Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka309 wrote:Ukija trzymam kciuki za ciebie i Marysie. Nie będę ci mówić nie martw się bo to ci i tak nie pomoże. Ale dziewczyny mają rację początek ciąży to i beta niziutka.
SusannaDeanj jak jutro @ cie odwiedzi to zaczniesz cykl prawie jak ja.
No jutro pierwszy dzień ciąży jak to czasem piszą dziewczynyAnka309 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny, jesteście wspaniałe. Co ma byc to będzie. Dziwaczne zachcianki nie minęły. Jabłka z lidla rozsławione w tv są pyszne
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Nadrobilam.
I mam 2 wiadomosci. Dobra i zla.
Dobra to taka ze powrocil MOJ TELEFON!!
Zla ze bede tu czesciej haha!
Rosa dostepna 24/24 haha
A no i u mnie dzis test bialuski prawie..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ded76ad5360c.jpg
Mam nadzieje ze jakos trafilismy. Mam do siebie zal ze unioslam sie duma i nie bylo w weekend. Ale misiek ma dzis przyjechac sie godzic wiec dzis moja duma ma sie schooooowac gdzies gleboko! Trzeba nozki dorobic hahaMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija u ciebie nie ma czesgos takiego jak co ma byc to bedzie tylko juz jest i bedzie zdrowe!
Nie moge znalesc wiadomosci znajomej.. Ona zaszla tak jak ja w marcu. Tez miala co 2 dni tylko cien. Ale bety nie robila bo nie chciala sie stresowac. 1 wizyte miala w 8 tyg. Wyslala piekne zdjecie i slyszala serduszko. Wiec glowa do gory! Ja ostatnio mialam wyrazne kreski i co? W szpitalu w 4+3 beta prawie 300 a ciaza byla nie tam gdyie miala.. Nie martw sie beta ani testami. Pomysl sobie juz jak urzadzisz kacik dla krolewny!Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Anka309 wrote:Obłędna jak zawsze Rosax wkoncu rozkreci się i pozaraża nas swoim optymizmem
Mam nadzieje ze mojego optymizmmu styka na dluuuugo!!!
Ktora pierwsza klapsa na dupe chce?
Zaczelabym od ukiji za to ze sobie zle mysli nasuwa ale ze wzgledu na Maryske musze ja oszczedzic jakas jeszcze ma czarne scenariusze?
Rosa powraca i bedzie pilnowac by nie bylo smutkow!
No i hellou jutro wtorek! Zona odpina rozporek.. Czy jak to bylo haha.. Zapomialam
Ps. Jestem w ciazy.. Mdli mnie dzis od ranca haha czwarty raz mam mdlosci w dni ovulacyjne bleee.. do tego dzis kluje i pali mnie macica.. I mam wrazenie ze chce sr*ć a nie moge.. Dziwne miesiaczkowe bole.. Ovulka chyba mija albo jest wlasnie albo nie wiem co. Musze zaczac cbodgic na monitoring.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 21:11
Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosa przecież Ty ostatnio wytłukłaś jajeczko tak że już się przyczepiło w dobre miejsce
A ja myślę jak by tu moim rodzicom powiedzieć jak będzie ok i kiedy bo moja Mamcia jest strasznie przeciwna (kariera zawodowa, stabilizacja i według niej za młoda jestem) haha śmiałam się że pewnie się pomylili i miało być 246 a nie zobaczymy co to wyjdzie. Marysia jest i to napewno teraz jej wola na ile tam zagościSusannaDean lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Ty musisz zatrudnić się jako testerka testow owulacyjnych i ciążowych uwielbiam Cie normalnie! Wszystkie Was uwielbiam i dupa wołowa jestem że tak długo mnie tu nie było
SusannaDean, Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyUkija wrote:Rosa przecież Ty ostatnio wytłukłaś jajeczko tak że już się przyczepiło w dobre miejsce
A ja myślę jak by tu moim rodzicom powiedzieć jak będzie ok i kiedy bo moja Mamcia jest strasznie przeciwna (kariera zawodowa, stabilizacja i według niej za młoda jestem) haha śmiałam się że pewnie się pomylili i miało być 246 a nie zobaczymy co to wyjdzie. Marysia jest i to napewno teraz jej wola na ile tam zagości
Moja znowu ma drugą młodość i pewnie nie zauważy jak zostałaby babcią, znowu moja babcia (65 lat!!) dostałaby zawału ha ha ha !Magduullina lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Ile masz lat Ukija, skoro twoja mama tak myśli ?
Moja znowu ma drugą młodość i pewnie nie zauważy jak zostałaby babcią, znowu moja babcia (65 lat!!) dostałaby zawału ha ha ha !Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Rosa przecież Ty ostatnio wytłukłaś jajeczko tak że już się przyczepiło w dobre miejsce
A ja myślę jak by tu moim rodzicom powiedzieć jak będzie ok i kiedy bo moja Mamcia jest strasznie przeciwna (kariera zawodowa, stabilizacja i według niej za młoda jestem) haha śmiałam się że pewnie się pomylili i miało być 246 a nie zobaczymy co to wyjdzie. Marysia jest i to napewno teraz jej wola na ile tam zagości
Kup torcik z napisem bedziesz babcia i zapros mamusie na kawke. Oooo tak! jajo sie przyczepilo! Tak sie wcielo ze odczepi sie z raczkami i nozkami za 9 msc hahaUkija, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ja skończyłam 26 ale jestem córusią Mamusi więc może to dlatego
rosax3, Magduullina lubią tę wiadomość
Ukija wrote:Ty musisz zatrudnić się jako testerka testow owulacyjnych i ciążowych uwielbiam Cie normalnie! Wszystkie Was uwielbiam i dupa wołowa jestem że tak długo mnie tu nie było
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny