X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe normalnie zaglądam i buziak mi się cieszy rosax ty to jesteś, chocby jak i co zawsze poprawisz humor :) ja również szybko zalozylam rodzine teeaz tez rodzina jest zdziwiona zawsze spokojba Madzia kasz by to miala dzievi i jeszcze sama sobie radzila najgorsze jest to ze niekiedy widac zazdrość ale mi to nie przeszkadza a cieszy tylko dlatego ze zawsze bylam ta ostatnia a teraz żyję poprostu swoim życiem.teraz jak mnie tylko potrzebuja telefon a ja nie mam czasu poprostu bo jak można poświęcić czas komuś kto nawet chwili nie poświęcal tobie... a dzuewczyny po 30 sa zajebiste weźcie nie gadaj cie glupoot ze stare co będziecie mowic po 60??? cza gwoździe szlifnac? :) kobiece piekne sexowne a wiekiem nie ma co się sugerować każdy wiek jest dobry na dziecko :) uda się kazdej z was jakby mogło być inaczej czy za miesiąc czy za 3 uda się bo my się nie poddajemy! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 07:17

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija jak tam Twoje samopoczucie?
    ogólnie dziewczyny jak początek dnia u mnie zaczęło padać .... szczerze mówiąc cieszy mnie to bo wczoraszy upal i ten zaduch mnie meczyl jak nie wiem

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    U mnie też już pada. W pracy duchota. Mam zawroty i ból głowy :-( Samopoczucie beznadziejnie

1usaio4p21hbw2ds.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina powiem Ci szczerze że najlepiej w życiu jest działać patrząc tylko na siebie. Nie słuchać innych bo nikt życia za Ciebie nie przeżyje. Niestety często tak jest że kiedy ktoś potrzebuje pomocy to leci do Ciebie a jak Ty potrzebujesz to jest zajety, nie ma go. Do tego to już się przyzwyczaiłam :/
    A samopoczucie nawet ok. Zastanawiam się jaka jutro będzie beta. To będzie bardzo ciężki dzień w pracy. Zero skupienia a mam strasznie dużo do zrobienia :/ u mnie nie pada. Burza przeszła wczoraj chwile popadało i tyle było z orzeźwienia :/

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    hehe normalnie zaglądam i buziak mi się cieszy rosax ty to jesteś, chocby jak i co zawsze poprawisz humor :) ja również szybko zalozylam rodzine teeaz tez rodzina jest zdziwiona zawsze spokojba Madzia kasz by to miala dzievi i jeszcze sama sobie radzila najgorsze jest to ze niekiedy widac zazdrość ale mi to nie przeszkadza a cieszy tylko dlatego ze zawsze bylam ta ostatnia a teraz żyję poprostu swoim życiem.teraz jak mnie tylko potrzebuja telefon a ja nie mam czasu poprostu bo jak można poświęcić czas komuś kto nawet chwili nie poświęcal tobie... a dzuewczyny po 30 sa zajebiste weźcie nie gadaj cie glupoot ze stare co będziecie mowic po 60??? cza gwoździe szlifnac? :) kobiece piekne sexowne a wiekiem nie ma co się sugerować każdy wiek jest dobry na dziecko :) uda się kazdej z was jakby mogło być inaczej czy za miesiąc czy za 3 uda się bo my się nie poddajemy! :)
    Ja bylam z tych co ani papieroska ani rodziny szybko. Taka spokojna bylam kazdy podejrzewal ze siostra szybciej sie wykluje bo ja to taki kot domownik. Jak juz sie stalo i pokazalam ze jestem dorosla na swoj sposob to nie wierzyli ze mi sie uda. Ale do dzis sa zdziwieni ze jednak dalam rade . Z mezem bralam slub we wrtesniu. Ludzie gadali ah do swiat razem nie bedziecie a tu nam 4 lata mijaja po malu ;)

Po 60 to ja mam zamiar byc zdrowa miec kupe wnukow i skakac na bungy haha ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    ukija jak tam Twoje samopoczucie?
    ogólnie dziewczyny jak początek dnia u mnie zaczęło padać .... szczerze mówiąc cieszy mnie to bo wczoraszy upal i ten zaduch mnie meczyl jak nie wiem
    Za mna juz ponad 3 godziny pracy ;D pogoda w miare.. Upal jest ale chmurki deszczowe widac.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka309 wrote:
    Dzień dobry.
    U mnie też już pada. W pracy duchota. Mam zawroty i ból głowy :-( Samopoczucie beznadziejnie
    Poranna godzina a ona tu ze smutnymi buzkami wyjezdza.. Aniu! Dzien sie zaczal i obojetnie jaki bedzie ciesz sie ze zyjesz! Plodna jestes dziecko masz wiec i drugie bedzie! Buziak do gory!
    A jak corka? Nadal u taty? Podoba sie jej? A jak ty? Jeszcze tesknisz?

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

Aniu - głowa do góry :) U mnie też kiepska pogoda, ale szczerze, to wolę trochę deszczu niż te upały, które mnie wykańczają i pocę się jak św.... Nie cierpię tego :( :( no chyba, że jestem wtedy na urlopie i moczę dupsko cały dzień w morzu albo basenie to ok :) :)

No właśnie Aniu, jak córcia?

Ukija - skoro masz zachcianki to uwierz, że dzidzia się wprowadza, na bank !! :)

rosax3, Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu będzie dobrze ty się nie smuc cieszmy się każda chwila :) nic się nie martw prędzej czy później dzidziuś będzie!
    ukija beta na pewno będzie o 200% przyrostu kochana zobacysz!
    rosax no tak jest tak z rodziną to na zdjęciu i najlepiej na krawędzi żeby się mozna bylo obciac he:)

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka właśnie! Bez smutkowania tutaj! Uśmiech na twarz, cycki w przód i ciesz się tym co masz i daż do kolejnych celów :)

Madzia no wiem ale znowu cały internet przewertowałam i sama już nie wiem :( chyba umówię się do jakiegoś lekarza i zapytam co o tym sądzi. Boje się jak cholera :(

Maguullina, jak taki przyrost będzie to będę skakała pod niebo ;)

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka309 wrote:
    A ja jestem już za stara bo 31 lada dzień o temu nie mogę zaskoczyć

Anka! Wez, bo ja wezme patelnie i w łeb od razu :) Ja zaszłam w pierwszą ciąże w wieku dokładnie 35 lat i 8 miesięcy! Nigdy wcześniej nie byłam w ciąży dodam i nigdy wcześniej nie starałam się o dziecko ani nic. Urodziłam zdrowe i prężne dziecko siłami natury, które wykarmiłam piersią swą osobistą ;) Co Ty mi to o starości wyjeżdżasz, hę?! Po 30-stce jest 100 razy lepiej niż przed. W życiu bym nie chciała wrócić do 20stki. Daj spokój. A w ciążę zajdziesz NA PEWNO. Jak ja zaszłam to Ty też :) Spoko wodza :) Poza tym, do jasnej ciasnej, w parze jesteś ze mną czy nie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 10:41

Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija będzie dobrze:)
    zfolwarku popieram :)
    :) hihi uwielbiam was ;)

zFolwarku, madziara0080 lubią tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija,
    a ogóreczki kiszone z nutellą może panienka zje chętnie i popije cieplutkim mleczkiem? ;)
    Czekam na tę bętę jutro choć właściwie nie, nie czekam bo i tak wiem, że będzie wyższa :)

borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mam niby @ na sob/niedz (zależy od kalendarza bo ten w kom twierdzi, że w sob a ofw niedz) i w ogóle mnie to nie rusza! W ogóle nie myśle czy wyszło czy nie. Osiągnęłam zen chyba :) Mam total total luz i wyczesane na to :)

Magduullina, beatum lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z Folwarku ja też czekam i to czekanie jest najgorsze. Zastanawiałam się czy w piątek jeszcze nie zrobić w razie czego tylko mam na obu rękach tylko jedną żyłę widoczną i nie wiem czy w viagi jednego tygodnia pobiorą mi z niej 3 razy krew. O tym już Mążu nie musi wiedzieć :P zobaczymy stres ogromny już dziś a co dopiero jutro :/ doooobrze że wyluzowałaś. Nie ma co się spinać :)

Magduullina musisz nadal na mnie kichać mocno :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 11:07

zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija, hihi nie zdziwie sie jak do porodu będziesz betę sprawdzać ;) Bedzie gitesik :D

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Z Folwarku ja też czekam i to czekanie jest najgorsze. Zastanawiałam się czy w piątek jeszcze nie zrobić w razie czego tylko mam na obu rękach tylko jedną żyłę widoczną i nie wiem czy w viagi jednego tygodnia pobiorą mi z niej 3 razy krew. O tym już Mążu nie musi wiedzieć :P zobaczymy stres ogromny już dziś a co dopiero jutro :/ doooobrze że wyluzowałaś. Nie ma co się spinać :)

Magduullina musisz nadal na mnie kichać mocno :)
    Ja kilka razy dziennie z jednej mialam wiec ci pobiora.
    Ty sie ta beta nie martw bo ona o niczym nie przesadza! Malo takich co beta ledwo ledwo a klopsy sie urodtily ponad 5 kg

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he ukija pewnie ze chucham i dmucham zfolwarku to złoża nie przylezie mowie ci to na ciebie tez nachuchalam! obchucham wszystkie a co !!!!!!! :) ukija to nie kichanie bo musialabym na tel wycieraczki założyć ha ha :) weeeeee będzie dobrze ja ci mówie ale znam ten strach! !!!!:-*

borsuk, zFolwarku lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pije red bula a mama do mnie z tekstem
    Dlaczego ty pijesz to swinstwo po ovulacji? Przeciez moze tam byc moja wnusia! po czym dodala. A pij! Teraz jej nie zaszkodzi a jajeczko powera dostanie i szybko wleci gdzie ma. Bo ostatnio cis leniwa byla :D

borsuk, madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze 3 godziny pracy przed nami.. Ja chce do domu juz..

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
‹‹ 754 755 756 757 758 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ