X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jatoszka wrote:
    całe te mistrzostwa jakies do bani odkad Polacy odpadli :-) moim zdaniem na miesjcu Portugali powinni byc Polacy :-)

Przecież my wyszliśmy z lepszego, drugiego miejsca, a oni tylko dzięki zmianie formuły mistrzostw - z trzeciego....Także sorry.
    No ale to sport!
    Francja!!! Strzelaj

jatoszka lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b76049c26393.jpg
    Marysieńka postanowiła dziś bardziej śmiało pokazać że tam jest :P to ostatni test jaki robiłam. Po becie nie będzie sensu ;)

jatoszka, madziara0080, Magduullina, beatum, rosax3, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija super :) teraz tylko beta i wszystko będzie fajnie :) kreseczka ciemniejsza

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! W lidlu fajne te leginsy kolorowe co reklamowali w tv. Kupujcie za 29 zl to sie oplaca. Ja sobie kupilam jedne :D

Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no teraz się ci przydadzą :) ja juz jestem zaopayrzona w leginsy teraz musze dorwac fajne dżinsy z gumka na brzuch choć wchodze w te sprzed

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina też bym chciała przytyć tak mało jak Ty :D

Magduullina lubi tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija

niezla jestes z tym demontowaniem testu! ;) Bedzie gites. Tylko wiesz, ze to moze nie jest koniecznie Maryska? ;) Tak tylko mowie żeby zdziwka nie było, że na usg coś chowa między nózkami jednak :)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moim zdaniem to akurat sprawa indywidualna ;) teraz możesz mogę trzymac wage a później ha nadrobie hehe od połowy to dziecko nabiera mase na siebie i wtedy juz się rośnie :) co ciaza to Inna :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZFolwarku a musiałam go otworzyć, w końcu mam co do tego najlepszą nauczycielkę: Rosax :D stresuje się tym wynikiem bety dzisiejszym :D a wiem że może być chłopak, to już wybrane imie też mamy od kiedy zaczęliśmy się starać - Sebcio :D a może będzie suprajs i parka za jednym zamachem :D nie no żartuje, nie ważne ile i jaka płeć byle by zdrowe było :)

Magduullina ja to chyba z 20 kg przytyje. Mam nieziemską ochote na bekon cały czas :D jedyna taka zachcianka ale to już chwile przed tym jak wyszła ta podwójna krecha :D

Ej a co tu tak cicho? Pisać! Jak starania? Jak samopoczucia? Jak mija Wam dzień? :)

Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie gadj ukija to się okaże:)
    a co tam właśnie u reszty dziewczyn jak tam ktory dc kiedy testowane bo musze pluca zagrzac :)

borsuk lubi tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Ukija ja pamietam ze jak poszlam na badania genetyczne Pappa to tam mi powiedzieli: chlopak. Mysle sobie: no ok ale cos mi w srodku nie dawalo spokoju, ze jestem matka dziewczynki :) Wiec z ta Maryska cos jest na rzeczy moim zdaniem ;) Kobiety czasami czują pewne rzeczy

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tym przytyciem to nie ma co wariowac. Ja wariowalam ;) Przytylam 16 kg. Uwazam, ze przejmowanie sie tym jest niepotrzebnie zupelnie. Wszystko mi elegancko zeszlo. Moja kumpela przytyla ponad 30 kg i tez zeszlo szybko. Naprawde spoko. Lepiej Ukija - radze z czystego serca - kupuj olejek z rossmanna na brzuch i piersi dla ciezarnych i smaruj sie juz od teraz. Zapobiega rozstepom na brzuchu i obwislosci piersi - a zmiana piersi to kwestia ciazy a nie karmienia jak sie powszechnie uwaza. Takze smaruj sie Dziewczyno!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 11:33

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zfolwarku zgodzę się z kwestią tycia ale rozstępy to raczej nie mamy wpływu. Ja kochana przy 1 ciąży od początku się smarowalam i nic mi to nie dalo oliwki kupa kasy na kremy na rozstępy a i tak jestem cala w tatuazach :) moja ciotka która zobaczyła co mam na brzuchu do mnie ze to moja wina bo nie dbalam itd nie prawda po jdrugiej ciąży mnie przeprosiaa tez dbala tak jaj w 1 i nie miala ani jednego rozstepa a teraz również caly brzuch popekany .

zFolwarku lubi tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze masz racje. Tez gdzies czytalam ze rozstepy to kwestia genow. Ale i tak warto cycki smarowac bo sie uelastycznia skore a wiadomo w ciazy i po ciazy balony a potem wraca do wersji sprzed wiec moim zdaniem warto "smarnac" raz dziennie ;)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no pewnie zawsze coś pomoże ja np teeaz minimum 3 razy dziennie się smaruje bo okropnie mnie swędzi skóra na brzuchu

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija czekam z niecierpliwością na wynik:)

borsuk lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś niska ta moja beta :(

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ukija jaka beta? Nie martw sie! Szkodzisz malej!

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    24.67 dlatego te testy aż takie ciemne mi nie wychodziły...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija głowa do góry !!! powtórz w środę i będzie dobrze! !!!!!!!!

borsuk, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

‹‹ 750 751 752 753 754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ