najlepiej ustac z boku co by mozna bylo wyciac

magroz26, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Witam Kobietki;* Rosax jak Twój kolejny test???czekam z niecierpliwością na wieści;)Magdulka właśnie chciałabyś pomóc a tu niestety masz Danielka i jeszcze druga dzidzia w drodze-brak słów na taka rodzine.Nie mozesz się denerwować wiem wiem Latwo powiedziec ale trudniej zrobić.Aurelka cieszę sie ze plamienia ustaly i ze wszystko w porządku -przynajmniej mozesz odetchnąć z ulgą.
nick nieaktualny, Aurellka lubią tę wiadomość
-
Witam Kobietki;* Rosax jak Twój kolejny test???czekam z niecierpliwością na wieści;)Magdulka właśnie chciałabyś pomóc a tu niestety masz Danielka i jeszcze druga dzidzia w drodze-brak słów na taka rodzine.Nie mozesz się denerwować wiem wiem Latwo powiedziec ale trudniej zrobić.Aurelka cieszę sie ze plamienia ustaly i ze wszystko w porządku -przynajmniej mozesz odetchnąć z ulgą.
nick nieaktualny, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny