X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Magduullina no to w dobre miejsce trafiłaś skoro sami pamiętają ale i tak kity wciskają, nie wiem po co skoro w dzisiejszych czasach wszystko można sprawdzić np w internecie :/
    Ja się czuję całkowicie normalnie. Martwie się nieco tym wszystkim ale twardo stoję w przekonaniu że owu mogła się przesunąć chociaż nigdy tak nie miałam :/

Nadzieja a to nie jest tak że becikowe bez względu na zarobki się dostaje? Nie wiem bo nie byłam jeszcze w takiej sytuacji. Jak tak jest to lipa bo my też się nie zalapiemy :/ teraz już nie macie co zapeszać. Wszystko jest w porządku i już ryzyko zmniejszyło się do minimum :)
    Niecałe 2000 zł brutto na osobę nie może być jakies 1900 parę żeby dostać

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Jak jest z tym becikowym? Próg dochodu jest? Czytałam , że 1922 zł netto na osobę..
    No to my możemy zapomnieć

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2016, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija gratulacje <3

Magduullina, beatum, Ukija lubią tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Yamajka :)

Rosax, w takim razie u Ciebie odliczanie. Chyba Ty i zFolwarku macie podobne dpo ulala :)

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny ;) mam taki problem i się zamartwiłam. Zrobiłam dziś ten kolejny test i kreska nadal słaba. Z tym ze w piatek robiłam 20 a dziś 25. Mam powód do niepokoju? Zamartwiłam się :(

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ukija a nie masz gdzie kupic takiego by byl taki sam?
    mysle ze nie powinnas sie martwic bo czesto cienie wychodza na testach, nie musi byc wyraznie

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum wrote:
    Witaj Yamajka :)

Rosax, w takim razie u Ciebie odliczanie. Chyba Ty i zFolwarku macie podobne dpo ulala :)
    mi dzis ovu znow zmienilo ovulaccje :D ale tak mamy podobnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 08:13

Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Hej Dziewczyny ;) mam taki problem i się zamartwiłam. Zrobiłam dziś ten kolejny test i kreska nadal słaba. Z tym ze w piatek robiłam 20 a dziś 25. Mam powód do niepokoju? Zamartwiłam się :(
    Nie masz. Mi blade bardzo wychodziły 5 dni. Beta miała niska wartość a przyrost 175 % :) jeśli chcesz tak sobie sprawdzać kup z 5 testów tej samej firmy i wtedy najlepiej widać :)gratuluję!

Magduullina, Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosa właśnie nie mam bo ten pierwszy był amil a go ciężko dostać. Cwaniaki mają same pink testy i dziś był właśnie taki :/

Abby jutro o 7 idę na bete i mam nadzieję że będzie ładna. Nawet Mój się zamartwił i zestresował tym :(

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie martw sie kochana! bedzie dobrze!

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Rosa właśnie nie mam bo ten pierwszy był amil a go ciężko dostać. Cwaniaki mają same pink testy i dziś był właśnie taki :/

Abby jutro o 7 idę na bete i mam nadzieję że będzie ładna. Nawet Mój się zamartwił i zestresował tym :(
    Bedzie dobrze. Sensowny test mi wyszedł dopiero 19 dpo. Tez trochę schizowalam.

Magduullina, Ukija, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby, ja mam dziś 18 dpo, a jutro 5 tc. I pewnie wstane o 5 rano z nerwów a nie mogę się przecież denerwować :( a tak chciałam zobaczyć dziś dwie mocne :(

• Ukija Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wczoja dowiedziałam się że Marysieńka nie lubi buraka (prawie zwymiotowałam) i selera nać który smakował mi płynem do naczyń :D a i ból jajników już nie dokucza mi :P jutro zobaczymy co to będzie. Pewnie przed pójściem na bete sikne jeszcze na 10 bo kupie dziś :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Abby, ja mam dziś 18 dpo, a jutro 5 tc. I pewnie wstane o 5 rano z nerwów a nie mogę się przecież denerwować :( a tak chciałam zobaczyć dziś dwie mocne :(
    Widać miałaś późno zagnieżdżenie. Zobacz mi pierwszy test wyszedł 10 dpo i dopiero 9 dni później był sensowny a z betą nie miało to nic wspólnego. Beta rosła bardzo dobrze a testy tego nie odzwierciedlaly. Powiem Ci ze mojej kolezance przy becie ponad 6000 wychodziły tylko bladziochy. Dlaczego nie wiem.

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby dziękuję za te słowa. Uspokoiły mnie nieco :) i czuję że teraz tak już będzie od bety do bety później od wizyty do wizyty. Chociaż nadal nie umiem w to uwierzyć :P

Anka jak tam Twoje wczorajsze plamienie? Jak wejdziesz to od razu pisz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Abby dziękuję za te słowa. Uspokoiły mnie nieco :) i czuję że teraz tak już będzie od bety do bety później od wizyty do wizyty. Chociaż nadal nie umiem w to uwierzyć :P

Anka jak tam Twoje wczorajsze plamienie? Jak wejdziesz to od razu pisz :)
    Tak :) teraz tak będzie :) każda z nas tak ma :) i do końca życia strach i miłość, miłość i strach na zmianę <3

Magduullina, Ukija, zFolwarku lubią tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapewne tak będzie. Bo przecież dziecko to najcenniejszy skarb jaki mamy! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :) ukija kochana nie zamawiaj się mnie przy becie ponad 300 na 25 teście wyszla bledsza niz pierwsza

• beatum Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    mi dzis ovu znow zmienilo ovulaccje :D ale tak mamy podobnie.
    Ale zobacz, że i tak się wstrzeliliscie, Wy to macie wyczucie :)

Anka przykro mi :(

Ukija na czerwcowych truskaweczkach jedna z dziewczyn robiła testy do dwóch dni po przewidywanej @, wychodziły negatywne. Poszła zrobić betę a tam 500. Także spokojnie, jesteś w ciąży i tyle :)

szczęśliwa łac. beatum
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję za wsparcie, jesteście kochane <3

‹‹ 747 748 749 750 751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ