Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie prl, lh i fsh miałam... sama nie wiem co mam prosić aczkolwiek musi dać na coś z krwii bo mam skierowanie na dalsze badania wątroby i bym wszystko za jednym razem zrobiła aby oszczędzic sobie kłucia No to czekamy razem z Wami na wyniki badań i interpretacje lekarza. Zaciskam mocno kciuki
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ja to się boje najbardziej tego, że wyjdzie coś co nie jest łatwo wyleczyć. A z drugiej strony mam ogromną nadzieję, że to ta paskudna bakteria tak mieszała i że już jej nie ma. I teraz będzie już wszystko dobrze.
Masz racje za jednym kłuciem wszystkie badania. Mi oststnio trzy probówki upuścili. A krew miałam jasną jak nidgy. Zazwyczaj mam bardzo ciemna prawie czarnąMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUkija jak ja badałam sobie tsh i miałam około 2,8. Lekarz powiedział że taki wynik jest w porządku i nie ma wpływu na zajście w ciąże. Poproś może o receptę na luteinę (mi pomogła w zajściu) więc może i Tobie się uda. trzymam kciuki za wizytę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Borsuk świetnie, że trafiłaś na TEGO właściwego lekarza. Teraz raz dwa i w ciąży będziesz
Magdullina, nie dopytalas lekarki? A swoją drogą dospalas sobie w dzień?
Makowa ja też z tych lubiących spać na brzuchu
A swoją drogą czemu się mówi, że spać na brzuszku? Mnie kiedyś ginekolog na IP ofuknal, że brzuszki to mają dzieci a nie kobiety w ciąży. Może coś w tym jest bo jak porównać taki brzuch w 9mc, a malego dziecka, czy też noworodka, to różnica jest znaczna
Ukija ja biorę drugi dzień bromek. Moja prolaktyna nie jest za wysoka, estradiol tez w normie tyle, że gornej, a mój lekarz twierdzi, że środek normy jest najlepszy. I chyba coś w tym jest. Wiec może o to dopytaj? Ale może monitoring niech Ci w tym cyklu zrobi?
Rosax podpisuje się pod słowami Makowej. Zdaje się, że miałaś zrobic dla porownania test tej samej firmy z wczoraj i dzisiaj? Masz fotkę?
Dorotka nie denerwuj się, bo w ciąży jesteś Dobre wieści tuż tużWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 15:18
#Dorotka#, Magduullina lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnyDziewczyny, na brzuchu teź spi mi się najlepiej,ale w ciąźy niewskazane. Jakieś naczynia krwionośne są uciskane i blokują dopływ krwi do dziecka, dlatego dzieci się więcej wiercą, gdy mama leźy plackiem. Ale to pewnie ma większe znaczenie w wyźszej ciąźy.
borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Witam Was
Ja już jestem po wizycie u nowego ginekologa.
Dowiedziałam się, że żadnego duphastonu brać nie powinnam, bo może i nie zaszkodzi, ale przy tak późnej owulacji na pewno nie pomoże. Może utrudniać zagnieżdżenie i lepiej dać jeszcze czas naturze. W trakcie wakacji mam wysłać mojego faceta na badanie nasienia. Po wakacjach kolejna wizyta i jak nic nie będzie do tego czasu to będzie monitoring cyklu.
A dziś był wywiad, badanie, usg i cytologia. Wszystko jest ok. Był zaskoczony jak mu pokazałam wykres, pytał gdzie takie profesjonalne można robić
Mój lekarz, jak powiedziałam, źe wrociłam do obserwacji, to się zdziwił, źe mi się chce bo to takie pracochłonne.
-
Aniu przykro mi, jak to mój lekarz ujął teraz to płacz macicy. Głowa do góry, przecież się uda
U mnie ten cykl jest stracony, nawet nie wiem, czy owulka będzie, ale się nie załamuje, też będę oglądać takie piękne kreseczki na teście jak naszych forumkowych ciezaroweczekMagduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Nie mam zdjecia a teraz jestesmy na kawie. Zaraz poszukam apteki i kupie clearblue zrobie i dodam zdjecie bo do domu dzis juz nie jade a z tego wszystkiego zuoelnie zapomialam o zdjeciu dla was. Ale powiem wam ze ten test (co robilam wczoraj i dzis) jest prawie identyczny.. I jak sie sika to jest caly czas bialy a po 2 minutach dopiero wychodza kreski. Nawet ta kontrolna taki dziwny jakis..
No wlasnie.. Jestesmy na kawie i co? I mnie sie zygac chce.. Moglam poprosic o herbate.. Ale pewnie by sie od razu zczaili.. Teraz dobra mina do checi wymiotow..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 16:28
beatum, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe no rosax mnie dziwnie?? Nie smakują mi ogórki kiszone?? Aż szok poprostu taki jakiś dziwny smak.. Lee -- kawę pije rano po śniadaniu ale kiedyś piłam ze 4_5 dziennie teraz tylko jedna max 2. Bo mogłoby się skończyc źle hehe nie wiem czemu ale boję się jutrzejszej wizyty... A z drugiej strony nie mogę się doczekać. Mam nadzieje ze rano szybko załatwię z babcia w szpitalu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 17:41
beatum lubi tę wiadomość