Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax - piękne kreseczki
Jedz jak najszybciej do szpitala, teraz musisz być pod stałą opieką lekarza :*
Trzymam mocno kciuki :* :*
U mnie od dwóch dni jakieś delikatnie objawy małpowe; delikatnie kłują mnie na zmianę jajniki, wrażliwe piersi i sutki i ogólnie delikatnie ból okresowy... dziwne się czuje, ale niestety nie robię sobie żadnych nadziei, zawsze tak mam przed okresem, więc to na pewno to niestety:( od nowego cyklu czeka mnie wspomaganie lekami, naturalnie już się skończyłoMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Zdjecie clearblue po jednej minucie!! I facelle po 4 bo odczekalam te 3 i zrobilam zdjecie a w clearblue od razu byl!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dfc2d2b2057d.jpg
Jest jest jest!!! Ciesze sie bardzo ale to bardzo!!! Wiedzialam ze cos bedzie czulam to!!Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beatum wrote:Rosax Ty to jesteś Agentka przez wielkie A. 16. odpuszczasz testowanie, bo ... zrobisz je wcześniej Czekam na jutrzejsze sygnały od bliźniaków
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyMagroz no tak to jest już mnie też szkoda babci... Ale z drugiej strony jak ja sobie dam radę ciąża Danio i babcia wymagająca opieki 24 h jestem zalamana tym wszystkim...
Rosax kochana czekam razem z tobą na rozwój wydarzeń i zaciskam z całych sił kciuki!
Idę spać mam dość na dziś jeszcze mój mnie wkurwil na dobranoc głową to mi pęknie zaraz.... Dobranoc dziewczyny :*beatum lubi tę wiadomość
-
Rano powtarzam test z porannego moczu zobacze co tam ciekawego pokaze
A jednak testy ovu cos oznaczaly
Padam na pysk. Ostatnie 2 dni o 21 juz spalam a dzis jestesmy na urodzinach i nie fajnie byloby tak szybko wyjsc przemecze sie ale za to niedziela moja. Misio robi obiad a ja mam zamiar spaaaaaac caly czas! Jutro dzien taty i syna. Matka bierze urlopMagduullina, borsuk lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Nie daj sie wkurwiac magdulina. Uwazaj na siebie! Nie przejmuj sie rodzina bo tak jak wczesniej bylo wspomiane..z Rodzina na zdjeciu. I najlepiej ustac z boku co by mozna bylo wyciac
magroz26, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Witam Kobietki;* Rosax jak Twój kolejny test???czekam z niecierpliwością na wieści;)Magdulka właśnie chciałabyś pomóc a tu niestety masz Danielka i jeszcze druga dzidzia w drodze-brak słów na taka rodzine.Nie mozesz się denerwować wiem wiem Latwo powiedziec ale trudniej zrobić.Aurelka cieszę sie ze plamienia ustaly i ze wszystko w porządku -przynajmniej mozesz odetchnąć z ulgą.
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
-
Witam Kobietki;* Rosax jak Twój kolejny test???czekam z niecierpliwością na wieści;)Magdulka właśnie chciałabyś pomóc a tu niestety masz Danielka i jeszcze druga dzidzia w drodze-brak słów na taka rodzine.Nie mozesz się denerwować wiem wiem Latwo powiedziec ale trudniej zrobić.Aurelka cieszę sie ze plamienia ustaly i ze wszystko w porządku -przynajmniej mozesz odetchnąć z ulgą.
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny