Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUkija wrote:Magduullina no to w dobre miejsce trafiłaś skoro sami pamiętają ale i tak kity wciskają, nie wiem po co skoro w dzisiejszych czasach wszystko można sprawdzić np w internecie
Ja się czuję całkowicie normalnie. Martwie się nieco tym wszystkim ale twardo stoję w przekonaniu że owu mogła się przesunąć chociaż nigdy tak nie miałam
Nadzieja a to nie jest tak że becikowe bez względu na zarobki się dostaje? Nie wiem bo nie byłam jeszcze w takiej sytuacji. Jak tak jest to lipa bo my też się nie zalapiemy teraz już nie macie co zapeszać. Wszystko jest w porządku i już ryzyko zmniejszyło się do minimumMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny mam taki problem i się zamartwiłam. Zrobiłam dziś ten kolejny test i kreska nadal słaba. Z tym ze w piatek robiłam 20 a dziś 25. Mam powód do niepokoju? Zamartwiłam się"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
ukija a nie masz gdzie kupic takiego by byl taki sam?
mysle ze nie powinnas sie martwic bo czesto cienie wychodza na testach, nie musi byc wyraznie
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
beatum wrote:Witaj Yamajka
Rosax, w takim razie u Ciebie odliczanie. Chyba Ty i zFolwarku macie podobne dpo ulalaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 08:13
Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyUkija wrote:Hej Dziewczyny mam taki problem i się zamartwiłam. Zrobiłam dziś ten kolejny test i kreska nadal słaba. Z tym ze w piatek robiłam 20 a dziś 25. Mam powód do niepokoju? Zamartwiłam się
Magduullina, Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Rosa właśnie nie mam bo ten pierwszy był amil a go ciężko dostać. Cwaniaki mają same pink testy i dziś był właśnie taki
Abby jutro o 7 idę na bete i mam nadzieję że będzie ładna. Nawet Mój się zamartwił i zestresował tymMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyUkija wrote:Rosa właśnie nie mam bo ten pierwszy był amil a go ciężko dostać. Cwaniaki mają same pink testy i dziś był właśnie taki
Abby jutro o 7 idę na bete i mam nadzieję że będzie ładna. Nawet Mój się zamartwił i zestresował tymMagduullina, Ukija, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Abby, ja mam dziś 18 dpo, a jutro 5 tc. I pewnie wstane o 5 rano z nerwów a nie mogę się przecież denerwować a tak chciałam zobaczyć dziś dwie mocne
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ale wczoja dowiedziałam się że Marysieńka nie lubi buraka (prawie zwymiotowałam) i selera nać który smakował mi płynem do naczyń a i ból jajników już nie dokucza mi jutro zobaczymy co to będzie. Pewnie przed pójściem na bete sikne jeszcze na 10 bo kupie dziś
nick nieaktualnyUkija wrote:Abby, ja mam dziś 18 dpo, a jutro 5 tc. I pewnie wstane o 5 rano z nerwów a nie mogę się przecież denerwować a tak chciałam zobaczyć dziś dwie mocne
Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
-
Abby dziękuję za te słowa. Uspokoiły mnie nieco i czuję że teraz tak już będzie od bety do bety później od wizyty do wizyty. Chociaż nadal nie umiem w to uwierzyć
Anka jak tam Twoje wczorajsze plamienie? Jak wejdziesz to od razu piszMagduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyUkija wrote:Abby dziękuję za te słowa. Uspokoiły mnie nieco i czuję że teraz tak już będzie od bety do bety później od wizyty do wizyty. Chociaż nadal nie umiem w to uwierzyć
Anka jak tam Twoje wczorajsze plamienie? Jak wejdziesz to od razu piszMagduullina, Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Zapewne tak będzie. Bo przecież dziecko to najcenniejszy skarb jaki mamy!
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:mi dzis ovu znow zmienilo ovulaccje ale tak mamy podobnie.
Anka przykro mi
Ukija na czerwcowych truskaweczkach jedna z dziewczyn robiła testy do dwóch dni po przewidywanej @, wychodziły negatywne. Poszła zrobić betę a tam 500. Także spokojnie, jesteś w ciąży i tyleMagduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Dziewczyny dziękuję za wsparcie, jesteście kochane
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"