Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim bylaby rosa gdyby nie zrobila testu ovu? Haha cos czuje ze te starania ktore zaczniemy nie obejda sie bez testowan hihi
Wczoraj na gorze dzis na dole. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26a4b4c368f1.jpg
byly ale przerywane jesuuu jakie to dziwne nie pamietam kiedy zesmy tak to robili hahaNadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hihi Rosax lubie kiedy robisz się ostra zobaczymy. Póki co jestem poza domem i chyba będę dopiero wieczorem lub w nocy
A Ty już owu za rogiem czychaNadzieja1988! lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagroz26 wrote:Nadzieja to troche zostalo Ci do tej wizyty.Przynajmniej dziecko zobaczyłaś i jestes spokojniejsza.Za niedługo będziesz czula ruchy a pozniej będziesz znala plec i dzidzi nie bedzie ktosiem tylko dziewczynka bsdz chłopcem.A chcialabys by byla dziewuszka czy synuś???imiona wybrane???
Nad imionami też jeszcze nie myślę chociaż mam kilka propozycji ale jeszcze nie teraz o tym. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co taka cisza?
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A no właśnie cisza jak makiem zasiał.ja robię obiad na jutro. Mała się kąpie, mąż już leży bo od dwóch tyg nie miał wolnego i biedny zmęczony. Spać mi się chce. Mam nadzieję że się niczym nie zayrulam bo mi cały dzień niedbrze.
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Ukija wrote:Hihi Rosax lubie kiedy robisz się ostra zobaczymy. Póki co jestem poza domem i chyba będę dopiero wieczorem lub w nocy
A Ty już owu za rogiem czychaNadzieja1988! lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rosax Ty malutki zboczuszku nie no jeszcze dziś nie zatestuje Ty tutaj nie przewiduj co będzie za jakiś czas. Tego się nie da przewidzieć
Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
Strasznie się boję ale już bym chciała moje dwie kreseczki. Mam takie uczucie że ona tam jest mój Mążu powiedział mi że tym razem na pewno zdam ten test taki pocieszek mój
borsuk, Magduullina, beatum, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Ukija ja ostatnim razem jak się udało to już od samej owulacji czyłam, że będą II kreseczki. To dobry znak. Kobiety czasami to po prostu czują
A my dziś między innymi tak spędzaliśmy czas
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9f0e931c936.jpgMagduullina, Aurellka, Ukija, beatum, Nadzieja1988!, s1985 lubią tę wiadomość
-
Makowa ja podobnie spedziłam ten weekend pełen relaksik no ja Ci powiem że była taka jedna rzecz przez którą tak myślę ale zobaczymy
Aurellka lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"