Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam 22 i niczego nie zaluje w swoim zyciu ze tak wszystko szybko syn kochany 3 lata. Mezus juz za prawie 3 miesiace 4 lata po slubie. Serio czasem czuje sie jakbym dochodzila do 40 stki mlodo wygladam ale nie jedna z osob starszych dziwi sie na jaka dojrzala osobe wyroslam. Mam kolezanke 45 lat ma a ja 22. Jej corka jest rok starsza ode mnie a zachowuje sie jak 16.. Podejrzewam ze moje szybkie dorosle zycie i chec posiadania rodziny wzielo sie z tego ze zadko widywalam rodzicow. Cale zycie z babcia. A dopiero jak mialam 16 zamieszkalam z nimi w niemczech. Ciezko odbudowac kontakt do dzis.. Chociaz z mama jak z mama
Najlepsza przyjaciolka i wsparcie w staraniach
SusannaDean, channah, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka! Pamietaj ze jestem juz tu!
Co za lamenty?! po 30 sie zaczyna dopiero! Jaka stara?! Stara to ja moge miec wersalke. My kobiety zawsze mlode i piekne hihimadziara0080, SusannaDean, Ukija, Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Anka! Pamietaj ze jestem juz tu!
Co za lamenty?! po 30 sie zaczyna dopiero! Jaka stara?! Stara to ja moge miec wersalke. My kobiety zawsze mlode i piekne hihi
I masz rację co to jest 30 ?Ukija, rosax3, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystkie jesteśmy młode ja zawsze powtarzam że człowiek ma tyle lat na ile się czuje
U mnie burza niefart chce że mam satelite a chmura burzowa po stronie północnej więc nie mam tvMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyUkija wrote:Dziewczyny wszystkie jesteśmy młode ja zawsze powtarzam że człowiek ma tyle lat na ile się czuje
U mnie burza niefart chce że mam satelite a chmura burzowa po stronie północnej więc nie mam tvUkija, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Susanna ja też mam taki problem z laptopem że nie zawsze łapie ładowarke nie wiedziałam czemu ale Ty mi już dałaś odpowiedź
Reszta już śpi?Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Susanna ja też mam taki problem z laptopem że nie zawsze łapie ładowarke nie wiedziałam czemu ale Ty mi już dałaś odpowiedź
Reszta już śpi?Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez mialam na pczatku strasznie blady testy i to po paru dniach... tez chyba mialam pozno owulacje. bety nie robilam poczekalam i poszlam do lekarza a teraz moja kruszynka kopie mnie i daje mi popalic w brzuszku:-D
Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Jesteście takie kochane dziękuję za wsparcie. Marysia tam jest bo mi powiedziała że potrzebuje bułki z masłem bananem i miodem (chyba nikt normalny tak nie je). Muszę wierzyć że wszystko jest w porzadku. Nie obserwowałam się zbytnio po owu więc sądzę że coś powinno wyznaczyć ją nieco dalej
Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
Ukija wrote:Jesteście takie kochane dziękuję za wsparcie. Marysia tam jest bo mi powiedziała że potrzebuje bułki z masłem bananem i miodem (chyba nikt normalny tak nie je). Muszę wierzyć że wszystko jest w porzadku. Nie obserwowałam się zbytnio po owu więc sądzę że coś powinno wyznaczyć ją nieco dalej
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Hej Dziewczyny
Rosa no to mnie z samego rana rozśmieszyłasMagduullina lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"