Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja mam jednego psiaka na spolke z siostra haha moj maly robi z nim co chce a ta nawet nie warknie. Warczy i sczeka na mnie jak krzykne na Juliana tylko
beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dziękuję dziewczyny, to prawda mam cudownego psa i wiele się dzięki niemu zmieniło u mnie. Jest mądra i kochana, ale również charakter na
rosax3 wrote:Ale fajny piesiooo! I jaki spragniony haha
Jak to dzielicie się z siostra? Jedna karmi, druga wyprowadza?
zFolwarku nasza tez się zachowuje jak kot, ociera się między nogami, aż się wszyscy śmieją Dzieci ze zwierzętami lepiej się chowają, stara to prawda jak świat
Magdullina taka mieszana sfore tworzycie,czyli się da
Dokładnie, gdzie dziewczyny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 21:37
Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
ja nie mam zwierząt niestety...
tzn. pies moich rodziców jest też moim bo jeszcze będąc w liceum go przygarnęliśmy - jest cudowny psiak
https://zapodaj.net/852fec72b2c8b.jpg.html
https://zapodaj.net/ee599c8b0e1b2.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 21:39
Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
beatum wrote:Dziękuję dziewczyny, to prawda mam cudownego psa i wiele się dzięki niemu zmieniło u mnie. Jest mądra i kochana, ale również charakter na
Gorzej jak na ląd schodzimy, pędzi w krzaki, bo inaczej rozkraczy się gdzie jej wygodnie
Jak to dzielicie się z siostra? Jedna karmi, druga wyprowadza?
zFolwarku nasza tez się zachowuje jak kot, ociera się między nogami, aż się wszyscy śmieją Dzieci ze zwierzętami lepiej się chowają, stara to prawda jak świat
Magdullina taka mieszana sfore tworzycie,czyli się da
Dokładnie, gdzie dziewczyny?
Nie, nie haha.
Dostalysmy ja obie jak tu do rodzicow przyjechalismy. Ale ze ja sie wyprowadgilam to zabieram ja do siebie co jakis czas a ona tak samo. Wiec pies zostal u mamy.
Ale ja z synem jestem na co dzien u rodzicow wiec psa mam obok ciagle. Ostatnio w domu bywam tylko w weekendy albo jak kwiaty jade podlac no i tak jak dzis szukac karty. Babcia zostaje mi z synkiem a z mama jezdze do pracy to wygodniej byc tu niz wstawac wczesniej i jechac . a i tak meza caly tydz nie ma. A jak w ciagu tyg przyjezdza to wlasnie do moich rodzicow.
Moja mama sie ze mnie smieje bo mieszkam tak czy siak u nich to bym mogla zrezygnowac z wynajem i nie oplacac mieszkania a kase odkladac na kredyt by zainwestowac w swoje. Ale mi chociaz te weekendy sam na sam sie podobaja. Swoje to swoje jednak te 4 sciany. Jak mam za duzo rodzicow to w auto i do domku a tak to bym byla zmuszona tu siedziec. Pomalutku i tak sie dorobimy swojego domku. Na wszystko przyjdzie czas.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
marciaa wrote:ja nie mam zwierząt niestety...
tzn. pies moich rodziców jest też moim bo jeszcze będąc w liceum go przygarnęliśmy - jest cudowny psiak
https://zapodaj.net/852fec72b2c8b.jpg.html
https://zapodaj.net/ee599c8b0e1b2.jpg.htmlMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
rosax3 wrote:Jak sie fajnie polozyl slodziutki!
haha ona tak zawsze, jak taki bobas dosłownie..
ale i pieszczoch jak dziecko...
przychodzi żeby się przytulić bo potrzebuje czułości.
albo jak się przytulam z mężem, albo moi rodzice ze sobą to przychodzi zazdrosna ; pMagduullina lubi tę wiadomość
-
A tu nasza Kira
Juz ja kiedys pokazywalam :p
Kochana malusienka psinka!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a707d11dc2a.jpgMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
marciaa wrote:haha ona tak zawsze, jak taki bobas dosłownie..
ale i pieszczoch jak dziecko...
przychodzi żeby się przytulić bo potrzebuje czułości.
albo jak się przytulam z mężem, albo moi rodzice ze sobą to przychodzi zazdrosna ; pMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Jestem jestem ja mam Dziewczyny w domu kota który zachowuje się jak pies. Je nawet chipsy i jabłka razem ze mnà. Przynosi taką kulkę pończoszankę żebym jej rzucała. Wychodzi do drzwi na przywitanie jak wracamy
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Jestem jestem ja mam Dziewczyny w domu kota który zachowuje się jak pies. Je nawet chipsy i jabłka razem ze mnà. Przynosi taką kulkę pończoszankę żebym jej rzucała. Wychodzi do drzwi na przywitanie jak wracamy
haha może to jakaś krzyżówka genetycznaMagduullina lubi tę wiadomość