Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax swoją skarbonka jedziesz? A jakie już masz na liście badania? Oprócz bakterii , które mogą być wynikiem poronien zainteresowalabym się cukrem i glukoza co godzinę. Mi jako pierwsze lekarz kazał badać. No i zdecydowanie Wit d3.
Rosax korci Cię, żeby zaszaleć z mężem co?
[/QUOTE]
Korci korci.
Tak jade swoja skarbonka paliwa tez nie zle zre... Niestety...
No z tej karty polowy nie zrobie bo za duzo czasu nie mam. Chce takie z krwi zrobic w labo z rana. Dlaczego sa te poronienia bo na pozamaciczne badania juz w ogole czasu nie bede miec.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Madziara dziękuję za kciuki :* Wlasnie taki mam plan i patrze na Twojego Bąbla, i mój będzie taki sam, ale inny Z pewnością dam znać
Rosax a nie ma jakiegoś portalu, gdzie udzielają się ginekolodzy, żeby dopytac? Jest jeszcze trochę czasumadziara0080 lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Dziewczyny kiedyś ktoś pisał o castagnusie. Mam do Was pytanie. Mam krótkie 3-4 dniowe bardzo lekkie miesiączki. Tylko że późną owulke i długie cykle ok 40 dniowe. Czy jest sens abym go brała? Pomoże mi w czymś czy raczej to olać i dać działać naturze jak to powiedział mój ginekolog?
-
nick nieaktualny
-
Rosax no to popij dziś
Agata ja chyba wytrzymam
Beatum jasne że nie pije wole się powstrzymać i nie upijać mojej Marysieńki już długo nie pije
Dziewczyny BOCIAN! Dziś nad stawikiem siedzimy z moim a tu bocian łazi po drugiej stronie. Nagle zerwał się i kołuje nad nami i ląduje obok nasWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 19:33
rosax3, borsuk, Nadzieja1988!, madziara0080, beatum, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija jak nie 66 to 666 masz brudne mysli ;p hihi
A ja wierze ze bocian chcial ci powiedziec zatestuj! - WartoUkija, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax kochana we wtorek testuje nie zatestuje wcześniej bo się najzwyczajniej boje ja zawsze mam dziwne myśli
Smerfetka przykro mi ale masz już kolejną szansę :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
No to jeszcze ja ją ja się wbijam
na stronę 666 może przyniesie mi szczęście w tym cyklu tempka w górze a co mi tam... Przecież właśnie we mnie zaczyna się nowe życieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 20:55
beatum lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Ukija życzę Ci wszystkiego najlepszego miłości, szczęścia a przede wszystkim II kreseczek na teście, zdrowej fasolki i szczęśliwego rozwiazana :*
Borsuk ja dzięki castagnusowi miałam szybkiej owulke i krótszy cykl. Zazwyczaj owulacje miałam 18-20 dc a same cykle trwały 31-33 dni. Teraz gdy brałam castagnus owu miałam w 16 dc a cykl trwal 29 dni. Jestem bardzo zadowolona tego powodu
Aurellka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Borsuk mimo wszystko jaki miałas wynik bety?jesli mozna spytac
Nadzieja mi endo powiedzial że moge brac euthyrox godzine półtorej po posiłku i będzie wtedy tez tak jakby na czco
Ukija wszystkiego najlepszego -
Witaj o pozniej porze.Ale rozpisujecie sie ze aż powstała 666strona,ja u teściów z lubym i Niki sil nie mam,przynajmniej moje dziecię sie wyszalalo tylko ciekawe o której wstanie(oby nie o 5jak dzis).Ukija czekam na wyniki testów bo juz chce pogratulować;*-trzymam mocno kciuki za pozytywne wieści.