Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybeatum wrote:Elaria, a on się zna na tych wykresach?
A nie wiem, jak robiłam wykresy - przez ciążą z córką, to jeszcze tego gina nie znałam. Pójdę do niego z wydrukiem za jakiś czas i się przekonam, czy łaskawie raczy rzucić okiem.Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
beatum wrote:Hi hi to jak nie będą patrzeć, to do zlewu
To czekam na zdjęcia. A na IP juz byłaś?
Prtysiegam ze do konca ciazy sie juz nie ogole!!! Zacielam sie i mialam plamke krwi na gaciach.. Stres i nerwy mega!!! Ale tak dziwnie bo plamka z boku bardziej to ja pacze na swoja kokoche a tam przeciecie..Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mowie mojemu kup mi ten clearblue co mialam bo chce porownac kreski a co on zrobil?! Kupil digital z tygodniami..
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Nie. Jutro do swojego gina jade.
Prtysiegam ze do konca ciazy sie juz nie ogole!!! Zacielam sie i mialam plamke krwi na gaciach.. Stres i nerwy mega!!! Ale tak dziwnie bo plamka z boku bardziej to ja pacze na swoja kokoche a tam przeciecie..
LOL! Jaka fajna nazwa! Ja słyszałam niedawno określenie "kwoka", to chyba jakiś regionalizm.rosax3, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Kobietki podpowiedzcie mi bo tak jeszcze nie miałam.badalam dzisiaj śluz 7dc. Taki ten na zewnątrz biały lekko lepki powoli widać że niedługo zacznie się rozciagac. Zbadał łuż przy szyjce i wyciągnęła takiego big "gluta" dosłownie gęsty glut który mega się roCiagna - wielkości był palca małego u ręki. Dziwne to ... raczej to nie oznacza jeszcze dni płodnych ...?
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualny
-
beatum wrote:Aniu przykro mi, jak to mój lekarz ujął teraz to płacz macicy. Głowa do góry, przecież się uda
U mnie ten cykl jest stracony, nawet nie wiem, czy owulka będzie, ale się nie załamuje, też będę oglądać takie piękne kreseczki na teście jak naszych forumkowych ciezaroweczek
Beatum u mnie cykl stracony skończył się dwoma kreseczkami Głowa do góry!Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgatka_46 wrote:Kobietki podpowiedzcie mi bo tak jeszcze nie miałam.badalam dzisiaj śluz 7dc. Taki ten na zewnątrz biały lekko lepki powoli widać że niedługo zacznie się rozciagac. Zbadał łuż przy szyjce i wyciągnęła takiego big "gluta" dosłownie gęsty glut który mega się roCiagna - wielkości był palca małego u ręki. Dziwne to ... raczej to nie oznacza jeszcze dni płodnych ...?
Śluz płodny to nie tylko śluz przejrzysty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 21:03
Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgatka_46 wrote:Ją to wiem tylko mam jak by śluz nie rozciągliwy i tego mega gluta co się mega rozciąga ...
Przed owulacją jest czas okołowooulacyjny, w którym występują 2-3 rodzaje śluzu i każdy ma swoje zadanie odnośnie plemników. Nie bez powodu w codziennych obserwacjach należy zapisywać śluz o cechach płodnych, choćby widziano go raz w postaci cienkiej nitki...
Śluz rozciągliwy nieprzejrzysty to jest śluz jak najbardziej płodny.
Z dnia na dzień będzie stawał się bardziej przejrzysty, ponieważ będzie rósł poziom estrogenów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 21:35
-
Pewno Rosax jak się nic nie dzieje, to też bym do jutra czekała. A na którą masz? I robiłaś ten z tygodniami?
Basiu, to miałaś cudowne zaskoczenie
Magdullina to Ci Gagatek daje do wiatu. Moze Ty juz lepiej idź spać?
Ukija jesteś? Chyba nie rezygnujesz z forum na rzecz listy do gina?
A z tym glutem to nie sądzicie, że tak jest jak przed porodem? Odchodzi czop i zaczyna się. Tutaj odchodzi glut i jazdaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 21:38
Magduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnyMagda87 wrote:Zaczynają się w nim tworzyć pewnego rodzaju kanaliki, które umożliwiają przemieszczanie się plemników. Śluz ten powoduje, że odczyn w pochwie zmienia się z typowo kwaśnego na bardziej zasadowy.
Śluz płodny to nie tylko śluz przejrzysty
Jesteś specjalistką od śluzu? A możesz mi powiedzieć, czy normalne jest mieć śluz taki jak ja? Nie za dużo tego rozciągliwego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 22:53
-
Beatum jasne że nie rezygnuje ja turaj jestem i cały czas czytam myśle co mu tam za pytania zadać
Elaria ja mam od 2 dnia po @ rozciągliwy śluz do dnia lub dwóch przed owu przed owulacją. Także myślę że to całkiem normalne"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Tak beatum robilam wczoraj go wieczorem.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53d2e5c025a9.jpgMagduullina, borsuk, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Bylam w pracy. Powiedzialam ze dzis mnie nie bedzie. Zaraz jade do lekarza. A wlasciwie to juz wyjezdzam. Mam 40 km wiec jak wroce od razu napisze czy czegos sie dowiedzialam.
07.11.2012 Julian
Rosax no to czekamy na wieści Pięknie się tutaj fasoleczek porobiło
A u mnie niesamowity news! Mój facet zrobi badanie nasienia!! Myślałam, że będę musiała z nim stoczyć walkę, bo przecież ,,wątpię w jego męskość", a tu takie zaskoczenie
Pewnie przekonało go to, że ja je zaniosę, i że on sam nie będzie się musiał fatygować i pokazywać Dobrze ten dzień się zaczął
Miłego dnia