Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
madziara0080 wrote:Teraz spojrzałam, że poród przypadałby mi na 24 stycznia w imieniny brata mojego męża a zawsze mówiliśmy, że jak nam się w końcu uda to on będzie chrzestnym
madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/044c96639cd1.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b275d41dd4e.jpg
Witam się z forumowymi ciociami. Mam 5,33 cm i byłem/am bardzo grzeczny/a. Spałem/am dzisiaj więc Pan doktor mógł porobić wszystkie pomiary dokładnie ale pod koniec się obudziłem/am i zacząłem/am wiercić. Coś mi tam wystaje między nogami ale nie wiadomo jeszcze czy jestem Mikołaj czy Bianka (jednak zmieniliśmy imię ). Mam małe prawdopodobieństwo chorób i mamusia jest bardzo szczęśliwa.
Hahahaha, rosax, padłam i nie wstałam przez chwilę Jestem już
Więc tak, ja wkładałam ile mogłam, a uwierz, że czasami się zatrzymywałam na etapie włożenia opuszka i było ok. Oczywiście Ty jak możesz to wkładaj na wielkość palca Potem możesz normalnie wszystko robić ale pamiętaj, że jesteś w ciąży więc się oszczędzaj! Oczywiście chodzi o lutkę?madziara0080, Magduullina, beatum, Tulipanowa, Makowa_Panna, Aurellka, MMM2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka123 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/044c96639cd1.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b275d41dd4e.jpg
Witam się z forumowymi ciociami. Mam 5,33 cm i byłem/am bardzo grzeczny/a. Spałem/am dzisiaj więc Pan doktor mógł porobić wszystkie pomiary dokładnie ale pod koniec się obudziłem/am i zacząłem/am wiercić. Coś mi tam wystaje między nogami ale nie wiadomo jeszcze czy jestem Mikołaj czy Bianka (jednak zmieniliśmy imię ). Mam małe prawdopodobieństwo chorób i mamusia jest bardzo szczęśliwa.
Hahahaha, rosax, padłam i nie wstałam przez chwilę Jestem już
Więc tak, ja wkładałam ile mogłam, a uwierz, że czasami się zatrzymywałam na etapie włożenia opuszka i było ok. Oczywiście Ty jak możesz to wkładaj na wielkość palca Potem możesz normalnie wszystko robić ale pamiętaj, że jesteś w ciąży więc się oszczędzaj! Oczywiście chodzi o lutkę?
Aaaaaa jaki slodziaczek!
Tak o lutke. Tzn nie ma nazwy luteina a to cos takiego i mam se wkladac 2x1 rano i wieczorem.. Ale lekarz mowil ze to takie cos jak polska lutka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0078a5b6d8ae.jpgMagduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Elaria wrote:To może zamknąć ten wątek i założyć nowy skoro większość dziewczyn z wątku już jest w ciąży - tak mi się zdaje.
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Witam.Troche nie bylo i takie wiesci.Gratuluje Madziara i Rosax a nie " mówiłam" ze będziecie w ciąży.Moge byc wrozka hi hi.Teraz by Wasze testy z każdym dniem ciemnialy.Madziulka cieszę sie ze z dzidzia wszystko dobrze a bakteria sie nie przejmuj to norma w ciazy ja to aż krew w moczu miałam,da cos na to i bedzie dobrze-pij dużo herbatki owocowej z żurawiną mi pomogla;)
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szarlotka cudny dzidzus po badaniu mamusia spokojna
MADZIARA Aaaaaaaaaa gratulacje jak popołudniu tak kreska to beta wyjdzie ładna! Co za szczęście.
Makowa tu takie wirusy ze jeszcze chwilkę i dosłownie wszystkie zaciazone! A ja jak bralam tylko ten jeden jeden cykl niepokalanka to też miałam dużo sluzu rozciagliwego to chyba jego zasługa i pomógł
madziara0080, Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Aaa Madziara cudownie Gratuluję
Szarlotka slicznosci Ale rośnie jak na drożdżach. A jak Nadzieja Twoje Maleństwo?
Makowa masz racje dobra passa trwa Także każda jedna do dzieła
A wątek myślę, jest jak najbardziej aktualny:) Zamknąć dopiero jak się skończy 2016
madziara0080, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
madziara gratuluję!!!!! :* Piękny widok
Szarlotko śliczne dzieciątko Wspaniale, że wszystko jest dobrze! Bardzo się cieszę :*
Makowa mam nadzieję, że masz rację :*madziara0080, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nadzieja_86 wrote:Szarlotka cudny dzidzus po badaniu mamusia spokojna
MADZIARA Aaaaaaaaaa gratulacje jak popołudniu tak kreska to beta wyjdzie ładna! Co za szczęście.
Makowa tu takie wirusy ze jeszcze chwilkę i dosłownie wszystkie zaciazone! A ja jak bralam tylko ten jeden jeden cykl niepokalanka to też miałam dużo sluzu rozciagliwego to chyba jego zasługa i pomógł -
Tak ja kupiłam w aptece internetowej gemini która zawsze polecam dobre ceny mają. Te tabletki się nazywaly castangus. Może tak w aptece też są mi już w pierwszym cyklu pomogły tak myślę z tego co pamiętam to Aurellka też brała
magroz26 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję przyszłym MAMUSIOM. Życzę szczęśliwych i zrdowych 9 miesięcy
Elaria masz rację... Zamknąć wątek bo która zaszła to się cieszy a te które dalej się starają to srał pies.
Sorry ale nie mam nastroju a słowa Elarii mi ciśnienie podniosłyborsuk, Magduullina, beatum, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Niepokolanek można kupic w kazdej aptece i nawet w internetowej polecam gemini bo w mellisie to troche drożej jest.Ten niepokolanek jest w tabletkach i bierze sie przez 90dni czyli caly czas do konca waga do 60kg jedna tabletka powyżej 60kg 2tabletki oczywiście pisze o Castagnus.Sa tez inne tabletki ktore zawierają niepokolanek.Witam Cie Sandri;*
nadzieja_86 lubi tę wiadomość