Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Sama sie dziwie bo przeciez 2 lata byly bez zadnego cienia nawet..
Chyba sama zaczelam bardziej wierzyc ze sie uda i nie poddawac sie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 18:02
nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Hejka
Właśnie Rosax. Chyba Twój organizm to robocop gratulacje czekamy do wizyty u gina aby potwierdzić to co oczywiste i 9 miesięcy "spokoju"
Ja jutro idę do gin. Ale do innej bo ta ostatnia ma terminy na czerwiec także zobaczymy co mi tam powie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 18:57
Magduullina, magroz26 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Hej dziewczyny
Witam wieczorową porą Właśnie wróciłam z imienin teściowej - Zośki
Nadzieja, wszystkiego co najlepsze w dniu Twojego święta
Wiecie co dziewczyny, a u mnie dzieje się coś dziwnego, w każdym cyklu coś mnie zaskakuje... teraz też. Zawsze przed okresem jak zaczął boleć mnie brzuch to wiedziałam że @ za rogiem, a teraz dwa dni wcześniej bolał mnie właśnie brzuch jak na okres a dziś nic mnie nie boli i okresu jeszcze też nie ma.. to jest dziwne bo zawsze tak miałam że ból miesiączkowy=okres a dziś cisza, tylko delikatnie sutki mam wrażliwe...
Nie chcę sobie robić nadziei, ale odkąd obserwuje swój organizm to jak mam się nie nakręcać Dziwne to wszystko...nadzieja_86, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Ukija wrote:Hejka
Właśnie Rosax. Chyba Twój organizm to robocop gratulacje czekamy do wizyty u gina aby potwierdzić to co oczywiste i 9 miesięcy "spokoju"
Ja jutro idę do gin. Ale do innej bo ta ostatnia ma terminy na czerwiec także zobaczymy co mi tam powie...
Mam taka nadzieje ukija.
Daj znac od razu co powie ginka,
I teraz twoja kolej na dwie krechy!! Uwierz w nie to je szybciej zobaczysz! Uwierz tak jak ja wierzylam! A teraz wierze ze bedzie u mnie dobrze a u ciebie termin na luty 2017! Bo w styczniu chyba sie juz nie miescisz. abrakadabra plemniki meza ukiji lacza sie z jajeczkiem wbijaja porzadnie w endo i wychodza piekne blizniaki w lutym abrakadabrakabum!!!magroz26, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Witajcie kobietki wyspane?
Nieee...ale mam takie plany na dziś, że z nerwów już spać nie mogę. Dodam, że przedkładam śniadanko z M. nad 5 min snu
Trzymajcie kciuki...jadę dziś na konsultacje do ginesa ... z polecenia ... Podobno dobry specjalista...się okaże.
W ubiegłym tygodni powtórzyłam też pierwsze oznaczenia homonów i o zgrozo...coś się dzieje. Drukuję właśnie wykresy z ovu, żeby coś pokazać...
Pomóżcie...o co pytać, co "wymusić". Dostaję "małpiego rozumu" i wejdę chyba do gabinetu z długaśną listą pytać...Magduullina lubi tę wiadomość
-
Hellou
Ja sie jakos nie wyspalam albo wyspalam.. Sama nie wiem. Niby jestem wyspana a z drugiej strony chcialabym jeszcze spac.
A ty magduullina? Wyspana?Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dziewczyny ja niby się wyspalam ale nie do końca uwielbiam spać na brzuszku ale chyba nie będę mogła bo budzę się rano i mam taki obolaly. Tez bym jeszcze pospala ale mam budzik który zatyka mi nos i pospane hehe.. Synek córaz cwanszy hihi leży obok i budzi mnie zatyka mi nos albo otwiera oczy
Jutro będzie trochę gorzej trzeba będzie wstać przed 6 odteleportowac synka do sąsiadki bo babcie musze zawieść do szpitala na 8. A po południu wszystko mam nadzieje mi wynagrodzi jak zobaczę drugie słoneczko bo mam wizytę.rosax3, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Rosax Ty nasza oprymistko niestety musiałam odwołać wizytę bo wczoraj z Mążem się zapomnieliśmy i poszaleliśmy a miałam mieć robioną cyto no trudno.Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny