Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jatoszka wrote:
    całe te mistrzostwa jakies do bani odkad Polacy odpadli :-) moim zdaniem na miesjcu Portugali powinni byc Polacy :-)

Przecież my wyszliśmy z lepszego, drugiego miejsca, a oni tylko dzięki zmianie formuły mistrzostw - z trzeciego....Także sorry.
    No ale to sport!
    Francja!!! Strzelaj

jatoszka lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b76049c26393.jpg
    Marysieńka postanowiła dziś bardziej śmiało pokazać że tam jest :P to ostatni test jaki robiłam. Po becie nie będzie sensu ;)

jatoszka, madziara0080, nick nieaktualny, beatum, rosax3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija super :) teraz tylko beta i wszystko będzie fajnie :) kreseczka ciemniejsza

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! W lidlu fajne te leginsy kolorowe co reklamowali w tv. Kupujcie za 29 zl to sie oplaca. Ja sobie kupilam jedne :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no teraz się ci przydadzą :) ja juz jestem zaopayrzona w leginsy teraz musze dorwac fajne dżinsy z gumka na brzuch choć wchodze w te sprzed

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina też bym chciała przytyć tak mało jak Ty :D

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija

niezla jestes z tym demontowaniem testu! ;) Bedzie gites. Tylko wiesz, ze to moze nie jest koniecznie Maryska? ;) Tak tylko mowie żeby zdziwka nie było, że na usg coś chowa między nózkami jednak :)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moim zdaniem to akurat sprawa indywidualna ;) teraz możesz mogę trzymac wage a później ha nadrobie hehe od połowy to dziecko nabiera mase na siebie i wtedy juz się rośnie :) co ciaza to Inna :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZFolwarku a musiałam go otworzyć, w końcu mam co do tego najlepszą nauczycielkę: Rosax :D stresuje się tym wynikiem bety dzisiejszym :D a wiem że może być chłopak, to już wybrane imie też mamy od kiedy zaczęliśmy się starać - Sebcio :D a może będzie suprajs i parka za jednym zamachem :D nie no żartuje, nie ważne ile i jaka płeć byle by zdrowe było :)

Magduullina ja to chyba z 20 kg przytyje. Mam nieziemską ochote na bekon cały czas :D jedyna taka zachcianka ale to już chwile przed tym jak wyszła ta podwójna krecha :D

Ej a co tu tak cicho? Pisać! Jak starania? Jak samopoczucia? Jak mija Wam dzień? :)

nick nieaktualny, rosax3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie gadj ukija to się okaże:)
    a co tam właśnie u reszty dziewczyn jak tam ktory dc kiedy testowane bo musze pluca zagrzac :)

borsuk lubi tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co Ukija ja pamietam ze jak poszlam na badania genetyczne Pappa to tam mi powiedzieli: chlopak. Mysle sobie: no ok ale cos mi w srodku nie dawalo spokoju, ze jestem matka dziewczynki :) Wiec z ta Maryska cos jest na rzeczy moim zdaniem ;) Kobiety czasami czują pewne rzeczy

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z tym przytyciem to nie ma co wariowac. Ja wariowalam ;) Przytylam 16 kg. Uwazam, ze przejmowanie sie tym jest niepotrzebnie zupelnie. Wszystko mi elegancko zeszlo. Moja kumpela przytyla ponad 30 kg i tez zeszlo szybko. Naprawde spoko. Lepiej Ukija - radze z czystego serca - kupuj olejek z rossmanna na brzuch i piersi dla ciezarnych i smaruj sie juz od teraz. Zapobiega rozstepom na brzuchu i obwislosci piersi - a zmiana piersi to kwestia ciazy a nie karmienia jak sie powszechnie uwaza. Takze smaruj sie Dziewczyno!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 11:33

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zfolwarku zgodzę się z kwestią tycia ale rozstępy to raczej nie mamy wpływu. Ja kochana przy 1 ciąży od początku się smarowalam i nic mi to nie dalo oliwki kupa kasy na kremy na rozstępy a i tak jestem cala w tatuazach :) moja ciotka która zobaczyła co mam na brzuchu do mnie ze to moja wina bo nie dbalam itd nie prawda po jdrugiej ciąży mnie przeprosiaa tez dbala tak jaj w 1 i nie miala ani jednego rozstepa a teraz również caly brzuch popekany .

zFolwarku lubi tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze masz racje. Tez gdzies czytalam ze rozstepy to kwestia genow. Ale i tak warto cycki smarowac bo sie uelastycznia skore a wiadomo w ciazy i po ciazy balony a potem wraca do wersji sprzed wiec moim zdaniem warto "smarnac" raz dziennie ;)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no pewnie zawsze coś pomoże ja np teeaz minimum 3 razy dziennie się smaruje bo okropnie mnie swędzi skóra na brzuchu

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija czekam z niecierpliwością na wynik:)

borsuk lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś niska ta moja beta :(

• smerfetka_k Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ukija jaka beta? Nie martw sie! Szkodzisz malej!

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    24.67 dlatego te testy aż takie ciemne mi nie wychodziły...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija głowa do góry !!! powtórz w środę i będzie dobrze! !!!!!!!!

borsuk, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 750 751 752 753 754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ