Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakoś nie mogę tej głowy do góry
Magduullina, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dzień dobry !
Ukija Kochana nie smuc się i nie placz bo dzidzius tego by nie chciał najważniejsze jak powtorzysz betę i będzie odpowiedni przyrost a przypomnij kiedy masz wizytę?
Ukija ja jak robiłam test już bite 14 dni po to też kreskę mialam różowa delikatnie a nie czerwoną wiec nie martw się ;* nawet pod swoim wykresem mam zdjęcia
Poza tym witam wszystkie nowe koleżanki na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 17:16
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja no tak ale zobacz jaką miałaś bete... tymi testami bym się nie przejmowała gdyby nie beta. To właśnie ona mnie martwi
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyukija kochana popatrz na swoj test z soboty a ten z dzis kreska mocniejsza! czyli beta wzrasta mozr poprostu pozno mialas implantacje kochana proszę cię żebys na spokojnie poczekala do środy jezeli martwi cie niska beta test zrob rano porownaj i zobaczysz ze będzie ciemniejsza a w środe skontrolujesz betę stres zle wpływa na ciebie i dzidzie no proszę ! dobrze będzie !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 17:48
Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUkija czy Twój wynik mieści się w normie podanej przez lab dla Twojego tygodnia ciąży? Jestem pewna że tak. Te widełki są mega szerokie nie bez powodu.
Faktycznie masz bardzo niską betę. Ale o czym to świadczy? W tym momencie tylko i wyłącznie o tym ze nie tak dawno doszło do zagniezdzenia a Twoje dziecko prowokuje organizm do produkcji bety. Tez miałam niską betę a przyrost o 175 %.
Powiedz młodemu ze ma się Ciebie trzymać. I czekaj na przyrost. Sama wartość nie świadczy o niczym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 18:39
Magduullina, borsuk, Ukija lubią tę wiadomość
-
Macie racje. Jedyna nadzieja że owu jednak była później. Póki co załamka najczarniejszy scenariusz ale od poczatku nie miałam ciemnej krechy...
nick nieaktualnyUkija wrote:Macie racje. Jedyna nadzieja że owu jednak była później. Póki co załamka najczarniejszy scenariusz ale od poczatku nie miałam ciemnej krechy...
Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUkija wrote:Macie racje. Jedyna nadzieja że owu jednak była później. Póki co załamka najczarniejszy scenariusz ale od poczatku nie miałam ciemnej krechy...
Wiem ze ja jeszcze nie widziałam serduszka ale zobacz pierwsza beta 36 druga 99. Rzygam i czuje się jak kupa - znaczy będzie dobrze! I u Ciebie tez będzieMagduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
Nie chce stracić Marysieńki
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ah ukija ! Ciesz się taka beta ona moglabyc ujemna a nie jest! Ciesz się z maryśki!!!
Później nadrobię wszystko. Brak czasu puki co.Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Wiecie co? Tak sobie pomyślałam że owu mogła być nieco później i nie mam aż tylu dni po owu. Zawsze jakaś nadzieja już mi się poprawił humor. Wypłakałam się i jest lepiej. Mój w delegacji i napisał mi sms że wierzy w Marysieńke i wszystko będzie w porządku. Zobaczymy. Obym się nie zawiodła
Susanna może jeszcze za wcześniej. A jak się czujesz?Anka309 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Ah ukija ! Ciesz się taka beta ona moglabyc ujemna a nie jest! Ciesz się z maryśki!!!
Później nadrobię wszystko. Brak czasu puki co.
dokładnie! Dobrze jest Głowa do góry
Czemu my kobiety nie potrafimy się cieszyć tylko zamartwiać na zapas? -
nick nieaktualnyUkija wrote:Wiecie co? Tak sobie pomyślałam że owu mogła być nieco później i nie mam aż tylu dni po owu. Zawsze jakaś nadzieja już mi się poprawił humor. Wypłakałam się i jest lepiej. Mój w delegacji i napisał mi sms że wierzy w Marysieńke i wszystko będzie w porządku. Zobaczymy. Obym się nie zawiodła
Susanna może jeszcze za wcześniej. A jak się czujesz?
Wczoraj bolał jajnik w stylu : spuchłem to i bolę. W sumie dziś też.
Mam biały śluz, dziwny jak serek (przeprasza, nie wiem jak to nazwać) A nie mam takich rzeczy nigdy no i nie mam zapalenia też bo cały czas używam trivaginu - nic nie swędzi nic nie piecze.
Poza tym to mega smutno, że na teście pustki