X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się boje więc poczekam :D nie ma co! Jak jestem to ciąża nie ucieknie :D

ojejku lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Ja się boje więc poczekam :D nie ma co! Jak jestem to ciąża nie ucieknie :D
    Racja. Podziwiam Cię za cierpliwość. Ja nie umiem w sobie wypracować tej cechy a nie raz się w życiu przydaje

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znów wymiotowałam :-/ eh te uroki ciąży...

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna jesteś Nadzieja1988 ale przynajmniej wiesz ze małych ma sie dobrze :) odpocznij

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kobitki.Ja po dłuższej nieobecności zjawiam sie,tego byle jest ze ciężko spamiętać.Wiec tak gratuluje Helmi dwóch kreseczek i oby teraz bylo z górki,szczęśliwej ciazy;*Madziara śliczny ktosiek-piękne zdj,teraz przynajmniej wiesz ze jesteś w ciąży;)przyszle mamusie śliczne macie brzuszki,tylko pozazdrościć figur.Magdulka ja Tobie wróżę dziewuszke jak nic,czyli będziesz miała parkę hi hi;*Dziewczyny ktore dostaly @trzymam kciuki za ten cykl-niech bedzie zielono a oczekujacym na testowanie życzę dwóch wymarzonych kresek.

madziara0080, beatum, Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej margoz co u ciebie?

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zawieszenie starań,jestem zmęczona psychicznie i fizycznie.Niki przez te upały daje nieźle w skórę jeszcze dodatkowo ma biegunki-niestety taka jej uroda;(dzis byliśmy po odbiór wyników i szczerze to myślałam ze komuś tam głowy we ukręcę bo okazało sie ze wyników genetycznych nie ma ze sekretarka wprowadzila nas w błąd(mieli problem z odczynami,wiec sie przedłuża) jechac ponad 250km i czekam 2h żeby usłyszeć ze wyniku nie ma.Od tego wszystkiego Glowa mnie rozbolała tak ze aż mdlilo mnie.Polska służba zdrowia-ręce opadają;(nie bylo co robic wiec podjechalismy cos zjeść do Galerii Bałtyckiej i później do zoo w Oliwie.Niki przy okazji na kucyku jezdzila sobie w ramach fizjoterapii.Niestety dlugi nie chodziliśmy bo tylko 1,5h bo Niki zmęczona byla(wstaliśmy o 5rano i przed 6 rano wyjazd,przy okazji wypadek byl i zamiast obwodnica jechac 100km/h to jechalismy przez 5minut 10km/h).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 22:16

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam spac bo jestem wypruta.Dobranoc Kochane;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :-)

• beatum Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helmi gratuluję, jutro powtórka?

Madziara cudo <3 Juz taki mały wielki Człowieczek :) Popatrzę, napatrze się i za 2mc tez Wam takie pokaże ;)

Rosax bocian prawdę Ci powie ;)

Makowa, a mąż co na to? On wspiera?

Ukija czyżby Twój mąż sugerował testowanie jutro? :P Ale masz rację. Ciąża nie ucieknie :)

A ja jutro zacznę mierzyć tempke, bo już chyba @ mi się skończyła. Wyjątkowo szybko, fajnie :)

madziara0080 lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magroz współczuję, że też czyjegoś czasu się nie szanuje. Może jak odpuścisz, to akurat będzie? Tego Ci życzę :)

szczęśliwa łac. beatum
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magroz wspulczuje.. Ja bym wojne chyba zrobilam jak bym po nic jechala tyle km.
    .

Ukija ty rob ten test! Oooo a jutro urodziny masz!

Beatum bocian nie wiem czy prawde powie ale w zeszlym miesiacu okazal sie byc krotka ciaza. A teraz tak blisko i nisko nade mna wiec moze sie uda jak sie zaczniemy starac. ;)

Lece hasiu. Ostatnio mnie tu malo co dziwne bo wczesniej post za postem hihi ;D teraz ciagle praca albo cieple dni dobrze wykorzystywane. Wlasnie wrocilam z grilla. Bylam z synkiem u sasiadki ;D obzarlam sie na noc a o 5 wstac bo do pracy. Bynajmiej nie mysle tyle. A jak sie klade to padnieta jestem i szybko zasypiam wiec nawet nie ma nocnego rozmyslania. ;) misio wroci jutro w koooooooncu bede miala na jedna noc swoja podusie! Meczy mnie juz ta jego praca... Ogolnie jest ok ale jak mam zly dzien to nie ma sie do kogo przytulic albo na kim wyrzyc ;D

Dobranoc mamuski! (mamuski bo wszystkie nimi juz jestesmy!)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 23:44

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebaaec94fc35.jpg

Mam nadzieje ze nie pomylilam dni.

Magduullina, magroz26, Ukija, Nadzieja1988!, MMM2016 lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2016, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UKIJA KOCHANA!!!! Dużo dużo zdrowia, szczęścia miłości spełnienia marzeń :) No i oczywiście tych dwóch wyczekiwanych pięknych różowych kreseczek na teście ciazowym!!! :*
    Oczywiście nadal optymizmu, pozytywnej energii i wszystkiego co najlepsze!!!! :)

Ja uciekam spać do dziś :)

Ukija, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 00:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a8c83de595d.jpg

Ukija kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Podobno w miesiącu urodzin najwięcej kobiet zachodzi w ciążę i tego Tobie zycze na spokojnych 9mc :) . Buziaki :*

Magduullina, Ukija, magroz26 lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • Helmi Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 05:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wszystkiego dobrego, spelnienia marzen! :)

Beatum tak zrobilam przed chwila bobo test z porannego moczu i kreska jest taka sama jak na wczorajszym facelle z popoludniowego sika. Chyba facell sa czulsze :)
    W pon beta :)

Ukija, beatum lubią tę wiadomość

7v8r3e3k6t0s43kt.png
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum wrote:
    Magroz współczuję, że też czyjegoś czasu się nie szanuje. Może jak odpuścisz, to akurat będzie? Tego Ci życzę :)
    Ja juz nawet w to nie wierze,jakos przy pierwszej ciąży takiej spiny nie bylo a teraz.No nic losu nie zmienimy,co ma być to będzie;)pocieszenie takie ze juz mam dziecko jedno;)ale dziekuje Ci za wiarę;*

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax tylko niestety Niki takiej wściekłość dostala ze Glowa mnie rozbolala zaczela krzyczeć na caly korytarz i jeszcze sztywność się pojawiła ale moj zalawil to ze babka go wyprosila bo powiedzial ze jak nie umie czytac z komputera czy sa wyniki z odpowiednia data to niech idzie ubikacje czyścić bo przynajmniej tak nikogo w błąd nie wprowadzi.Babie aż ręce chodzily od wkurzenia.

rosax3, beatum lubią tę wiadomość

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija Nasza Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin;)zycze Ci wszystkiego co najlepsze,upragnionej i wyczekiwanej ciąży,zdroweczka i spelnienia wszystkich marzeń w całości;*;*;*

Ukija lubi tę wiadomość

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2016, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Ukija najlepsze życzenia i upragnionych II kreseczek

Do 14 w pracy a taka piękna pogoda

Ukija lubi tę wiadomość

1usaio4p21hbw2ds.png
‹‹ 661 662 663 664 665 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ