Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Smerfetka szkoda ze tym razem sie nie udalo i przylazla @.Ale nowy cykl nowe nadzieje i oczekiwania.Trzymam kciuki za Was wszystkie.Moze to troche potrwa ale wierze ze los wynagrodzi wszelkie bolączki.Patrząc na przykład Madziary gdzie tyle sie starala i w koncu sie udalo.A tak niedawno jeszcze byla frustracja a tu teraz chwali sie zdj swojego maluszka.Dzieki takim historia człowiek ma nadzieje ze kiedys się uda;)
madziara0080 lubi tę wiadomość
-
Borsuk castagnus to tylko ziolka nic poza tym.Jak dla mnie dobry,może nie pomógł mi zaciążyć ale przynajmniej nie ma wycieku z piersi i tak nie bola po ovulce.Sa różne opinie na temat castagnusa jedne twierdza ze super inne ze pomógł zajść a inne ze rozregulowal cykle co kobitka to inna opinia.Jak kobieta nie ma problemu z prolaktyna,cyklami czy napięciem przed @ to lepiej nie stosowac bo rzeczywiście można sobie namieszać w cyklu.
borsuk lubi tę wiadomość
-
anusiak5 wrote:Borsuk mimo wszystko jaki miałas wynik bety?jesli mozna spytac
Nadzieja mi endo powiedzial że moge brac euthyrox godzine półtorej po posiłku i będzie wtedy tez tak jakby na czco
Ukija wszystkiego najlepszego -
Nadzieja to troche zostalo Ci do tej wizyty.Przynajmniej dziecko zobaczyłaś i jestes spokojniejsza.Za niedługo będziesz czula ruchy a pozniej będziesz znala plec i dzidzi nie bedzie ktosiem tylko dziewczynka bsdz chłopcem.A chcialabys by byla dziewuszka czy synuś???imiona wybrane???
-
borsuk wrote:0.100 No ale czegokolwiek innego się mogłam spodziewać
-
Aurellka dziękuję jaka jesteś chudzinka cudowne Maleństwo!
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
A w ogóle Dziewczyny dziś miałam świetny dzień najpierw byliśmy u Teści, później u moich Rodziców i bliskich, później spacerek nad stwikiem, a na koniec pizza ze znajomymi a zaraz trzeba iść spać aby nie myśleć że kolejny rok już do przodu a do wtorku 3 dni i czuję coraz większy stres boje się okropnie, chociaż...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 00:00
Aurellka, beatum, Magduullina, Helmi lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Kochana ja nie zazdroszczę że Ty w pracy kiedy na l4 idziesz? No ekscytacja sięga zeniutu ale strach jest chyba większy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka juz miałam dzisiaj nie wchodzić, a tu taki cudowny czlowieczek Brzusio piękny
Ukija wspaniały dzień, to jedynie przedbiegi przed cudownymi ciazowymi 9mc
Ja też sie denerwuję przed 7.
Kolorowych snów i wymarzonych tempek z rana. BuziakiAurellka lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum