Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
zFolwarku wrote:Dziewczyny
musze sie pochwalic! A co! Od 10 dni codziennie jezdze na rowerze stacjonarnym. Wracam do dawnej aktywnosci. Zebranie sie do tego zajelo mi ponad rok! Teraz tylko patrzec jak wroce do jazdy konnejMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnybeatum piekny obrazek kochana bo to jest zawsze tak ze udaje się w najmniej oczekiwanym momencie i uda się wam! susanna trzyman kciuki mnie 10 dpo test 10 miui pokazal cien .
z folwarku to super ze wracasz do ćwiczeń ja cwiczylan ale w teeaz nie mogę ze względu na nisko ulozone lozysko wszystko musze ograniczyc do minimun ale i tak się ciesze bo dziecko wszystko wyciąga ze mnie 17 tydzień a ja tylko 0,5 kg przybralam z synem dokładnie 4.5 kg bulo w tym czasie na plus mam nadzieje ze nie nadrobie hezFolwarku, beatum lubią tę wiadomość
-
Ukija wrote:Rosax pisałam posta na forum a on chciał koniecznie zobaczyc i zabrałam mu telefon a on że podejrzane i mi zabiera i zostałam przyciśnięta do muru po wodzie jest lepszy śluz. Ja pije minimum 2 litry i jem bardzo dużo owoców i miałam co cykl piękny. Uda Wam się. Wierzę w to z całego serca
Magduullina ja nie mogę się nadziwić chciaż mam pewną obawę. Boli mnie od rana dziś jeden jajnik
owocow jem sporo ale grejfruciki od tego cyklu dopiero, a woda? jak wypijalam szklanke dziennie to max.. a teraz pije taka sama jak przed ciaza z synem zanim zaszlam czulam silne pragnienie i teraz tez w olko pic chce.. pogoda taka. no oczywiscie zielona herbata codziennie w duzych ilosciach ale od kad pije wode to herbatke moze jedna na dzienMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Magduullina wrote:beatum piekny obrazek kochana bo to jest zawsze tak ze udaje się w najmniej oczekiwanym momencie i uda się wam! susanna trzyman kciuki mnie 10 dpo test 10 miui pokazal cien .
z folwarku to super ze wracasz do ćwiczeń ja cwiczylan ale w teeaz nie mogę ze względu na nisko ulozone lozysko wszystko musze ograniczyc do minimun ale i tak się ciesze bo dziecko wszystko wyciąga ze mnie 17 tydzień a ja tylko 0,5 kg przybralam z synem dokładnie 4.5 kg bulo w tym czasie na plus mam nadzieje ze nie nadrobie heMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnyukija teraz jajniki intensywnie pracuja może bolec cie ten z którego byka owu nie zamawiaj się nam będzie dobrze nie raz poprostu tak jest ... reeaz w 6 czy 7 tyg idz sobie do lekarza i będzie super później juz ci powiedza co i jak a jak pójdzisz wcześniej niekoniecznie będzie cos widać. teraz na początku zrob jak mówisz niedziele test pon śr bera i będzie wszystko jasne
-
rosax
wez mnie nie zalamuj. Ale powiem Ci ze cos w tym jest. Ja ciagle odwlekam. Juz nawet Maz pyta: kiedy na konie idziesz? A jakos sie zygam Nie wiem o co chodzi ale chyba o strach. Kocham konie, jazda konna jest cudowna. Nie wiem co sie dzieje...
Ukija
że tak ujme - w ciazy ciagle cos uciska, boli, gniecie itd. Tak bedzie do konca. No powiedzmy II try jest lepszy. Bedzie dobrze, byle nie stresowac sie bo pamietaj, ze Dziecie Twoje czuje to co Ty i warto po prostu wrzucic na flow (oczywiscie w granicach rozsadku) i cieszyc sie. Hehe i to mowie ja, która rzygala przez pierwsze 4 mies i calymi dniami spala Bedzie dobrze!
Magduullina
Ja w ciazy tez cwiczylam ale do czasu. Potem zwyczajnie mi sie nie chcialo. Po porodzie wiadomo jak jest szczerze wolalam byc z Corka albo odpoczac zwyczajnie na ogrodzie niz sie wypacac na sile. W sumie nie moge narzekac bo wagowo jest tak jak keidys (waga do sprzed ciazy wrocila sama), ale chce do kondycji wrocic no i zauwazylam, ze jak jezdze na rowerze to mam lepszy humor No mam nadzieje, ze jesli zaciaze to kwestie rowerowa da sie kontynuowac, bo na konie to nie ma co liczyc nawet w ciazy.Magduullina lubi tę wiadomość
-
zFolwarku ja cie nie strasze ja mowie jak jest u mnie. ostatni raz siedzialam w sierpniu ubieglego roku.. gdy zaczal sie galop spanikowalam i zatrzymalam. czarne mysli w glowie.. cos okropnego..
a wiec ovulacja byla . tylko ciekawe kiedy... z reszta moje testy ovu sa rabniete... mi zawsze jakies krechy wychodza przeciez a wiec ten najciemniejszy mogl oznaczac nawet ze juz tydz jest po haha
1 wczoraj o 17
2 wczoraj po 20
3 dzis 5 min temu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6bfd727ad39a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 11:49
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
ide jesc sezamki! w koncu na niemiecich polkach sklepowych znalalam polskie sezamki! kiedys byly pozniej dlugo nie bylo i wczoraj obowiazkowo kartonik do domku.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9be9aa84e814.jpgzFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Uwielbiam sezamki! Meza ostatnio namawiam zeby kupowal zamiast ciastków A w rossmannie dopadłam sezam taki luzem i dodaje Córce do jedzenia. Ostatnio też robilam łososia z sezamem bez grama soli - nic i smakowal jak doprawiony mega.
Kupilam wlasnie mojej Lalce złoto-beżowe sandałki Ach cóż za radość będzie za parę dni jak w nich wystąpiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2016, 12:20
rosax3, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:zFolwarku ja cie nie strasze ja mowie jak jest u mnie. ostatni raz siedzialam w sierpniu ubieglego roku.. gdy zaczal sie galop spanikowalam i zatrzymalam. czarne mysli w glowie.. cos okropnego..
a wiec ovulacja byla . tylko ciekawe kiedy... z reszta moje testy ovu sa rabniete... mi zawsze jakies krechy wychodza przeciez a wiec ten najciemniejszy mogl oznaczac nawet ze juz tydz jest po haha
1 wczoraj o 17
2 wczoraj po 20
3 dzis 5 min temu]
No ewidentnie już była
Ciągle nie wymysliłam kiedy testować, 10 dpo za wcześnie nic nie będzie, chociaż moja fl to 12 dni..Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdullina dziękuję, taki niebiańskie awatarek, tak mi się skojarzyło
Chuchaj na Ankę, niech wiary dziołcha nabierze
Ukija to Ci mężu rarytasy sprawił hihi Możesz być spokojna, bo będzie o Was dbał i to bardzo Chociaż też mam powód do pochwały, bo mój rano tez mi podał śniadanko do łóżka
zFolwarku masz dar pisania. Twoje posty o macierzyństwie są takie rozczulajace *.* Chcialbym tak pisać, ale ja i mój analityczny umysł... nooo
Susanna, a masz jakiś test w domu, który Cię kusi?
My na urlopie, a mój mały szczyl, najkochanszy kundelek, dostał cieczke.Swoją pierwszą w życiu. Mamy zabawęAnka309, Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny