Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhehe normalnie zaglądam i buziak mi się cieszy rosax ty to jesteś, chocby jak i co zawsze poprawisz humor ja również szybko zalozylam rodzine teeaz tez rodzina jest zdziwiona zawsze spokojba Madzia kasz by to miala dzievi i jeszcze sama sobie radzila najgorsze jest to ze niekiedy widac zazdrość ale mi to nie przeszkadza a cieszy tylko dlatego ze zawsze bylam ta ostatnia a teraz żyję poprostu swoim życiem.teraz jak mnie tylko potrzebuja telefon a ja nie mam czasu poprostu bo jak można poświęcić czas komuś kto nawet chwili nie poświęcal tobie... a dzuewczyny po 30 sa zajebiste weźcie nie gadaj cie glupoot ze stare co będziecie mowic po 60??? cza gwoździe szlifnac? kobiece piekne sexowne a wiekiem nie ma co się sugerować każdy wiek jest dobry na dziecko uda się kazdej z was jakby mogło być inaczej czy za miesiąc czy za 3 uda się bo my się nie poddajemy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 07:17
Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina powiem Ci szczerze że najlepiej w życiu jest działać patrząc tylko na siebie. Nie słuchać innych bo nikt życia za Ciebie nie przeżyje. Niestety często tak jest że kiedy ktoś potrzebuje pomocy to leci do Ciebie a jak Ty potrzebujesz to jest zajety, nie ma go. Do tego to już się przyzwyczaiłam
A samopoczucie nawet ok. Zastanawiam się jaka jutro będzie beta. To będzie bardzo ciężki dzień w pracy. Zero skupienia a mam strasznie dużo do zrobienia u mnie nie pada. Burza przeszła wczoraj chwile popadało i tyle było z orzeźwieniaMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Magduullina wrote:hehe normalnie zaglądam i buziak mi się cieszy rosax ty to jesteś, chocby jak i co zawsze poprawisz humor ja również szybko zalozylam rodzine teeaz tez rodzina jest zdziwiona zawsze spokojba Madzia kasz by to miala dzievi i jeszcze sama sobie radzila najgorsze jest to ze niekiedy widac zazdrość ale mi to nie przeszkadza a cieszy tylko dlatego ze zawsze bylam ta ostatnia a teraz żyję poprostu swoim życiem.teraz jak mnie tylko potrzebuja telefon a ja nie mam czasu poprostu bo jak można poświęcić czas komuś kto nawet chwili nie poświęcal tobie... a dzuewczyny po 30 sa zajebiste weźcie nie gadaj cie glupoot ze stare co będziecie mowic po 60??? cza gwoździe szlifnac? kobiece piekne sexowne a wiekiem nie ma co się sugerować każdy wiek jest dobry na dziecko uda się kazdej z was jakby mogło być inaczej czy za miesiąc czy za 3 uda się bo my się nie poddajemy!
Po 60 to ja mam zamiar byc zdrowa miec kupe wnukow i skakac na bungy hahaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Magduullina wrote:ukija jak tam Twoje samopoczucie?
ogólnie dziewczyny jak początek dnia u mnie zaczęło padać .... szczerze mówiąc cieszy mnie to bo wczoraszy upal i ten zaduch mnie meczyl jak nie wiem
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Anka309 wrote:Dzień dobry.
U mnie też już pada. W pracy duchota. Mam zawroty i ból głowy Samopoczucie beznadziejnie
A jak corka? Nadal u taty? Podoba sie jej? A jak ty? Jeszcze tesknisz?Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Dzień Dobry
Aniu - głowa do góry U mnie też kiepska pogoda, ale szczerze, to wolę trochę deszczu niż te upały, które mnie wykańczają i pocę się jak św.... Nie cierpię tego no chyba, że jestem wtedy na urlopie i moczę dupsko cały dzień w morzu albo basenie to ok
No właśnie Aniu, jak córcia?
Ukija - skoro masz zachcianki to uwierz, że dzidzia się wprowadza, na bank !!rosax3, Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu będzie dobrze ty się nie smuc cieszmy się każda chwila nic się nie martw prędzej czy później dzidziuś będzie!
ukija beta na pewno będzie o 200% przyrostu kochana zobacysz!
rosax no tak jest tak z rodziną to na zdjęciu i najlepiej na krawędzi żeby się mozna bylo obciac he:)Ukija lubi tę wiadomość
-
Anka właśnie! Bez smutkowania tutaj! Uśmiech na twarz, cycki w przód i ciesz się tym co masz i daż do kolejnych celów
Madzia no wiem ale znowu cały internet przewertowałam i sama już nie wiem chyba umówię się do jakiegoś lekarza i zapytam co o tym sądzi. Boje się jak cholera
Maguullina, jak taki przyrost będzie to będę skakała pod nieboMagduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Anka309 wrote:A ja jestem już za stara bo 31 lada dzień o temu nie mogę zaskoczyć
Anka! Wez, bo ja wezme patelnie i w łeb od razu Ja zaszłam w pierwszą ciąże w wieku dokładnie 35 lat i 8 miesięcy! Nigdy wcześniej nie byłam w ciąży dodam i nigdy wcześniej nie starałam się o dziecko ani nic. Urodziłam zdrowe i prężne dziecko siłami natury, które wykarmiłam piersią swą osobistą Co Ty mi to o starości wyjeżdżasz, hę?! Po 30-stce jest 100 razy lepiej niż przed. W życiu bym nie chciała wrócić do 20stki. Daj spokój. A w ciążę zajdziesz NA PEWNO. Jak ja zaszłam to Ty też Spoko wodza Poza tym, do jasnej ciasnej, w parze jesteś ze mną czy nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 10:41
Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co mam niby @ na sob/niedz (zależy od kalendarza bo ten w kom twierdzi, że w sob a ofw niedz) i w ogóle mnie to nie rusza! W ogóle nie myśle czy wyszło czy nie. Osiągnęłam zen chyba Mam total total luz i wyczesane na to
Magduullina, beatum lubią tę wiadomość
-
Z Folwarku ja też czekam i to czekanie jest najgorsze. Zastanawiałam się czy w piątek jeszcze nie zrobić w razie czego tylko mam na obu rękach tylko jedną żyłę widoczną i nie wiem czy w viagi jednego tygodnia pobiorą mi z niej 3 razy krew. O tym już Mążu nie musi wiedzieć zobaczymy stres ogromny już dziś a co dopiero jutro doooobrze że wyluzowałaś. Nie ma co się spinać
Magduullina musisz nadal na mnie kichać mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 11:07
zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
Ukija wrote:Z Folwarku ja też czekam i to czekanie jest najgorsze. Zastanawiałam się czy w piątek jeszcze nie zrobić w razie czego tylko mam na obu rękach tylko jedną żyłę widoczną i nie wiem czy w viagi jednego tygodnia pobiorą mi z niej 3 razy krew. O tym już Mążu nie musi wiedzieć zobaczymy stres ogromny już dziś a co dopiero jutro doooobrze że wyluzowałaś. Nie ma co się spinać
Magduullina musisz nadal na mnie kichać mocno
Ty sie ta beta nie martw bo ona o niczym nie przesadza! Malo takich co beta ledwo ledwo a klopsy sie urodtily ponad 5 kg
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyhe he ukija pewnie ze chucham i dmucham zfolwarku to złoża nie przylezie mowie ci to na ciebie tez nachuchalam! obchucham wszystkie a co !!!!!!! ukija to nie kichanie bo musialabym na tel wycieraczki założyć ha ha weeeeee będzie dobrze ja ci mówie ale znam ten strach! !!!!:-*
borsuk, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Pije red bula a mama do mnie z tekstem
Dlaczego ty pijesz to swinstwo po ovulacji? Przeciez moze tam byc moja wnusia! po czym dodala. A pij! Teraz jej nie zaszkodzi a jajeczko powera dostanie i szybko wleci gdzie ma. Bo ostatnio cis leniwa bylaborsuk, madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp