Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka309 wrote:Co do waszych wypowiedzi...
Jest mi tak ciężko ze nawet nie mam ochoty..
No właśnie na nic nie mam chęci. Wszystko mnie dobija. Babeczki stworzyć coś po rozwodzie na dosatek z rozwodnikiem jest cholernie ciężko.
Całe życie jest skopane.
Człowiek na wszystko dmucha chucha a i tak nie ma pewności co z tego wyjdzie. Czy wogole coś wyjdzie.
Jeśli ktoś niejest po rozwodzie to nie ma pojęcia o tym co człowiek przechodzi w trakcie dalszego życia. Nie zrozumcie mnie źle. Ale co innego zakończyć związek a co innego się rozwiesc w dodatku mając dziecko.
Anka309, ja jestem po rozwodzie (poczatek 2008). Wiem o czym mowisz, ale wiem tez, ze musi minac czas i trzeba swoje pogrzebac. I powiem Ci jedno - ja tak skutecznie pogrzebalam ze w ogole nie dociera do mnie, ze kiedys tam dawno temu mialam przez chwile jakiegos innego meza! W ogole mam taki total reset, ze ten okres dla mnie nie istnieje. Jednak ja nie mialam dzieci i moze dlatego bylo mi latwiej. Dla mnie tamtego czasu po prostu nie ma w mojej biografii, wymazane. Mam nawet do dzis kolezanki wspolne z eksem i w ogole mnie to nie rusza - w sensie nie kojarze ich z nim i tamtym czasem bo tego NIE BYLO a one sa moje (choc wiem, ze widuja sie z eksem i mam to gdzies bo dla mnie to obcy jak kazdy inny) Taka opcje przyjelam i zanim poznalam mojego Meze obecnego czulam sie jak panna na wydaniu doslownie! Nosek w gore Mozna! Jestem na to chodzacym przykladem i sciskam Cie mocno. Zrob mocny reset, taki na maksa i bez litosci!Magduullina lubi tę wiadomość
-
marciaa wrote:ja nie mam zwierząt niestety...
tzn. pies moich rodziców jest też moim bo jeszcze będąc w liceum go przygarnęliśmy - jest cudowny psiak
https://zapodaj.net/852fec72b2c8b.jpg.html
https://zapodaj.net/ee599c8b0e1b2.jpg.html
Cudowny leniuszek wygodnicki Co za poza!Magduullina lubi tę wiadomość
-
Wczoraj zrobilam pierwsze weki na zime! Masakra, że juz o zimie mysle! Nie znosze zimy. No ale jest - cukinia z marchewka i cebulka oraz jeden sloik malin A to dopiero poczatek. Najlepsze ze z poprzedniego sezonu tyle zrobilismy, ze do dzis nie zjedzone Buziaki Laseczki. Pogoda masakra dzis-fuj!
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Magduullina wrote:oj beatum wiesz gdyby ktoś powiedział mi 5 lat temu ze bede miala takie życie maz 2 dzieci dom na wsi pies wysmialabym go to zawsze bylu marzenia i jak widać spełniły się tylko żeby bylo wszystko dobrze a będzie wspaniale ps mam momenty w których najchętniej wyszlabym trzaskajac drzwiami no ale chyba każdy je ma ... a m coraz bardziej mnie wkurza swoim narzekaniem naprawdę można dostać bialej gorączki a później gdy przychodzi i się tuli zaciskam pięść normalnie. .. he he ale mnie nie można się denerwować (do czasu)
Dokladnie to samo czuje. No moze z ta zmiana, ze mam jedno dziecko
-
nick nieaktualnymadziu trzymam kciuki za wizytę dsj koniecznie znać co z dzieckiem:)
ukija kochana czekam na piekna betę :-*
zfolwarku no tak kochana życie jest piękne czasem sa wzloty i niestety upadki ale jesteśmy przez to silniejsze każde nowe doświadczenia sprawiają, ze mamy coraz więcej siły! a życie trzeba przeżyć jak najpiekniejzFolwarku, beatum, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim.He ja dziś sprzątam na raty .. uuu smerfetka_k tak Ci współczuje. Trzymaj się tam i zdrówka :*
Madziu o tych wynikach z krwi co piszą dziewczyny to wady genetyczne u dziecka. Można je zrobić ale oczywiście za swoje pieniążki bo to dopiero jest darmowe po 35 roku życia. Ja tych badań nie robiłam bo nie chce się stresować. kochana jeżeli chcesz możesz zrobić takie badania ale one nie należą do tanich badań i ponad tydzień się czeka na wynik (tydzień stresu).Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysmerfetka kochana wracaj do zdrowia szybko! ....
my z synem byliśmy w mieście musilam cos załatwić no i oczywiście wstapilam do bieliznianego zakupilam top na próbę i stanik powiem wam ze chyba się przezuce na topy fajnie wygodne i beda fajne przy karmieniu. na ciuchach wpadlam w maleńkie rzeczy tez parę wybralam i co najważniejsze itrafilam na siebie super dżinsy ... chyba się przezuce na smiecioki bo kurde nie raz fajne rzeczy są ... po 1zl ubranka dla niemowląt a co takie malutkie dziecko zniszczy a rośnie w mgnieniu oka -
Dorotka, mi lekarz mówił, że zrobi badania przyziernosci karkowej i coś jeszcze ale to się robi na podstawie chyba pomiarów i na podstawie tego można stwierdzić czy dziecko rozwija się prawidłowo. A o krwi nic mi nie mówił..
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Dorotka, mi lekarz mówił, że zrobi badania przyziernosci karkowej i coś jeszcze ale to się robi na podstawie chyba pomiarów i na podstawie tego można stwierdzić czy dziecko rozwija się prawidłowo. A o krwi nic mi nie mówił..
-
Madziara może juz płeć poznasz? Ale co najważniejsze zobaczysz swoje Szczęście A mąż z Tobą wchodzi do gabinetu?
Ukija wyniki odebrane? Oj niech te nerwy się już skończą :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 15:34
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny