X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija w środę powtórka i zobaczysz, że nie było się o co martwić :*

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż mi się płakać chce :(

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija nie płacz kochana, powtórz w środę betę i zobaczysz, że będzie wyższa. Głowa do góry :*

ug376iye929i107i.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś nie mogę tej głowy do góry :(

Magduullina, Magduullina lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• nadzieja_86 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)!
    Ukija Kochana nie smuc się i nie placz bo dzidzius tego by nie chciał najważniejsze jak powtorzysz betę i będzie odpowiedni przyrost a przypomnij kiedy masz wizytę?
    Ukija ja jak robiłam test już bite 14 dni po to też kreskę mialam różowa delikatnie a nie czerwoną wiec nie martw się ;* nawet pod swoim wykresem mam zdjęcia
    Poza tym witam wszystkie nowe koleżanki na forum ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 17:16

Magduullina lubi tę wiadomość

Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️

29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
    Luty 2020 cb
    Grudzien 2020 7 tc moj 👼
    Luty 2021 hashimoto
    Letrox, metformina, duphaston.
    Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
    Acard
    TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
    ASA, APA, AOA ujemne
    Zespół antyfosfolipidowy ujemy
    Antykoagulant toczniowy ujemny
    Kariotyp mój i męża prawidlowy
    ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
    Cross match 8, allo mlr 28
    Kir Bx z brakującymi 3
    Accofil od Luty 2023
    Mąż wszystko ok

„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
    n59yt5od1y3qj53b.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja no tak ale zobacz jaką miałaś bete... tymi testami bym się nie przejmowała gdyby nie beta. To właśnie ona mnie martwi :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija kochana popatrz na swoj test z soboty a ten z dzis kreska mocniejsza! czyli beta wzrasta mozr poprostu pozno mialas implantacje kochana proszę cię żebys na spokojnie poczekala do środy jezeli martwi cie niska beta test zrob rano porownaj i zobaczysz ze będzie ciemniejsza a w środe skontrolujesz betę stres zle wpływa na ciebie i dzidzie no proszę ! dobrze będzie !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 17:48

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija czy Twój wynik mieści się w normie podanej przez lab dla Twojego tygodnia ciąży? Jestem pewna że tak. Te widełki są mega szerokie nie bez powodu.
    Faktycznie masz bardzo niską betę. Ale o czym to świadczy? W tym momencie tylko i wyłącznie o tym ze nie tak dawno doszło do zagniezdzenia a Twoje dziecko prowokuje organizm do produkcji bety. Tez miałam niską betę a przyrost o 175 %.
    Powiedz młodemu ze ma się Ciebie trzymać. I czekaj na przyrost. Sama wartość nie świadczy o niczym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 18:39

Magduullina, borsuk, Ukija lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje. Jedyna nadzieja że owu jednak była później. Póki co załamka :( najczarniejszy scenariusz ale od poczatku nie miałam ciemnej krechy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Macie racje. Jedyna nadzieja że owu jednak była później. Póki co załamka :( najczarniejszy scenariusz ale od poczatku nie miałam ciemnej krechy...
    Głowa do góry !!!!!!!! Abby ma racje z przedzialem wartości do tyg. tez mialam mala bete + plamienia i jestem prawie na półmetku kochana!

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Nie. Nie ma czarnych scenariuszy. Jeśli coś się stanie to wyplaczesz oczy. Ale jak się stanie a nie na zapas. Daj spokój! Nie funduj embrionikowi takich emocji. I sobie też. Nie możesz nic zrobić. Nie możesz nic poradzić. A zobaczysz że przyrost będzie ok.
    Wiem ze ja jeszcze nie widziałam serduszka ale zobacz pierwsza beta 36 druga 99. Rzygam i czuje się jak kupa - znaczy będzie dobrze! I u Ciebie tez będzie :)

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce stracić Marysieńki :(

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija ale to beta w normie na wczesna ciaze. Spokojnie. W srode zobaczysz wzrost :) Nie mozesz sie tak martwic i stresowac. To frazes ale w ciąży SPOKOJ jest najwazniejszy! :)

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Aż mi się płakać chce :(
    Spokojnie, to młoda ciąża to i mała beta :) Ja bym oszalała z radości na taki wynik, powtórz za 2 dni i będziesz mieć przyrost :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 20:23

Ukija lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a u mnie brak kreski na teście, więc kolejny cykl przede mną....Jutro @

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah ukija ! Ciesz się taka beta ona moglabyc ujemna a nie jest! Ciesz się z maryśki!!!

Później nadrobię wszystko. Brak czasu puki co.

Ukija lubi tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Tak sobie pomyślałam że owu mogła być nieco później i nie mam aż tylu dni po owu. Zawsze jakaś nadzieja :P już mi się poprawił humor. Wypłakałam się i jest lepiej. Mój w delegacji i napisał mi sms że wierzy w Marysieńke i wszystko będzie w porządku. Zobaczymy. Obym się nie zawiodła

Susanna może jeszcze za wcześniej. A jak się czujesz? :)

Anka309 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Ah ukija ! Ciesz się taka beta ona moglabyc ujemna a nie jest! Ciesz się z maryśki!!!

Później nadrobię wszystko. Brak czasu puki co.

dokładnie! Dobrze jest <3 Głowa do góry <3

Czemu my kobiety nie potrafimy się cieszyć tylko zamartwiać na zapas? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Wiecie co? Tak sobie pomyślałam że owu mogła być nieco później i nie mam aż tylu dni po owu. Zawsze jakaś nadzieja :P już mi się poprawił humor. Wypłakałam się i jest lepiej. Mój w delegacji i napisał mi sms że wierzy w Marysieńke i wszystko będzie w porządku. Zobaczymy. Obym się nie zawiodła

Susanna może jeszcze za wcześniej. A jak się czujesz? :)

Wczoraj bolał jajnik w stylu : spuchłem to i bolę. W sumie dziś też.
    Mam biały śluz, dziwny jak serek (przeprasza, nie wiem jak to nazwać) A nie mam takich rzeczy nigdy no i nie mam zapalenia też bo cały czas używam trivaginu - nic nie swędzi nic nie piecze.
    Poza tym to mega smutno, że na teście pustki :( :(

• Ukija Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna bo jesteśmy kobietami :P

‹‹ 751 752 753 754 755 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ