X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija w środę powtórka i zobaczysz, że nie było się o co martwić :*

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż mi się płakać chce :(

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija nie płacz kochana, powtórz w środę betę i zobaczysz, że będzie wyższa. Głowa do góry :*

ug376iye929i107i.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś nie mogę tej głowy do góry :(

Magduullina, Magduullina lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)!
    Ukija Kochana nie smuc się i nie placz bo dzidzius tego by nie chciał najważniejsze jak powtorzysz betę i będzie odpowiedni przyrost a przypomnij kiedy masz wizytę?
    Ukija ja jak robiłam test już bite 14 dni po to też kreskę mialam różowa delikatnie a nie czerwoną wiec nie martw się ;* nawet pod swoim wykresem mam zdjęcia
    Poza tym witam wszystkie nowe koleżanki na forum ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 17:16

Magduullina lubi tę wiadomość

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja no tak ale zobacz jaką miałaś bete... tymi testami bym się nie przejmowała gdyby nie beta. To właśnie ona mnie martwi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija kochana popatrz na swoj test z soboty a ten z dzis kreska mocniejsza! czyli beta wzrasta mozr poprostu pozno mialas implantacje kochana proszę cię żebys na spokojnie poczekala do środy jezeli martwi cie niska beta test zrob rano porownaj i zobaczysz ze będzie ciemniejsza a w środe skontrolujesz betę stres zle wpływa na ciebie i dzidzie no proszę ! dobrze będzie !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 17:48

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija czy Twój wynik mieści się w normie podanej przez lab dla Twojego tygodnia ciąży? Jestem pewna że tak. Te widełki są mega szerokie nie bez powodu.
    Faktycznie masz bardzo niską betę. Ale o czym to świadczy? W tym momencie tylko i wyłącznie o tym ze nie tak dawno doszło do zagniezdzenia a Twoje dziecko prowokuje organizm do produkcji bety. Tez miałam niską betę a przyrost o 175 %.
    Powiedz młodemu ze ma się Ciebie trzymać. I czekaj na przyrost. Sama wartość nie świadczy o niczym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 18:39

Magduullina, borsuk, Ukija lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje. Jedyna nadzieja że owu jednak była później. Póki co załamka :( najczarniejszy scenariusz ale od poczatku nie miałam ciemnej krechy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Macie racje. Jedyna nadzieja że owu jednak była później. Póki co załamka :( najczarniejszy scenariusz ale od poczatku nie miałam ciemnej krechy...
    Głowa do góry !!!!!!!! Abby ma racje z przedzialem wartości do tyg. tez mialam mala bete + plamienia i jestem prawie na półmetku kochana!

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Nie. Nie ma czarnych scenariuszy. Jeśli coś się stanie to wyplaczesz oczy. Ale jak się stanie a nie na zapas. Daj spokój! Nie funduj embrionikowi takich emocji. I sobie też. Nie możesz nic zrobić. Nie możesz nic poradzić. A zobaczysz że przyrost będzie ok.
    Wiem ze ja jeszcze nie widziałam serduszka ale zobacz pierwsza beta 36 druga 99. Rzygam i czuje się jak kupa - znaczy będzie dobrze! I u Ciebie tez będzie :)

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce stracić Marysieńki :(

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija ale to beta w normie na wczesna ciaze. Spokojnie. W srode zobaczysz wzrost :) Nie mozesz sie tak martwic i stresowac. To frazes ale w ciąży SPOKOJ jest najwazniejszy! :)

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Aż mi się płakać chce :(
    Spokojnie, to młoda ciąża to i mała beta :) Ja bym oszalała z radości na taki wynik, powtórz za 2 dni i będziesz mieć przyrost :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 20:23

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a u mnie brak kreski na teście, więc kolejny cykl przede mną....Jutro @

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah ukija ! Ciesz się taka beta ona moglabyc ujemna a nie jest! Ciesz się z maryśki!!!

Później nadrobię wszystko. Brak czasu puki co.

Ukija lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Tak sobie pomyślałam że owu mogła być nieco później i nie mam aż tylu dni po owu. Zawsze jakaś nadzieja :P już mi się poprawił humor. Wypłakałam się i jest lepiej. Mój w delegacji i napisał mi sms że wierzy w Marysieńke i wszystko będzie w porządku. Zobaczymy. Obym się nie zawiodła

Susanna może jeszcze za wcześniej. A jak się czujesz? :)

Anka309 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Ah ukija ! Ciesz się taka beta ona moglabyc ujemna a nie jest! Ciesz się z maryśki!!!

Później nadrobię wszystko. Brak czasu puki co.

dokładnie! Dobrze jest <3 Głowa do góry <3

Czemu my kobiety nie potrafimy się cieszyć tylko zamartwiać na zapas? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Wiecie co? Tak sobie pomyślałam że owu mogła być nieco później i nie mam aż tylu dni po owu. Zawsze jakaś nadzieja :P już mi się poprawił humor. Wypłakałam się i jest lepiej. Mój w delegacji i napisał mi sms że wierzy w Marysieńke i wszystko będzie w porządku. Zobaczymy. Obym się nie zawiodła

Susanna może jeszcze za wcześniej. A jak się czujesz? :)

Wczoraj bolał jajnik w stylu : spuchłem to i bolę. W sumie dziś też.
    Mam biały śluz, dziwny jak serek (przeprasza, nie wiem jak to nazwać) A nie mam takich rzeczy nigdy no i nie mam zapalenia też bo cały czas używam trivaginu - nic nie swędzi nic nie piecze.
    Poza tym to mega smutno, że na teście pustki :( :(

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna bo jesteśmy kobietami :P

‹‹ 751 752 753 754 755 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ