Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija zrob ten test bo ja co 5 min wchodze na twoj wykres i doszukuje sie zielonej kropki tak jak cieni na tescie ! A u ciebie beda dwie wyrazne dzis. Snilam o kotach dzis. To dobry znak dla ciebie ! Prosze zrob ! Jedna dyszka i troche siusiu ! I oczywiste 2 kreski!
borsuk, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
jeśli chodzi o moje testowanie to sprawa jest dziwna otóż...
25 czerwca mierząc temperaturę kompletnie nie wiem która mogła być godzina (to była sobota )
iiii... jeżeli temperature zignoruje to wykres pokazuje termin @ na dziś 25dc
a jeśli tempkę zostawie normalnie to wykres pokazuje termin @ na dzień 10.07
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdbbeb64fe04.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/50d18cd17fac.jpgMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane! Żyje i mam się dobrze. Smazymy się całymi dniami na plaży. Jest pięknie. Szkoda tylko, że @ przylazła.
Kochane jesteście, że o mnie pamiętajcie.
Teraz temperatury mi się nie chce mierzyć, ale jak wrócę z urlopu to zaczne znowy.
Pozdrawiam Was gorąco!Magduullina, borsuk, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakowa no take to nie ten to kolejny cykl!
smaz się i wypoczywaj kochana jakbymysmy mogly zapomnieć o tobie!
smerfetka wkońcu się uda a czasem i z jednego potrafi stac się cud bardzo mi przykro z powodu śmierci babciWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 18:15
-
Anka ja też mysle że 2.
Ukija ja chce twój test ! Rób no!
Przykro mi z powodu babci Smerfetka .
Makową oddaj mi trochę słońca !Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Anka ja też myślę że drugi wykres jest e porządku
Smerfetka współczuję, wiem jaki to ból. Moja Babcia była moją przyjaciółką i choć minęło już kilka lat nadal strasznie brak mi jej i ciasteczek które zawsze kupowała dla mnie, jej opiwieści co się przed wojną działo i spacerów do parku z nią ale wierzę że się spotkamy wszyscy po drugiej stronie
Makowa mi też ciepełka troszkę oddawaj!
Dziewczyny 18 wyższych temp to już prawie 100% ciąża a więc bez testu będzie. Chociaż @ jeszcze może się zdecydować pesto dziś jadłam i zgaga mnie złapała niedobra jestem i nie zrobie testuMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Anka nie każda z dziewczyn tak ma nie sugerowała bym się na Twoim miejscu wykresami innych dziewczyn
Rosa Ty Ty kusicielu
Nie dam się namówić. Daje czas na przyjście zołzyMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny