Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjatoszka wrote:całe te mistrzostwa jakies do bani odkad Polacy odpadli moim zdaniem na miesjcu Portugali powinni byc Polacy
Przecież my wyszliśmy z lepszego, drugiego miejsca, a oni tylko dzięki zmianie formuły mistrzostw - z trzeciego....Także sorry.
No ale to sport!
Francja!!! Strzelajjatoszka lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b76049c26393.jpg
Marysieńka postanowiła dziś bardziej śmiało pokazać że tam jest to ostatni test jaki robiłam. Po becie nie będzie sensujatoszka, madziara0080, Magduullina, beatum, rosax3, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! W lidlu fajne te leginsy kolorowe co reklamowali w tv. Kupujcie za 29 zl to sie oplaca. Ja sobie kupilam jedne
Magduullina, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Magduullina też bym chciała przytyć tak mało jak Ty
Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
ZFolwarku a musiałam go otworzyć, w końcu mam co do tego najlepszą nauczycielkę: Rosax stresuje się tym wynikiem bety dzisiejszym a wiem że może być chłopak, to już wybrane imie też mamy od kiedy zaczęliśmy się starać - Sebcio a może będzie suprajs i parka za jednym zamachem nie no żartuje, nie ważne ile i jaka płeć byle by zdrowe było
Magduullina ja to chyba z 20 kg przytyje. Mam nieziemską ochote na bekon cały czas jedyna taka zachcianka ale to już chwile przed tym jak wyszła ta podwójna krecha
Ej a co tu tak cicho? Pisać! Jak starania? Jak samopoczucia? Jak mija Wam dzień?Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Wiesz co Ukija ja pamietam ze jak poszlam na badania genetyczne Pappa to tam mi powiedzieli: chlopak. Mysle sobie: no ok ale cos mi w srodku nie dawalo spokoju, ze jestem matka dziewczynki Wiec z ta Maryska cos jest na rzeczy moim zdaniem Kobiety czasami czują pewne rzeczy
-
A z tym przytyciem to nie ma co wariowac. Ja wariowalam Przytylam 16 kg. Uwazam, ze przejmowanie sie tym jest niepotrzebnie zupelnie. Wszystko mi elegancko zeszlo. Moja kumpela przytyla ponad 30 kg i tez zeszlo szybko. Naprawde spoko. Lepiej Ukija - radze z czystego serca - kupuj olejek z rossmanna na brzuch i piersi dla ciezarnych i smaruj sie juz od teraz. Zapobiega rozstepom na brzuchu i obwislosci piersi - a zmiana piersi to kwestia ciazy a nie karmienia jak sie powszechnie uwaza. Takze smaruj sie Dziewczyno!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 11:33
-
nick nieaktualnyzfolwarku zgodzę się z kwestią tycia ale rozstępy to raczej nie mamy wpływu. Ja kochana przy 1 ciąży od początku się smarowalam i nic mi to nie dalo oliwki kupa kasy na kremy na rozstępy a i tak jestem cala w tatuazach moja ciotka która zobaczyła co mam na brzuchu do mnie ze to moja wina bo nie dbalam itd nie prawda po jdrugiej ciąży mnie przeprosiaa tez dbala tak jaj w 1 i nie miala ani jednego rozstepa a teraz również caly brzuch popekany .
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
Moze masz racje. Tez gdzies czytalam ze rozstepy to kwestia genow. Ale i tak warto cycki smarowac bo sie uelastycznia skore a wiadomo w ciazy i po ciazy balony a potem wraca do wersji sprzed wiec moim zdaniem warto "smarnac" raz dziennie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
24.67 dlatego te testy aż takie ciemne mi nie wychodziły..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny