Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak pięknie spędzony weekend. Ja w pracy, na relaks czas jutro ależ jestem wypruta...a mój pierwszy objaw to chodziłam cały czas głodna...to niesamowite...Maleństwo domagalo się jedzonka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 22:27
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurellka jak Mamusia taka chudziutka to nie miało skąd pobierać jedzonka czas zacząć jeść co kilka godzin systematyczne posiłki
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
przepraszam ale musze...
NISZ KURWA SZLAK MNIE TRAFI!!!!!!!!
babcia do mnie mowi
nie trzymaj telefonu w kieszeni o ci wyleci i sie zepsoje...
ahhhh nie wyleci....
i co kurwa? nie wylecial.... wzielam do rei i prosto na krawezni... pajeczyna jak nie wiem co sie zrobila i nic nie dziala! KURWA MAC!!! We wtorek pojade po nowy... a puki co nie bede sie udzielac bo nie lubie na lapku... i litery sie gubia bo mam klawiature niemiecka... urcze, najbardzij pechowy dzie... wlasnie poklocilam sie z moim i na koniec ten pieprzony telefon .... no szlak mnie trafi ! tyyyyyyle zdjec i wiadomosci.... ahhhh.... mam dosc na dzis , dobranoc.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:Makowa ja podobnie spedziłam ten weekend pełen relaksik no ja Ci powiem że była taka jedna rzecz przez którą tak myślę ale zobaczymy
Rosax domyślam się co czujesz. Mi też ostatnio telefon na kafelki spadł. Ekran nie pękł, ale stracił sieć. Myslałam, że antena się popsuła. Płakać mie się chciało ze złości. Wyłączyłam go, a pi jakiejś godzinie włączyła znowu. Na szczęście się naprawił. Ale ile złości i nerwów było to moje. Niestety Twój już się nie naprawi sam... -
Hej Bajka. Słuchaj moim zdaniem nie będzie źle. Skoro studiujesz i nie pracujesz zarejestruj się w pup to po urodzeniu przez rok co miesiąc dostaniesz 1000zl tzw kosiniakowe.wpadnie wam też zapewne 500+... a reszta się ułoży. Ją jestem woezaca nie praktykująca i kiedyś jak jeszcze chodziłam o kościoła ksiądz przy spowiedzi mi powiedział że jeśli Bóg da dziecko da też i na dziecko. A rodzice sama zobaczysz zwatiuja jak się.male urodzin i nie będą zalowac kasy :*
beatum lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
Temp mi spada chyba jednak się myliłam ;("Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Beatum już mam załamkę byłam pewna że ona już tam jest ale teraz mam zupełnie inne odczucia"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Jeżeli @ przyjdzie to robimy sobie przerwe..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziewczyny jestem na jeden dzien przed @ ale żeby było 14 dni to tak naprawdę 9 bo owu w 17dc... nie z porannego moczu... nie wiem czy zobaczycie ale ejst baldziuchna ale jest... mam nadzieje że to to
http://www.fotosik.pl/zdjecie/e225ddb67ffcc5abWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 08:05
Bajka111 lubi tę wiadomość
MATKA 2:0
Ola 17.02.2011
Martynka 02.02.2017 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Rosax no jest to wkurzające ale to tylko telefon....
Bajka no kurcze moje zdanie jest podzielone w tym temacie dziecko owszem zgadza się te 1000 i 500+ dziewczyny dobrze mówią no ale przepraszam dziecka miłością kochana nie nakarmisz.... Wybacz mi za te słowa również mam 21 lat ale gdy zaszłam w 1 ciąże M pracował ja się Narazie uczę skończyłam zawód Teraz zaoczne liceum to jest Wasza decyzja ale zastanów się bo poradzić sobie poradzicie napewno ale czy aż tak się wam spieszy ja wiem co czujesz tez byłam zawsze bardziej dojzala jak na swój wiek czasem trzeba się spełnić by nie zwariować.... Ale powiem Ci ze będę Ci kibicować.
Ukija taki spadek to jeszcze nie oznacza nic nie zamartwiaj sie tu zrób test zamiast się nastawiac bo z ta temperatura różnie bywa. -
Przykro mi ale przylazła jak w zgearku zgodnie nawet z godziną. A byłam pewna że to ten cykl. Kłócie jajników i uczucie... no cóż... mam nauczkę że lepiej się nie nakręcać ani nie wczuwać bo jednak bardzo boli. Pięć cykli za nami. Muszę nieco ochłonąć i wypłakać. Niestety nieco odłączę się od forum bo za bardzo zaczęłam to przeżywać. Wybaczcie dziewczyny... życzę powodzenia i fasolkowania :*
s1985 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
bajka popieram slowa agatki i slowa ksiedza !
no ukija ! pisalam ci ostatnio ze musza byc spadki i wzloty w dwoch fazach.. pierwsza jest tylko na dole ? nie! ma tez doliny i gory! uspokuj sie. rob dzis lub poczekajmy do jutra. wierze ze jest tam juz ktosiek !
agatka!!!!!!!!!!!!!! ja widze !!!1 i to nie cien a nawet wyrazna!!!!
magdulina ja wiem ze to tylko telefon ale ja wszystko w tym telefonie mam. WSZYSTKO. kazde zdjecie , dokumenty... ahhh ostatnio usuwalam starego fejsa i wszystkie zdjecia od urodzin syna wlasnie byly w tym telefonie.. mialam wywolac... nie wywolalam... zapomialam.... a teraz nie mam zdjec . i o te zdjecia najbardziej mi chodzi .. w czwartek moze w polsce mi naprawia bo gwarancja sie po roku skonczyla.. moze...
spalilam sie jak rak.
poklucialam sie z moim
zepsulam telefon
zapomialam sie zatankowac i stalam z dzieckiem na goracej drodze czekajac na karnister z benzyna
kurde wczoraj mialam piatek 13... ;/
poklocilam sie z moim bo mi oznajmil ze chyba za pozno wyciagnal i moglo cos doleciec kurcze mielismy czekac, no.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 08:34
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp