Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax współczuję ! Ale jesteś silną babka i dasz radę kto jak nie Ty!
Nadzieja to nie można tak ryzykować musisz wiedzieć co dla Ciebie jest ważniejsze. Ja dzis w pracy ale tak gorąco jest ze az słabo niebawem idę na L4 bo nie będę się męczyćJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnynadzieja_86 wrote:Rosax współczuję ! Ale jesteś silną babka i dasz radę kto jak nie Ty!
Nadzieja to nie można tak ryzykować musisz wiedzieć co dla Ciebie jest ważniejsze. Ja dzis w pracy ale tak gorąco jest ze az słabo niebawem idę na L4 bo nie będę się męczyć
Nie wiem już sama co robić. Gdybym tylko wiedziała, że ciąża się utrzyma to od razu poszłabym na L4Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 11:40
-
nick nieaktualnyHej kochane moje tak Rosax kochana wiem jakie podejście mają lekarze mój przypadek również był dowodem na to jak mają pacjentów głęboko jak poszłam z tym plamieniem do doktorki i uparlam się na luteine z łaska mi ją przepisała a teraz twierdzi ze moja upartosc i przekonanie było słuszne... Jak można tak traktować kobiety...
Ja również uważam że jeżeli chodzi o ciebie rosax powinni wysłać cie na dogłębne badania wszystkie możliwe bo oni dają tylko podstawowe a później są oczy i zamieszanie... A to też jest takie ze przecież takie ciążę pozamaciczne i te gubione nie są bezpieczne bo kobieta może przepłacic swoim zdrowiem a nawet życiem... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dzic bylam u ginka. Mam dzis od rana ładny śluz. Pije ten len od kilku dni. Nie jest go za wiele, ale jest. Moze dopiero sie rozkręca. Widac na usg spory pecherzyk. Będzie pekal na dniach. Chyba kupie sobie testy owulkowe....
Nadzieja1988!, madziara0080, Nikiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Dziewczyny, dzic bylam u ginka. Mam dzis od rana ładny śluz. Pije ten len od kilku dni. Nie jest go za wiele, ale jest. Moze dopiero sie rozkręca. Widac na usg spory pecherzyk. Będzie pekal na dniach. Chyba kupie sobie testy owulkowe....
-
nick nieaktualnyA dziewczyny jak wogole minął wam weekend???? Taka piękna pogoda ja za moment idę synka kłaść do spania i czeka mnie sprzątanie pranie gotowanie masakra ale tyle ze w domku mam chłodno wieczorem plewienie bo do godziny 16 największe słonko na ogrodzie a wczoraj aż się mi słabo robiło wiec nie wychylam się jeszcze w sobotę najadlam się czekolady tak mi smakowała a wczoraj mnie obsypalo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988 jakbyś nie zrobiła i tak ktoś będzie gadał. Ja ze swoim pierwszym dzieckiem ( o jak fajnie, że mi się tak napisało, bo póki co mam jedno ) z własną mama musiałam stoczyć walkę. Miałam przedwczesne skurcze, a ona twierdziła, że mi się pracować nie chce. Ale lekarz mnie postawił do pionu. Powiedział mi, że on mnie ostrzegał i to napisze w karcie, a teraz to ja decyduje, czy dziecko będzie żyć. Nic więcej nie musiał mówić Mama z czasem zrozumiała, pracodawca i pracownicy byli za mną. Kierownicy są mądrzy, bo walczą o siebie, bo jak Ty wyrobisz "norme" to on dostanie premię, a Twoja premia będzie wspaniała Kruszynka
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny