Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiec badanie wziernikiem czy jak to sie zwie.. Mam stara krew ale noewiele. Nie mam sie nia martwic, dopiero mam sie martwic i zglosic jak bedzie zywa krew albo jakies bole.
Usg. Normalka nic nie widac. Tylko endo jest duuuze i jest jakis cos on pokazywal takie przyciemnione i napuchniete bardziej w tym endo i on podejrzewa ze wlasnie gdzies w tym zagniezdzilo sie dziecko. 27 mam isc na wizyte tak jak mialam wczesniej i powinno cos juz byc.
Tabletki przepisal o 14 musze odebrac z apteki bo teraz nie bylo. Brac 2x1 rano i wieczorem dowcipnie.
MMM2016 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Aaaa i dal dodatkowe witamini. Innych nie mam brac tylko kwas i jod. i stwierdzil ze zle nazywam swoja ciaze. Nie fasolka nie zarodek. Mam mowic juz teraz dziecko! i dodal ze trzyma za nas mocno kciuki!
borsuk, beatum, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Aaaa i dal dodatkowe witamini. Innych nie mam brac tylko kwas i jod. i stwierdzil ze zle nazywam swoja ciaze. Nie fasolka nie zarodek. Mam mowic juz teraz dziecko! i dodal ze trzyma za nas mocno kciuki!
-
rosax3 wrote:A wiec badanie wziernikiem czy jak to sie zwie.. Mam stara krew ale noewiele. Nie mam sie nia martwic, dopiero mam sie martwic i zglosic jak bedzie zywa krew albo jakies bole.
Usg. Normalka nic nie widac. Tylko endo jest duuuze i jest jakis cos on pokazywal takie przyciemnione i napuchniete bardziej w tym endo i on podejrzewa ze wlasnie gdzies w tym zagniezdzilo sie dziecko. 27 mam isc na wizyte tak jak mialam wczesniej i powinno cos juz byc.
Tabletki przepisal o 14 musze odebrac z apteki bo teraz nie bylo. Brac 2x1 rano i wieczorem dowcipnie.
Super
-
nick nieaktualnyTak rosax no i super podejście lekarza kochana teraz musi być dobrze. !! Ja wróciłam do domu babcia z ciocia zostały na sorze wyobraźcie sobie na 8 rano miała być przyjęta ale nie ma miejsca dla niej i po 15 dopiero zostanie przyjęta na oddział to jest poprostu masakra jakaś z ta służba zdrowia.
-
nick nieaktualny
-
MMM liste pytań do lekarza leci jakoś. Od jakiegoś czasu bolą mnie kolana, ciągle chce mi się spać. Może przesilenie letnie mnie łapie? Co gorsza łapie się na tym że widzę no w tv w głupich serialach jakiś obraz z usg czy coś to mam łzy w oczach. Przeczuwam że owu blisko więc muszę się spieszyć z tymi badaniami i dupkiem od lekarza a jak u Ciebie leci?
Rosax to sobie wykrakałaś to dzieciątko w maju i jeszcze jak będą bliźniaki to już czarownica jesteś!
Beatum właśnie nie miałam czasu pomyśleć nawet. Może jak dziś wróce do domu to poczytam jakieś wątki na różnych forach? Sama nie wiem"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
MMM co do badań to nie wiem nawet co mam w pakiecie więc nie mam co myśleć. Kilka chyba najważniejszych mam już zdobionych"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dzień dobry;)
Ukija to 3mam kciuki za Twoja wizyta
Rosax pieknie sie ułożyło ! I bardzo dobrze tabletki i oszczędzaj się
Magdulina co za numer i tak traktują pacjentów! Brak słów.
Borsuk cudnie Twój się zachował i chociaż pełny obraz będziecie miećborsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”