Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija wrote:Anusiak myślę że może być zaburzona bo jednak to jest zupełnie inny klimat ale pewnie i tak się nie powstrzymasz i zapakujesz termometr
Dorotka no moja malutka Marysia ale stracha mam strasznego
Magduullina to wszystko Twoja wina! Rzucałaś we mnie tymi wirusami o każdej porze dnia
Wirusy będę przesyłała po pozytywnej becieUkija, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUkija wrote:Dorotka no strach straszny. Ale najbardziej strach we względu na prace
No ale chyba ten inofem i odpuszczenie zdziałał cudaUkija, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Borsuk dokładnie hahahaha ach ta sraczka
Anusiak może dobrze by było odpuścić. Tylko jak nie będziesz mierzyć system Ci nie wyznaczy owu, ale może wyznaczyć oszukaną owu po pobycie w takim klimacieborsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
borsuk wrote:Ukija brak objawów, mówiłam Tobie, że miałam tak samo Jupiiiiii!!!!! Ale się cieszę idziemy jak burza Czekam na niedzielnego sikańca
Hehe popieram brak objawów jest najlepszy tez tak miałam
Jak tu ładnie wszystko się ukladaUkija, borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja to ta sraczka
nadzieja_86, borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Wiecie dziewczy to niemozliwe forum magiczne wszystkie po kolei w ciąży
Ukija nie przejmuj się praca ja też taka ambitna ciągle nowe obowiązki zawsze na 100 % gotowa ale dzidzius najważniejszy jest jak tylko zobaczysz usg to myślenie całkiem się zmieniMagduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
No magiczne forum. Tyle stron przeszlam tutaj a teraz ibmnie trafiło aż się popłakałam teraz kiedy mam iść do lekarza? Czy jak pójde prywatnie i założy mi kartę ciàży to mi ją da? Jak to jest dziewczyny?
Magduullina lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Witaj Susanna! Chętnie Cię przyjmiemy w swoje progi i zarazimy pozytywnymi fluidami. Już 9dpo super! Kiedy testujesz? Jak długą masz fl? właśnie ja bym chciała w tych 10 tygdoniach się zalapać
nick nieaktualny12 dni mam fl Także blisko chociaż boje się kolejnego rozczarowania, to troszkę odpuściłam (zwyczajnie z braku czasu) ale teraz mam trochę wolnego i wraca
Chciałabym zatestować w niedzielę 11 dpo ale odpada, bo za wcześnie Nie wiem czy zwyczajnie nie poczekać na @ i dopiero jak nie zjawi się zrobić test...Co sądzisz?Magduullina lubi tę wiadomość
-
Witam.Gratuluje kolejnym dziewczyną..Ukija tak narzekałaś ze w ciążę nie zachodzisz a tu proszę.Znikam z tego forum bo czuje ze tu nie pasuje.Macie swoje tematy i w ogóle.Zycze pozostałym dziewczyna ujrzenia dwóch kreseczek a będącym w ciąży bezproblemowej ciąży i zdrowych bobasków.Będę tu zagladala patrząc co u każdej słychać.Trzymajcie się;*
zFolwarku, Magduullina, Tulipanowa lubią tę wiadomość
-
Ukija kochana moja GRATULACJE Zadzwoń do swojego ginekologa, powiedz, że zrobiłaś test i wyszedł pozytywny a on ustali Ci datę pierwszej wizyty, będzie to około 6-7 tygodnia ciąży. Ja tak miałam. Prawdopodobnie usłyszysz już serduszko a to niezapomniany moment Mi na pierwszej wizycie już założył kartę ciąży. Pamiętaj, żeby starać się o becikowe, musisz zgłosić się do lekarza przed 10 tygodniem ciąży. Trzymam kciuki kochana :*
-
nick nieaktualny
-
Chyba tak ale nadzieja pozostaje że coś zmienią do 2017 a jeszcze tak myślę czy właśnie narodzone dziecko się w to wlicza
Magroz zwariowałaś? Musisz zostać! Teraz czekam na Ciebie i na inne dziewczyny! Nie waż się zwiewać bo śmiertelnie się obrażę na Ciebie! no narzekałam dopóko awansu nie dostałam. Teraz to wiesz słodko gorzki smak mam
Madzia zadzwonie właśnie i ustalimy nie do wiary jak sobie odpuściłam starania to zaskoczyło. Coś w tym jest. Psychika gra tutaj bardzo dużą rolęmadziara0080, borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyNo na pewno nie bo dochód przy takich zasiłkach zawsze liczy się za rok poprzedni, więc na pewno lipa Chyba, ze masz tzw. dochód utracony tzn.w 2015 miałaś ponad 1922 zł ale straciłaś część zarobków i wtedy się wlicza.
Tak czy inaczej nie wliczę się w to. Szkoda, że nie dają niezależnie od dochodu...Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUkija wrote:Magroz zwariowałaś? Musisz zostać! Teraz czekam na Ciebie i na inne dziewczyny! Nie waż się zwiewać bo śmiertelnie się obrażę na Ciebie! no narzekałam dopóko awansu nie dostałam. Teraz to wiesz słodko gorzki smak mam
Madzia zadzwonie właśnie i ustalimy nie do wiary jak sobie odpuściłam starania to zaskoczyło. Coś w tym jest. Psychika gra tutaj bardzo dużą rolę
I własnie jak człowiekowi "przestaje zależeć" to tak jest