X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pięknie spędzony weekend. Ja w pracy, na relaks czas jutro :) ależ jestem wypruta...a mój pierwszy objaw to chodziłam cały czas głodna...to niesamowite...Maleństwo domagalo się jedzonka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 22:27

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka jak Mamusia taka chudziutka to nie miało skąd pobierać jedzonka :P czas zacząć jeść co kilka godzin systematyczne posiłki :)

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam ale musze...
    NISZ KURWA SZLAK MNIE TRAFI!!!!!!!!
    babcia do mnie mowi
    nie trzymaj telefonu w kieszeni o ci wyleci i sie zepsoje...
    ahhhh nie wyleci....
    i co kurwa? nie wylecial.... wzielam do rei i prosto na krawezni... pajeczyna jak nie wiem co sie zrobila i nic nie dziala! KURWA MAC!!! We wtorek pojade po nowy... a puki co nie bede sie udzielac bo nie lubie na lapku... i litery sie gubia bo mam klawiature niemiecka... urcze, najbardzij pechowy dzie... wlasnie poklocilam sie z moim i na koniec ten pieprzony telefon .... no szlak mnie trafi ! tyyyyyyle zdjec i wiadomosci.... ahhhh.... mam dosc na dzis , dobranoc.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Makowa ja podobnie spedziłam ten weekend :D pełen relaksik :D no ja Ci powiem że była taka jedna rzecz przez którą tak myślę :P ale zobaczymy :)
    To jak się pokażą II kreseczki ma teście to zdradzisz nam co to było.
    Rosax domyślam się co czujesz. Mi też ostatnio telefon na kafelki spadł. Ekran nie pękł, ale stracił sieć. Myslałam, że antena się popsuła. Płakać mie się chciało ze złości. Wyłączyłam go, a pi jakiejś godzinie włączyła znowu. Na szczęście się naprawił. Ale ile złości i nerwów było to moje. Niestety Twój już się nie naprawi sam...

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja własNie wracam od znajomych i co ona w ciąży 10 tydzień......aaaaaaaaaaaa!

• Bajka111 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2021, 11:35

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Bajka. Słuchaj moim zdaniem nie będzie źle. Skoro studiujesz i nie pracujesz zarejestruj się w pup to po urodzeniu przez rok co miesiąc dostaniesz 1000zl tzw kosiniakowe.wpadnie wam też zapewne 500+... a reszta się ułoży. Ją jestem woezaca nie praktykująca i kiedyś jak jeszcze chodziłam o kościoła ksiądz przy spowiedzi mi powiedział że jeśli Bóg da dziecko da też i na dziecko. A rodzice sama zobaczysz zwatiuja jak się.male urodzin i nie będą zalowac kasy :*

beatum lubi tę wiadomość

MATKA 2:0 <3
    Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temp mi spada :( chyba jednak się myliłam ;(

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• beatum Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka Agatka ma w zupelności rację, nie patrz na to. Ksiądz u nas w kościele mówi tak. Dziecko nie potrzebuje pieniędzy, tylko miłości, jak ona będzie, to i reszta się pojawi :)

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija ciii. Jeszcze nie spada. Oglądałas ciążowe wykresy, wiec widziałaś, że o takie rzeczy są. Czekamy do jutra i zobaczymy, mimo wszystko miłego dnia :*

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatum już mam załamkę :( byłam pewna że ona już tam jest :( ale teraz mam zupełnie inne odczucia :(

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli @ przyjdzie to robimy sobie przerwe...

• Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija zrób zaraz test i mają być II kreski bo masz zapoczątkowac nowy rzut fasolek i ja mam być w tym rzucie :*

Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem na jeden dzien przed @ ale żeby było 14 dni to tak naprawdę 9 bo owu w 17dc... nie z porannego moczu... nie wiem czy zobaczycie ale ejst baldziuchna ale jest... mam nadzieje że to to :)
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/e225ddb67ffcc5ab

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 08:05

Bajka111 lubi tę wiadomość

Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ustawiłam aby dla dorosłych więc naciśnijcie ok :)

Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Rosax no jest to wkurzające ale to tylko telefon....
    Bajka no kurcze moje zdanie jest podzielone w tym temacie dziecko owszem zgadza się te 1000 i 500+ dziewczyny dobrze mówią no ale przepraszam dziecka miłością kochana nie nakarmisz.... Wybacz mi za te słowa również mam 21 lat ale gdy zaszłam w 1 ciąże M pracował ja się Narazie uczę skończyłam zawód Teraz zaoczne liceum to jest Wasza decyzja ale zastanów się bo poradzić sobie poradzicie napewno ale czy aż tak się wam spieszy ja wiem co czujesz tez byłam zawsze bardziej dojzala jak na swój wiek czasem trzeba się spełnić by nie zwariować.... Ale powiem Ci ze będę Ci kibicować.
    Ukija taki spadek to jeszcze nie oznacza nic nie zamartwiaj sie tu zrób test zamiast się nastawiac bo z ta temperatura różnie bywa.

• Ukija Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi ale przylazła jak w zgearku zgodnie nawet z godziną. A byłam pewna że to ten cykl. Kłócie jajników i uczucie... no cóż... mam nauczkę że lepiej się nie nakręcać ani nie wczuwać bo jednak bardzo boli. Pięć cykli za nami. Muszę nieco ochłonąć i wypłakać. Niestety nieco odłączę się od forum bo za bardzo zaczęłam to przeżywać. Wybaczcie dziewczyny... życzę powodzenia i fasolkowania :* <3

s1985 lubi tę wiadomość

• Agatka_46 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija ściskam. Jestem z tobą.

Ola 17.02.2011
    Martynka 02.02.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija nie załamuj się nam czasem uda się!!! Wiem ze dla Ciebie 5 cykli to wieczność ale to nie jest dużo nie trać nadziei i pozytywnego myślenia! :* trzymaj się mocno!!!!

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bajka popieram slowa agatki i slowa ksiedza !

no ukija ! pisalam ci ostatnio ze musza byc spadki i wzloty w dwoch fazach.. pierwsza jest tylko na dole ? nie! ma tez doliny i gory! uspokuj sie. rob dzis lub poczekajmy do jutra. wierze ze jest tam juz ktosiek !

agatka!!!!!!!!!!!!!! ja widze !!!1 i to nie cien a nawet wyrazna!!!!

magdulina ja wiem ze to tylko telefon ale ja wszystko w tym telefonie mam. WSZYSTKO. kazde zdjecie , dokumenty... ahhh ostatnio usuwalam starego fejsa i wszystkie zdjecia od urodzin syna wlasnie byly w tym telefonie.. mialam wywolac... nie wywolalam... zapomialam.... a teraz nie mam zdjec . i o te zdjecia najbardziej mi chodzi .. w czwartek moze w polsce mi naprawia bo gwarancja sie po roku skonczyla.. moze...

spalilam sie jak rak.
    poklucialam sie z moim
    zepsulam telefon
    zapomialam sie zatankowac i stalam z dzieckiem na goracej drodze czekajac na karnister z benzyna
    kurde wczoraj mialam piatek 13... ;/

poklocilam sie z moim bo mi oznajmil ze chyba za pozno wyciagnal i moglo cos doleciec :/ kurcze mielismy czekac, no.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2016, 08:34

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
‹‹ 667 668 669 670 671 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ