Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki aż mi się płakać chce! Dziękuję za życzenia! Oby to o dwóch krechach spełniło się już w tym cyklu. Jesteście kochane i wspaniałe. Jesteście moimi przyjaciółkami! A ja mam dla Was po drineczku. Dla szalonych Mamusiek bezalkoholowy! :* :* :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cf92f051eafe.jpgbeatum, magroz26, Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
magroz26 wrote:Rosax tylko niestety Niki takiej wściekłość dostala ze Glowa mnie rozbolala zaczela krzyczeć na caly korytarz i jeszcze sztywność się pojawiła ale moj zalawil to ze babka go wyprosila bo powiedzial ze jak nie umie czytac z komputera czy sa wyniki z odpowiednia data to niech idzie ubikacje czyścić bo przynajmniej tak nikogo w błąd nie wprowadzi.Babie aż ręce chodzily od wkurzenia.
magroz26 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Aaaaa jade za tydz do Polski na weekend ale tylko. W czwartek wyjezdzam z mama i synkiem w piatek bedziemy wiec postaram sie z rana do labo podejsc jakies badania z krwi zrobic. Ale jakie?!?! Ktos cos podpowie w mojej sytuacji??? Jakie by sie na pierwszy rzut nadaly?!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysmerfetka_k wrote:Biedna jesteś Nadzieja1988 ale przynajmniej wiesz ze małych ma sie dobrze odpocznij
-
nick nieaktualnymagroz26 wrote:Witam Kobitki.Ja po dłuższej nieobecności zjawiam sie,tego byle jest ze ciężko spamiętać.Wiec tak gratuluje Helmi dwóch kreseczek i oby teraz bylo z górki,szczęśliwej ciazy;*Madziara śliczny ktosiek-piękne zdj,teraz przynajmniej wiesz ze jesteś w ciąży;)przyszle mamusie śliczne macie brzuszki,tylko pozazdrościć figur.Magdulka ja Tobie wróżę dziewuszke jak nic,czyli będziesz miała parkę hi hi;*Dziewczyny ktore dostaly @trzymam kciuki za ten cykl-niech bedzie zielono a oczekujacym na testowanie życzę dwóch wymarzonych kresek.
magroz26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagduullina wrote:UKIJA KOCHANA!!!! Dużo dużo zdrowia, szczęścia miłości spełnienia marzeń No i oczywiście tych dwóch wyczekiwanych pięknych różowych kreseczek na teście ciazowym!!! :*
Oczywiście nadal optymizmu, pozytywnej energii i wszystkiego co najlepsze!!!!
Ja uciekam spać do dziś -
A dziękuję dziękuję wszystko ok tylko apetytu mi brak chociaż Mążu rozbił pysznego omlecika na śniadanko"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Jak wam dzien mija?
Ja dzis powiedzialam szefostwu ze jade na 10 siecio lecie i musze o 10 do domu hihi wiec wolne i nie musze w tak piekny dzien gnic w pracy. A wiec teraz lezing smarzing. Czekam az ciasto urosnie i wstawiam pizze. Misio juz wraca do domku to zjemy i hihi pozniej syna odebrac od babci i filmowy wieczor
Ps. Z mojej piczy zalewa mnie woodnisty sluz... Az denerwuje... A no i 31 C dzis mamy na dworkuborsuk lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
madziara0080 wrote:Dziewczynki już jestem po pierwszej wizycie Wszystko dobrze Dzieciątko ma 4,4mm i serduszko bije 130-140 uderzeń na minutę Jak usłyszałam to mi łzy poleciały. Dostałam od lekarza książkę w prezencie o ciąży. Jak przyjechałam do domu i pokazałam mojemu mężowi zdjęcie i powiedziałam, że słyszałam serduszko to się wzruszył i poleciały mu łzy. Kamień z serca mi spadł. Lekarz zalecił podstawowe badania moczu, TSH i grupę krwi. Oprócz tego nie mam dźwigać i wieszać firan Mogę jeździć na rowerze póki co
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2966e649dca3.jpgmadziara0080, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Rosax odbieraj odbieraj i poszalej i przy okazji wypoj za moje zdrowie
Ja też się wyleguje na słoneczku. Mążi grilla robi a później spotykamy się ze znajomymi"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax odbieraj odbieraj i poszalej i przy okazji wypoj za moje zdrowie
Ja też się wyleguje na słoneczku. Mążi grilla robi a później spotykamy się ze znajomymi
07.11.2012 Julian
Magroz tez jestem zdania, że co ma być to będzie z naciskiem na będzie
U mnie dziś skwar. Dziecko miało być na festynie szkolnym ( pewnie na tym, który odrabia tez Makowa) i troszkę mi słonko przygrzalo. Głowa mi pękała po powrocie. Chwilę pospalam, ale zdecydowanej poprawy nie ma.
Madziara dzwonilam do gina i 8:00-8:30 mam się stawić w szpitalu 7.06 Chciał mnie na środę rzucić, ale to bylby jeszcze jeden dzień nerwówki i ta siodemka
Rosax swoją skarbonka jedziesz? A jakie już masz na liście badania? Oprócz bakterii , które mogą być wynikiem poronien zainteresowalabym się cukrem i glukoza co godzinę. Mi jako pierwsze lekarz kazał badać. No i zdecydowanie Wit d3.
Rosax korci Cię, żeby zaszaleć z mężem co?
Ukija to dzisiaj unikasz alkoholu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 15:40
madziara0080, magroz26 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Beatum, bardzo dobrze, będziesz już miała to za sobą i pamiętaj, że ten zabieg przyspieszy Ci ujrzenie 2 pięknych kreseczek To nic przyjemnego ale trwa naprawdę krótko więc dasz radę. Bardzo mocno będę trzymać kciuki za Ciebie. Koniecznie daj znać co i jak po zabiegu :* :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 15:47
beatum lubi tę wiadomość