Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny
Budze się dziś a tutaj Mążu tak zamaszyście chciał mnie przytulić że nosem uderzył w moją głowę, oj biedny chłopaczyna
Aurellka no coś wyczuwam moją Marysie. Rozmawiałam z nią wczoraj sobie jak byłam w toalecie a temp mnie póki co zaskakujeborsuk, beatum, Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Rosax sama teź czuję napięcie ale jeszcze 2 dni"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Ją tez czekam wtorku. Przyznaje się zrobilam wczoraj popołudniu negatyw... mam nadzieję że jeszcze kęs sznsa.ja to w gorącej wodzie kapana. Aurelka ale.masz fajny malutki szpiczasty brzuszek.a i maleństwo piene. U nas upał... zaraz maleje małej wody do basenu niech się kąpie
Aurellka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualnyHej Aurellka piękny dzidziuś i brzuszek.!
Ukija no super bocian coś wam dał do zrozumienia
Ja dziś poprostu czuje się fatalnie wczoraj mieliśmy grilla i chyba coś mi zaszkodziło głową i żołądek od 3 nad ranem zaczął boleć szarpalo mnie jak nigdy czuje się paskudnie.
Wam życzę miłej niedzieliAurellka, Ukija lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewczynki! Życzę Wam milej niedzieli!
Ukija Marysia właśnie się zadomowia w nowym miejscu dbaj o Was
Magduullina współczuję. Ja na wieczór mam nudności...ale dziś i z rana jakoś ciężko. ..Ukija lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
Smerfetka a no ja mam taką szczerą nadzieję, a nie, ja jestem tego pewna!
Agatka na kiedy termin @?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Agatka ja bym testowała 7 a poźniej 9 ja mam strasznie długą fl i dlatego moje wykresy tak wyglądają
Rosax haha Ty mój namawiaczu jeden"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Witam się ciepło i słonecznie
Przeglądałam teraz wszystkie swoje wcześniejsze wykresy i wiecie co?
Każdy wykres w 4 dpo miałam duży spadek tempki a w obecnym jest duży skok. Jestem dobrej myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 11:21
rosax3, Aurellka lubią tę wiadomość
-
Ukija wrote:Agatka ja bym testowała 7 a poźniej 9 ja mam strasznie długą fl i dlatego moje wykresy tak wyglądają
Rosax haha Ty mój namawiaczu jedenUkija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax Mój o dziwo mnie nie naciska czeka spokojnie jakoś też temp się nie przejmuje chyba za dużo razy już się rozczarował troszeczkę trzymam Was jak i siebie w niecierpliwości. Makowa zapytała kiedy zazwyczaj miałam spadki i dzięki niej zauważyłam że w poprzednich wykresach miałam juź w tym czasie co teraz spadeczki a teraz nie mam
rosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rob pipo test!!!! I to dzis!!!
31 dc to ty mialas spadki i okres dostawalas!!!!!! Zrob ten test!!! Juz dzis bedzie cien a rano powtorzysz!!Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp