Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeatum z babcia została ciocia i po pracy druga ciocia po nią pojechała.
A ja po wizycie serduszko pięknie bije dzidziuś rośnie jest ok ale badania moczu wykazało białko jutro powtórzyć badańie i w piątek znowu do lekarza...
No i oczywiście dużo pić przed jutrzejszym badaniem i pewnie włączy doktorka leczenie - bo białko wskazuje na zapalenie. I to takie... ważne ze z maleństwem wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 16:22
beatum lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Miałam testować jutro, bo termin @ mam na dziś/jutro ale nie wytrzymałam.
Przyszłam z pracy i nasikałam godzina 16.00
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0ea2d1bd7f5.jpg
Jestem w szoku, ręce mi się trzęsą!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 16:25
Magduullina, rosax3, Szarlotka123, nadzieja_86, beatum, borsuk, Aurellka, MMM2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaa Madziara! Gratulacje! Niech krecha ciemnieje a kropek rośnie zdrowo.
Ukija, Borsuk,Beatum no jak taka cudowna passa trwa to nie mam mocnych i my już niedługo ujrzymy II kreski Tymbardziej, że nasza matka założycielka zafasolkowana
Rosax to niech dzidzia mocno się mamy trzyma!
Magdulina kuruj się :*
madziara0080, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
Matko zalozycielko otwieraj teraz na belly watek! Ja chcialam ale nie wiem jak hihi
Postanowienie na 2016 spelnione, zaszlam w upragniona ciazeMakowa_Panna, madziara0080 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mężu nie wie, jest w pracy jeszcze powiem mu, ale poczekam z kilka dni, zrobię test żeby kreska była ciemniejsza i wręcze mu test z kokardką
Moja mama ma 23 maja imieniny, wtedy jej powiem, chce żeby mama wiedziała zaraz po mężu a reszta się dowie później
Na betę pójdę chyba jutro, tak myślałamMagduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W takim razie z niecierpliwością czekam na wynik. Będzie wysoka skoro o tej porze taka piekna kreska wyszła
U mnie test owu dziś też negatywny, ale śluz jak marzenie! Ciągnie się na jakies 5-6 cm Dawno takiego nie miałam. Może to zasługa niepokalanka.madziara0080, Magduullina, nadzieja_86, beatum lubią tę wiadomość
-
Makowa, też byłam zdziwiona, że o tej godzinie wyszła mi widoczna kreska Tym bardziej jestem w szoku
A skoro twój śluz taki piękny to działajcie słyszałam, że ma śluz to wiesiołek, zresztą sama go brałam, a niepokalanek ogólnie na wyregulowanie cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 17:15
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Ja biore tylko niepokalanek. W porównaniu z dwoma poprzednimi cyklami to śluz znacznie się poprawił. Także pomyślałam, że to jego zasługa. Zreszta nieważne co miało na to wpływ ważne, że plemniczki będą miały łatwiej
madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość