Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
jatoszka wrote:hej mogę się przywitać
i od razu łapie pozytywne wiruski
Inlap jak najwięcej. !
Tylko nie wszystkie hihi inne tez chcą.Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Kurde no ukija ale cię przeżywam teraz!
Juz do męża eska napisałam że sie ci udało a wczoraj o tobie rozmawialiśmy! On też czekał na twój test haha ! W nocy pisałam że masz zrobić bo on kazał mi cie nadal namawiać. Inaczej by że mna nie wytrzymał przez weekend że w kółko gadam o twoim teścieMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosa teraz możesz już go uspokoić że ględzenia nie będzie ja czekam na Twoją z niecierpliwością. Za każdym Twoim cyklem trzymam kciuki i wiem że Ci się poszczęści :*
Channah dziękuję!Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Modrzewiowa oczywiście że uda Ci się ale więcej luzu. To najlepszy przepis
Magduullina to przez Ciebie i Rosax czarownice jedne a z pracą może być różnie ale muszę jakoś to ogarnąćMagduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Albo przed albo po. Jutro powtórzę. Wróciliśmy z polowań a promocje! Dobrze że taty nie było.te pieniądze tak lekko szły .. test robimy o 17 w chińskiej restauracji. Ale zdjęcie zrobiłam teraz.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b95e1690974.jpgUkija, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Ukija wchodze na chwilę na forum a tu taka petarda!!! Po cichutku gratuluję i trzymam kciuki żeby Marysieńka rosła zdrowo!
Anka nie martw się ja zostanę z Tobą zapewne na długo...
Ukija, Anka309, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nie bylabym rosa gdybym zrobila jeden test tylko...
tamten o 17 a ten przed chwilka..
chyba wszystko juz jasne.. jestem po ovu..
zrobie jeszcze jutro i zobacze.
patrzac na swoja temp moge stwierdzic ze fatycznie ovulka byla..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/365b41b36f24.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 21:48
Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Makowa_Panna wrote:Ukija wchodze na chwilę na forum a tu taka petarda!!! Po cichutku gratuluję i trzymam kciuki żeby Marysieńka rosła zdrowo!
Anka nie martw się ja zostanę z Tobą zapewne na długo...Anka309 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Właśnie dziewczyny! Wy na długo tutaj nie zostaniecie. Przeniesiecie się zaraz na fioletową
rosax3, Magduullina lubią tę wiadomość
Ja w trasie na urlop, wchodzę, a tu TAKIE wieści. Ukija ogromnie Ci gratuluje Postanowienie z wątku spełnia się...magia Spokojnych, wrecz nudnych, a przede wszystkim zdrowych 9mc życzę :* Jak parami to parami. Pisałam, że do Borsuczka dołączysz jeee
Rosax to Twój juz na wykresach się zna? Szacun Faktycznie wyluzowal i odpuścił, tak na bliźniaki jak znalazł Patrząc na testy i wykres wygląda, ze jesteś już po owu, ale z wstrzeciliście się idealnie, a jeszcze w takim śluzie o jakim pisałaś, to się tam rozbrykaly maluchy
Anka, zFolwarku kolejna z Was para na zaciążanie. Do boju, jak postanowienie, to postanowienie Rok 2016 trwa
Makowa jakie długo, wyplukaliscie antybiotyki,teraz % zahartujecie organizm o zaraz zaskoczycie, tak będzie, zobaczysz! :*
Dobra, my na miejscu, a mój gagatek zasnąć nie może. Musze mu bajki poopowiadac, bo ten starszy gagatek zasnął usypiajac swoją latoroślWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2016, 23:46
Anka309, Magduullina, zFolwarku, Ukija lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Beatum urlopik zazdroszczę wiesz wczoraj sama byłam zdziwiona zwłaszcza że nakupowałam wkładek i podpasek ale już odstawiłam termometr. Chociaż i tak spać nie mogę wypoczywaj nam tam! :*
Dziewczyny... spaliłam niespodziankę. Mężu już wie. Był w ogromnym szoku ale się cieszy. Chciał o 23 po test jechać kolejny abym siknęła bo już chce jeszcze ciemniejszą krechę powiedział że coś podejrzewał bo miałam wszystkie stadia humoruMagduullina lubi tę wiadomość
Rosa na 100% wstrzeliliście się jupi jupi! :*
Magduullina lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"