Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
bole i pozytywne testy to u mnie co miesiac ... cycki bola od poczatku tyg jakos wtorek .. bole jajniika i podbrzusza od czwartku chyba.. a te testy mnie wkurzaja .... jak zrobie za kilka dni znow pewnie beda dwie wyrazne bo u mnie nie ma miesiaca w ktorym byloby tylko raz normalnie.
koncze ze swoimi testami. nosz kurde rosa rezygnuje z testowan! mam dosc ich. tylko mnie wkurzaja..
czy ja mialam choc raz normalne testy ovu?!?!?! cykl w cykl cos..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:bole i pozytywne testy to u mnie co miesiac ... cycki bola od poczatku tyg jakos wtorek .. bole jajniika i podbrzusza od czwartku chyba.. a te testy mnie wkurzaja .... jak zrobie za kilka dni znow pewnie beda dwie wyrazne bo u mnie nie ma miesiaca w ktorym byloby tylko raz normalnie.
koncze ze swoimi testami. nosz kurde rosa rezygnuje z testowan! mam dosc ich. tylko mnie wkurzaja..
czy ja mialam choc raz normalne testy ovu?!?!?! cykl w cykl cos..
Skoro masz dodatkowe oznaki tzn ból owulacyjny i pobolewania to ja bym na twoim miejscu rzuciła je w pierony A robiła to co 2 dni od, powiedzmy 10 do 19 dnia cyklu, jak często radzą na różnych forach.
Ja, na początku starań, też kupowałam testy, ale po pierwszym monitoringu, który potwierdził mi, że moje bóle owulacyjne są tuż przed jajeczkowaniem i samym pęknięciem pęcherzyka, co objawia się u mnie 3-4 godzinnym bólem jednej strony podbrzusza, zrezygnowałam. Od tego dnia, gdzie odczuwałam ten ból miesiączka następowała równe 12 dni potem, a więc mam idealne potwierdzenie swojej owulacji Czasem warto zdać się na swoją intuicję -
Rosax, a jest szansa na zmianę pracy? Pomyślę, ostatnio ciemnialo Ci jak byłaś w ciąży . A inna sprawa test jest negatywny. Może tak baraszkowalas ze swoim, że siódme poty z Ciebie wyszły, a wtedy i ciemniejsza kreska Bo fakt faktem ciemnej, ale temperatura nie zwiastuje owulacji, tak mi się przynajmniej wydaje.szczęśliwa łac. beatum
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim. Weszłam na chwilę żeby napisać że moim malenstwem jest wszystko dobrze. Miałam badanie genetyczne i okazało się że ciaza jest starsza o 4 dni. NT wyszło 1,2 a maleństwo miało wtedy 5,40 cm. Płeć nieznana niestety maleństwo nie dało zobaczyć co tam ma między nóżkami. Zdj mam niestety mało wyraźne więc nie będę wstawiać. Mąż az się wzruszył jak usłyszał serduszko:) piękna chwila. Każdej ze staraczek tego życzę i oczywiście trzymam kciuki. Anka tak mi przykro. Tyle
rosax3, beatum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Skoro masz dodatkowe oznaki tzn ból owulacyjny i pobolewania to ja bym na twoim miejscu rzuciła je w pierony A robiła to co 2 dni od, powiedzmy 10 do 19 dnia cyklu, jak często radzą na różnych forach.
Ja, na początku starań, też kupowałam testy, ale po pierwszym monitoringu, który potwierdził mi, że moje bóle owulacyjne są tuż przed jajeczkowaniem i samym pęknięciem pęcherzyka, co objawia się u mnie 3-4 godzinnym bólem jednej strony podbrzusza, zrezygnowałam. Od tego dnia, gdzie odczuwałam ten ból miesiączka następowała równe 12 dni potem, a więc mam idealne potwierdzenie swojej owulacji Czasem warto zdać się na swoją intuicję
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
beatum wrote:Rosax, a jest szansa na zmianę pracy? Pomyślę, ostatnio ciemnialo Ci jak byłaś w ciąży . A inna sprawa test jest negatywny. Może tak baraszkowalas ze swoim, że siódme poty z Ciebie wyszły, a wtedy i ciemniejsza kreska Bo fakt faktem ciemnej, ale temperatura nie zwiastuje owulacji, tak mi się przynajmniej wydaje.
07.11.2012 Julian
Rosa ja mówiłam że Ty super płodna jesteś ja dziś rano też miałam starcie z moim, normalnie taka sraczka do mnie ale już jest ok. No ciężką ma Twój prace dla Was obojga...
Dorotka szkoda że nie dało się zobaczyć jaka płeć ale zdrowy maluszek i to jest najważniejsze"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyUkija wrote:Rosa ja mówiłam że Ty super płodna jesteś ja dziś rano też miałam starcie z moim, normalnie taka sraczka do mnie ale już jest ok. No ciężką ma Twój prace dla Was obojga...
Dorotka szkoda że nie dało się zobaczyć jaka płeć ale zdrowy maluszek i to jest najważniejsze
Czym się twój mąż zajmuje Rosax? -
nick nieaktualnybeatum wrote:Rosax ja odkąd jestem na forum mam dziwne Mam nadzieje,ze u Ciebie dziwne nie dziwne skończą się spokojna ciąża :*
Odkąd się staram to mój organizm wariuje... ciekawe przez co. Może człowiek za bardzo się wsłuchuje?beatum lubi tę wiadomość
-
SusannaDean wrote:Czym się twój mąż zajmuje Rosax?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 20:30
07.11.2012 Julian
jesli moje jajko wylecialo to po takich turbulencjach nie ma innej opcji jak musi spierniczyc w bezpieczna macice haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e061f44cc8b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc1bc5b5988d.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7df08e065365.jpg
a dokladnie tak samo robie po kazdej stracie! i nie udanej probie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4a3509bdcd0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 20:29
zFolwarku lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosa maniaczko gokardów! ale widać że świetnie się bawiliście. Swoją drogą fajne spodnie wytrzęsło te jajeczko i już na pewno się przytuliło do mięciutki3j i cieplutkiej ścianki
Ale mam stres przed jutrem"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosa maniaczko gokardów! ale widać że świetnie się bawiliście. Swoją drogą fajne spodnie wytrzęsło te jajeczko i już na pewno się przytuliło do mięciutki3j i cieplutkiej ścianki
Ale mam stres przed jutremUkija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Rosa mam też testa na rano Mòj w delegacji i powiedział że mam mh zdjęcie wyniku wysłać
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ja również trzymam kciuki przed jutrem za Was A wy trzymajcie żeby mnie nie podkusiło przed wtorkiem testować ! Zaczął mnie boleć lewy sutek ha ha jak na złość a tu mecze ale taki nieładny i nudny ten finał, ze pewnie dlatego