Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgadza się Magroz widzę ze obydwie lubimy gemini apteke
Anka co to za nastrój?
I co to w ogole za pomysł zamknięcia tematu bez sensu !
Sądzę ze było by to możliwe jakby wszystkie zaciazyly a poza tym matka bez jedna hehe założycielka MADZIARA i to ona może zdecydować
Ale ten pomysl w ogole mi się nie podoba!
magroz26, beatum, madziara0080, Tulipanowa lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja castaGNus hehe niedawno to odkrylam, ale wczesniej też tak pisałam jak Ty Nawet pod wykresem mam tak wpisane Też kupiłam w gemini tak jak poleciłaś. I mam nadzieję, że tak jak Tobie i Aurelce mi też pomoże.
A tak w ogóle ciekawe co u Aurelki.
Nadzieja, Tulipanowa jak się czujecie?
Szarlotaka jak śliczna dzidzia!!! Aż się wzruszyłam. Niesamowity widok!
Szarlotka123, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Anka mnie też uraziły słowa Elarii. Czasami mam wrażenie że jest tu za kare.
Elaria nie musimy zamykać tego wątku a jak Ci się coś nie podoba to nie musisz tutaj siedzieć. Raz na jakiś czas atakujesz nas i tyle
Madziuuu! Ja wiedziałam że tak będzie. Gratulacje kochana :* tak się cieszę że już koniec Twoich chwil załamań
Szarlotka jaki kochany maluszekMagduullina, madziara0080, magroz26, Szarlotka123, beatum lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Właśnie zamówiłam Castagnus. Czy wiecie od kiedy należy zacząć go brać? Bo na necie znalazłam tylko informację że kuracja ma trwać 90 dni.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Borsuk tabletki bierze się od pierwszego dnia cyklu i na czczo (nie wiem czemu ale dużo kobietek tak radzi).Nic się nie stanie jak wzięłaś od 3dnia cyklu niektóre kobitki braly od polowy cyklu i tez zaciążyły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 19:36
Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość
-
Szczerze to juz drugie podejście moje.Pierwsze z castagnusem bylo od października przez 90dni przerwa i teraz znowu.Castagnus będę jeszcze brala do konca i daje siebie spokój z nim.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 19:43
-
nick nieaktualny
-
Smerfetka castagnus polecany jest kobieta ktore maja problem z prolaktyna oczywiście jesli troche jest powyzej normy.Dziala fajnie na pms i reguluje gospodarke hormonalna.Jesli sie bierze bromergon to nie bierze się castagnusa żeby w organizacjach zmie nie namieszać.Bromergon ma niestety skutki uboczne i człowiek zle sie po nim czuje a po castagnusie nie-przynajmniej ja się z takimi przypadkami nie spotkałam.
-
Magdulka przepis na oczyszczenie nerek Doskonałe właściwości przeciwzapalne i moczopędne, a więc czyszczące nerki i ułatwiające usunięcie z organizmu niepotrzebnych produktów, napar z mieszanki: rumianku, szałwii, majeranku, kawałka cytryny ze skórką (uprzednio wyszorowaną) i liści borówek. Taki napój pije się jak herbatę, można z dodatkiem miodu. A bardzo moczopędne właściwości ma warzywny wywar z korzenia pietruszki i selera. Ale tego wywaru nie powinny stosować osoby zażywające leki na odwodnienie.
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagroz dziękuję za radę napewno skorzystam będę dbać o drogi moczowe ale bardzo się przestraszyłam bo ja ogólnie mam problem z pęcherzem i nerkami ale no w ciąży może to prowadzić do stanu jaki miałam przy 1 dziecku dlatego też tak się wystraszyłam białko + obrzęki + nadciśnienie tętnicze co prowadźi do stanu przedrzucawkowego strach poprostu mam tylko nadzieje ze jutro będzie lepszy wynik
magroz26 lubi tę wiadomość
-
Magdulka Ja w ciazy miałam dużo bakterii w moczu i białko a w dodatku krew w moczu i tak do 13tygodnia po 13jak reka odjął i co najlepsze u mnie taki sam tydzień ciazy byl jak u Ciebie jak zaczęly sie problemy z pęcherzem.Lepiej to wyleczyć na poczatku niz jak bedziesz wyżej bo moja koleżanka w 5miesiacu dostala zapalenia nerek bo lekarz to zbagatelizował.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 20:11
-
nick nieaktualny