Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziu cudowne Maleństwo! Aż miło popatrzeć
madziara0080, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Aaaaaaaaaa widzialam bociana!!! Ostatnio nie bylam pewna czy to bocian bo bardziej maz go widzial niz ja ale dzis na 100% to byl on. walnela bym w drzewo przez niego... Az z drogi zjechalam... Sie tak zapatrzylam! Lecial mi nad autem!!!!
Helmi gratuluje!
Madziara nic piekniejszego niz bicie serca ciesze sie razem z wami!
Beatum sliczne zdjecia!!
Dorotka fajny brzucholek!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 20:35
Magduullina, Nadzieja1988!, madziara0080 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
My dużo jeździmy i często widzimy ale ostatnio na taki staw pojechaliśmy i stał bolciek na brzegu kolo nas
rosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Helmi super gratulacje. Madziara piękna fasolka. Dużo zdrówka dla Maleństwa. Co do bocianów jakieś 2 tyg temu wracalam z krk zaliczylam 15 bocianów na gniazdach na drugi dzień jeden nademna przeleciał.... obu to był jakiś znak
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Dziewczynki już jestem po pierwszej wizycie Wszystko dobrze Dzieciątko ma 4,4mm i serduszko bije 130-140 uderzeń na minutę Jak usłyszałam to mi łzy poleciały. Dostałam od lekarza książkę w prezencie o ciąży. Jak przyjechałam do domu i pokazałam mojemu mężowi zdjęcie i powiedziałam, że słyszałam serduszko to się wzruszył i poleciały mu łzy. Kamień z serca mi spadł. Lekarz zalecił podstawowe badania moczu, TSH i grupę krwi. Oprócz tego nie mam dźwigać i wieszać firan Mogę jeździć na rowerze póki co
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2966e649dca3.jpg
Znam to uczucie gdy usłyszy się pierwszy raz serduszkomadziara0080 lubi tę wiadomość
-
Chwila nieobecność a tu takie wspaniałości!
Helmi gratulacje! Niech dzidzia rośnie zdrowo!
Madziara piękny widok
Dzieeczyny urocze te wasze brzuszki.
A mnie dopadł dziś dołek... Źle się czuje i fizyczne i psychicznie. Od kilku dni źle śpie. Zaczyna brakować mi energii. A teraz najgorszy okses się zbliża, bo zaczyna się sesja. Marzę o własnych czterech kątach, bo wtedy może mogłaby lepiej odpoczywać. Nobecnie z mają babcią się nie da. Ona jest taka, że jak widzi, że siedzę to już jest chora nir wspominając o tym gdy chcę się przespać. Ja nie mam prawa być zmęczona, bo przecież urzędnik nic w pracy nie robi. Ostatnio jeszcze usłyszałam, że czemu nic się nie uczę przez to nie zadam egzaminów wyrzuca mnie ze szkoły, później z pracy, bo na co im ktoś taki i mąż się potem ze mną rozwiedzie, bo na co mu darmozjad, którego musi utrzymywać. Moja babcia jest mistrzem demotywacji. I jak ja mam być spokojna, nie stresować się i zajść w zdrowa ciążę skoro taka atmospfera jest.
Przeprasz ale musialam się wyżalić żeby mi trochę ulżyło.
Ukija lekarz nic nie mówił o zawieszeniu starań, ale ja dziś sobie uświadomiłam, że przez ten wcześniejszy antybiotyk, dwa epizody goraczki u męża i teraz ten antybiotyk to chłopaki tak w kość dostaną że chyba o fasolce można zapomnieć na kilka miesięcy...madziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelmi wrote:apropo bociana
po mojej owulce w Boże Ciało mielismy rodzinnego grila i teściowa mówi ooo leci bocian i patrzy na mnie
to był znak
borsuk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Chwila nieobecność a tu takie wspaniałości!
Helmi gratulacje! Niech dzidzia rośnie zdrowo!
Madziara piękny widok
Dzieeczyny urocze te wasze brzuszki.
A mnie dopadł dziś dołek... Źle się czuje i fizyczne i psychicznie. Od kilku dni źle śpie. Zaczyna brakować mi energii. A teraz najgorszy okses się zbliża, bo zaczyna się sesja. Marzę o własnych czterech kątach, bo wtedy może mogłaby lepiej odpoczywać. Nobecnie z mają babcią się nie da. Ona jest taka, że jak widzi, że siedzę to już jest chora nir wspominając o tym gdy chcę się przespać. Ja nie mam prawa być zmęczona, bo przecież urzędnik nic w pracy nie robi. Ostatnio jeszcze usłyszałam, że czemu nic się nie uczę przez to nie zadam egzaminów wyrzuca mnie ze szkoły, później z pracy, bo na co im ktoś taki i mąż się potem ze mną rozwiedzie, bo na co mu darmozjad, którego musi utrzymywać. Moja babcia jest mistrzem demotywacji. I jak ja mam być spokojna, nie stresować się i zajść w zdrowa ciążę skoro taka atmospfera jest.
Przeprasz ale musialam się wyżalić żeby mi trochę ulżyło.
Ukija lekarz nic nie mówił o zawieszeniu starań, ale ja dziś sobie uświadomiłam, że przez ten wcześniejszy antybiotyk, dwa epizody goraczki u męża i teraz ten antybiotyk to chłopaki tak w kość dostaną że chyba o fasolce można zapomnieć na kilka miesięcy... -
dzieki dzięki jeszcze raz
Makowa Panno domyślam się, że jest Ci ciężko, ale pozostaje chyba tolerować babcie...Wydaje mi się że komuś młodszemu moża jeszcze przegadać, że to /Twoje życie i nie powinien się wtrącać ani komentować tego jak spędzasz dzień i w ogóle co robisz. ze starszymi ludzmi jest cięzko, mają swoje dziwne poglądy i cięzko nie dociera do nich to co się mówi.
a próbowałaś z nią rozmawiać na ten temat ? -
Dziewczyny, Mążu kupił mi test ciążowy
ojejku, madziara0080, Agatka_46, Magduullina, Nadzieja1988!, smerfetka_k, beatum, rosax3, borsuk, Aurellka lubią tę wiadomość
Makowa, rozumiem Cię co czujesz. To okropne, czasami praca biurowa potrafi być bardziej męcząca jak fizyczna, wiem, bo sama pracuje w biurze.
Ukija, Ty testujesz 6 albo 7, tak? Dobrze pamiętam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 21:17
Ukija lubi tę wiadomość
-
Helmi ja staram się nie reagować na to jej gadanie. Tylko jej przytakuje i tyle. Ona była taka odkąd pamietam... A nie chcę z nią o tym gadać, bo przecież ona wie wszytko najlepiej i nic nie idzie przetłumaczyć.
Nadzieja my przez 6 lat mieszkaliśmy sami jak sudiowałam w Bygdoszczy. Niestety po studiach nie dostałam pracy i po ślubie zmuszeni byliśmy przeprowadzić się do rodziców. Mój mąż wtedy nie zarabiał tyle żeby nas utrzać na wynajętym mieszkaniu.
Ukija to szykuj siśkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 21:19
Ukija lubi tę wiadomość
-
Fakt praca biurowa potrafi wyciągnąć z człowieka resztki energii, ją pracuje w stowarzyszeniu nie dość że papierologia masakra to i masa działań aktywizacyjny tj organizacja szkoleń, wyjazdów,imprez.. praca często w weekendy... praca stresująca. Babci się kochana nie słuchaj... powiedz jej że to twoje życie i że ją przepraszam ale spedzisz ją po swojemu. Tak to jest mieszkać z kimś tj babcia, rodzice, teściowie.MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualny