Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia jak tam u Was?
madziara0080 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny#Dorotka# wrote:już jestem po wizycie. To była moja pierwsza wizyta.. mam uśmiech od ucha do ucha 9 czerwca kolejna moje maleństwo ma się dobrze
#Dorotka#, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ukija, Nadzieja - u mnie jak na razie ok
Ciągnie mnie podbrzusze i czasami trochę boli jak na okres... a po za tym nic. Oby jak najdłużej Beta chyba dobrze przyrasta więc wszystko na dobrej drodze Wizyta u lekarza 3 czerwca na 16.00Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 12:57
#Dorotka#, Nadzieja1988!, rosax3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Ukija, Nadzieja - u mnie jak na razie ok
Ciągnie mnie podbrzusze i czasami trochę boli jak na okres... a po za tym nic. Oby jak najdłużej Beta chyba dobrze przyrasta więc wszystko na dobrej drodze Wizyta u lekarza 3 czerwca na 16.00madziara0080 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja bardzo dobrze wyliczyłaś W pierwszy dzień jak zrobiłam test i wyszedł pozytywny to od razu zadzwoniłam i zapisałam się na wizytę u lekarza. A pani w rejestracji tylko zapytała o pierwszy dzień ostatniej miesiączki i podała termin 3 czerwca. Więc stwierdziłam, że widocznie tak powinno być
Ja nie doświadczona w tych sprawach, więc nawet nie wiem kiedy powinno się iść na pierwszą wizytę, więc po prostu czekam na 3 czerwcaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 13:18
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Nadzieja bardzo dobrze wyliczyłaś W pierwszy dzień jak zrobiłam test i wyszedł pozytywny to od razu zadzwoniłam i zapisałam się na wizytę u lekarza. A pani w rejestracji tylko zapytała o pierwszy dzień ostatniej miesiączki i podała termin 3 czerwca. Więc stwierdziłam, że widocznie tak powinno być
Teraz wielkie odliczanie :-p mi zostało 6 dni. Eh... Szkoda, że już nie ma poniedziałku :-pmadziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziara0080 wrote:Rosax, no tego szpitalnego żarcia to Ci zazdroszczę, bo u nas to tylko pomarzyć o takim A tak w ogóle to szybkiego powrotu do zdrówka i pełni sił Tobie z całego serca życzę :*
madziara0080, Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Jak to jest dziewczyny? Jak sie dowiadujecie o ciazy to sobie chodzicie na bete prywatnie? Co ile dni trzeba ja sprawdzac?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny